Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witajcie Brzusie 🙂 Wczoraj nawet nie weszłam na nasze forum z braku czasu 😞
Byłam na tej glukozie i powiem wam, że smakowała jak herbata porządnie posłodzona:P pyycha 😁 aż Pani się zdziwiła, że tak szybko wypiłam. Dziś po wyniki, ale brat mi je odbierze. Bo nasze Maleństwo Szymuś leży w szpitalu 😞

• Mamusia
Zaczął strasznie wymiotować tak dokładnie nie wiem bo ja właśnie wtedy byłam a mama w miescie na tych badaniach i tylko widzieliśmy samochód mojego brata i zaraz nerwy bo nie wiadomo co sie stało. Zrobili mu badania i USG wszystko ok krew też, tylko w moczu jakaś bakteria podwyższona liczba leukoctów. Takie maleństwo już dwie kroplówki dostał. Rączka malusia a ten werflon taki spory. Wiecie odkąd chodziłam do podstawówki to zbierałam pieniądze na WOŚP teraz zawsze daje pieniądze i ta akcja jest naprawdę świetna. Dzięki temu nasz Szymuś ma podawaną kroplówkę specjalistycznym sprzętem właśnie dla takich Maluszków.

• Mamusia
Mam nadzieję, że sierpień będzie ładniejszy bo w końcu chce wyjechać nad morzee 😞 odpocząć. Wiecie co mieszkam na wsi małej bo około 550 mieszkańców i jak mój brat z bratową poszli zarezerwować chrzest to się okazało, że jest juz jeden w tym samym dniu. Ale to nic i to też chłopiec z tego samego dnia co nasz czyli z 8 lipca i ma tak samo na imie jak nasz Szymon Piotr 🙂

• Mamusia
A ja uciekam z Gdańska zawsze chętnie na wieś do moich rodziców. Tam mam spokój i ciszę. Czego tu trudno zaznać.

Na razie pogoda nad morzem beznadziejna. 16 stopni i kropi. Patrzyłam na długo terminową i non stop chmury i chmury. Taka zima była u Nas i mówili, że lato też będzie super.
Zima powinna być beznadziejna, żeby nasze maleństwa nie marzły 😜

• Mamusia
Shelby napisał(a):
madzia, myślisz że lato przyjdzie zimą? 😁

oby tak bylo 🙂
choc szczerze tutaj nie ma takich zim jak w polsce, w zeszlym roku max bylo -5 i juz kryzys 🙂 bo rury pekaly i takie tam... ludzie wody w domach nie mieli, bo te czubki cala instalacje i wszystkie rury klada na zewnatrz domu...

shelby a co do wesela... mniam, ale bedzie jedzonka 🙂 i ciasta..... az ci zazdroszcze 🙂

• Mamusia
😆 😆 😆Shelby napisał(a):
też się cieszę, że już weekend - dziś dużo pracy jeszcze, ale jutro na wesele 😁

shelby no to jutro zabawa do bialego raana 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪. Kurcze jak ja dawno nie bylam na weselu.... hmmmmm.... no moze w koncyu ktos ze znajomych zdecyduje sie..... 😆 😆 😆 😆.
Ale to juz najlepeij jak urodze bo brzusio juz mi tak rosnie ze ciezko byloby szalec 😆 😆 😆

A kreacje Shelby juz masz?????

No i juz weeeeeeked 🙂 Ale mi ten tydzien polecial 😆 😆. tylko ze ja mam pracujacy 😞 😞 ale za to pon wtorek wooolne 😆 😆
Majeczka szaleje w brzusiu az caly faluje: 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂: 🙂 Dawno tak nie bylo 😉 😉 😉 😉