Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
haha kreacja od dawna spędzała mi sen z powiek 😁 ale okazało się, że sukienka kupiona pewnego razu na jeden z bali jeszcze pasuje 😉 a zatem problem się rozwiązał 🙂 gorzej z butami, bo nogi puchną :P

ellunia - Ty będziesz miała swój weekend jak my skończymy nasz :P

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane,

Sprzedawca super wszystko mi anulował i dostanę po jednej sztuce 😁 wszystkiego dla Kubusia. Bardzo miły Pan 🙂)). Jupi !!!!!

Wy się w coś ze starych ciuchów jeszcze mieścicie, podziwiam moje 12 kg plus na wadze czyni to niemożliwe 😁. Ja to mam 5 zestawów i chodzę na zmianę. Nie wiem co będzie we wrześniu.
Wcześniej 36 a teraz.. a najgorsze to, że mój ogromny biust czyni niemożliwym nawet czasem 40 :/, wszystko się wylewa 🙂 mleczna krówka
Trzeba na jasień będzie się wybrać do sklepu dla mam, żeby choć jakaś jedną sukienkę kupić.

Madzia_m3 super że się dogadałaś ze sprzedawcą. Mój brat kupił przez pomyłkę inny samochód niż miał zalicytowac w dodatku w Anglii i mu nie anulowali. Jeszcze przez pomyłkę rower kupić 🙂
Paula trzymammy kcuki za Szymonka. Dobrze ze jest pod dobrą opieką.
Idę dziś ostatni raz na praktykę a potem trzeba się wziąc za pisanie pracy mgr. Do końca sierpnia muszę się wyrobic z częścią teoretyczną. Może przystopuję trochę z zakupami Maluszkowymi jak się czymś zajmę 🙂

• Mamusia
Marinel mówiłam już dziewczynom, że to formalność, no ale napisać trzeba.

Shelby jak się czujesz ?

Mój mały dzisiaj bardzo grzeczny, nie kopnął ani razu Mamusi niestety. Wczoraj zresztą miał tyle nerwów bo się tak martwiłam o to allegro. Jak napisałam obecne prawo chroni konsumenta.

madzia_m3 napisał(a):
Marinel mówiłam już dziewczynom, że to formalność, no ale napisać trzeba.

To juz będzie druga moja magisterka więc myslę że dam rade o ile przebrnę przez te obliczenia w Statistice bo nic z tego nie rozumiem, ale moze jakos sobie poradzę.
Moja Emilcia wczoraj też nie była taka żywiołowa jak przedwczoraj ale dzisiaj rano juz dała o sobie znac.
Shelby odpoczywaj dużo! To nigdy nikomu nie zaszkodziło w ciązy! Będzie dobrze!
Siostra mi wczoraj napisała ze jak nie było ich w somu to pękła im rura od wody w łazience i miała 30cm wody w domu. Wszystko zalane a do tego pada i nie może wsychnąc. Wszystkie meble mokre, dywany i podłogi do wymiany. Katastrofa i weź tu zostaw dom na 3 godziny... Boję się troszkę jak to jej córcie przeżyły, bo dla dzieci to jednak jakaś tam trauma.

• Mamusia
Marinel, moja przyjaciółka miała to samo. Przyjeżdżają tydzień temu z Krakowa a tu pełno wody, całe ściany zalane, meble, pękła rura w bloku. Najśmieszniejsze, jet to że ubezpieczyciel im zaproponował tylko 300 zł, a tyle kosztuje osuszanie samo. No comment ...

Nie przejmujcie się ja wczoraj wlaśnie zaszalałam i tez trochę rzeczy kupiłam w necie. Mam też upatrzone już pościele, ale na razie niestety $ brak. Dobrze, że miałam urodzinki to podostawałam te ciuchy, to trochę nas odciążyło 🙂

• Mamusia
z tego co widzę po Szymusiu miał pełno 56 i to było przydatne tylko na jakis tydzien dzis ma 3 tyg i są za male. 62 chyba teraz ma o ile się nie mylę i niektóre śpiochy i bodziaki są już też małe. Jak wychodził ze szpitala ważył 3400 a teraz 4150 😁

Ja na razie kupiłam tylko na 62. Kilka dni przed porodem kupię na 56 jak się okaze ze dzidzia malutka 🙂 Ewentualnie kupie tylko po 1 sztuce zeby było do szpitala 🙂

• Mamusia
ja na razie mam 0-3 miesiace, wiec mam nadzieje, ze nie bedzie za male lub duzo za duze... ale musze jeszcze dokupic kilka ciuszkow na 56 i wieksze 🙂

dobra kobitki ja spadam do kolezanki, ciekawe jak ona sie czuje - termin ma na 15 sierpnia 🙂

• Mamusia
dawno dawno temu, jeszcze przed ślubem mój mężuś pracował w h&m, miał zniżkę pracowniczą - wtedy była akurat świetna promocja na taki zestaw kilkuczęściowy: pajacyk, bluzeczka, śliniaczek, czapeczka, spodenki i coś tam jeszcze, już nie pamiętam (mam to u mamy) - i był rozmiar tylko 56, mam nadzieję, że ubierze 😉

bez tej promocji i bez zniżki pracowniczej pewnie nigdy bym tego nie kupiła, bo za drogo 😉

• Mamusia
witam kobietki!! 🙂 🙂

paula_jot - trzymam kciuki za Szymusia 😉 niech wraca szybko do zdrówka!! 🙂 bidulek mały...

Shelby - tylko nie szalej za bardzo na tym weselisku 😁 😁 mam nadzieje ze impreza Ci sie uda 😉

ja kupiłam jeden komplecik w rozm. 50 i nie wiem czy bedzie dobry... w razie czego i tak go włoze raz, bo dzieciąteczka szybko przybierają na wadze 🙂

• Mamusia
O jaka cisza 🙂. Niespotykane 🙂.

Mój Kubuś bardzo bardzo cicho dziś, tylko kopnął z kilka razy 😞 (nieaktualne 😉)

Dziewczynki czy udało się Wam kupić jakąś fajną karuzelę za rozsądną cenę, ja robię sobie listę i ta co mi się podoba strasznie droga 😞

http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-z-biciem-serca-projektor-i1729518848.html

buuu