Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kochane,

Ja znów dzisiaj kiepsko spałam. Kolejny dzień od 4 nad ranem ból lewego biodra jest nie do wytrzymania. Śpię na lewym boku. Przewracam się na prawy i dalej boli. Teraz jak siedzę to jeszcze nie przeszło... To już trwa kilka dni nie wiem jak sobie z tym poradzić.... Masakra jakaś...

• Mamusia
Kochane,

Ja znów dzisiaj kiepsko spałam. Kolejny dzień od 4 nad ranem ból lewego biodra jest nie do wytrzymania. Śpię na lewym boku. Przewracam się na prawy i dalej boli. Teraz jak siedzę to jeszcze nie przeszło... To już trwa kilka dni nie wiem jak sobie z tym poradzić.... Masakra jakaś...

• Mamusia
Właśnie mąż mi odebrał wyniki. I jestem zła jak nie wiem! Poszłam do lekarza rodzinnego żeby coś mi poradził z tą żółtaczką, bo hbs wyszedł mi dodatni 1352,94 . Dał mi skierowanie na kolejne pobranie krwi żeby sprawdzić czy hbs wzrasta. Mąż odebrał wyniki i co się okazuje: ob 28, a hbs dodatni. Nie pisze jaką ma wartość i ile wynosi, więc żeby sę dowiedzieć co i jak to znów musze iść na pobranie. Nic dziwnego skoro nie zaznaczył na skierowaniu żeby sprawdzić wartość hbs.. To ginekolog mnie już lepiej prowadzi z tą całą żółtaczką niż lekarz który jest od tych chorób. Wkurzyłam sie..

• Mamusia
Hej Kochane 🙂 Mam uzupełnioną tabelkę lecz nie mogę jej wstawić. Może podeślę komuś?
Ja jeszcze nie miałam robionego badania tego hbs. Ale pewnie dostanę skierowanie teraz jak pójdę 5 września 🙂

Ja już od wczoraj miałam cholerną ochotę na kebaba i brat dzwoni i się pyta czy chcę, a ja, że tak ale mi nie przywiózł 😞 nie kocham Go już 😞

Dziś do 16 w pracy, potem bedziemy odpoczywać 🙂 😁
Miłego dnia wszystkim Brzusiom 😘

• Mamusia
ella1 napisał(a):
no to ja ide sobie poogladac nasza tabelke 😆 😆 😆
Shelby a ten kebab to normalnie siedzi kolo mnie- po pracy pierwsze co uderzam na kebaba 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

obyś trafiła na smaczniejszego niż mój, no i żeby był ciepły 😉