Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cygnee napisał(a):
gosiaq 🙂 dzieki 🙂 a u Ciebie w ogole nie ma zdjec z ciazy 😞

a nie ma, nie ma 🙂
sobie pomyślałam, że może dopiero po wszystkim coś wstawię 🙂 nie chciałam zapeszać 🙂
zresztą przeczytałam kiedyś wypowiedź (Wojewódzkiego?), że pierwsze zdjęcia się wstawia na fb zanim zobaczy je rodzina 🙂 i jest w tym trochę racji.... A z fb korzystam rzadko w sumie, raczej na chatach 🙂

• Mamusia
Lenymamo już wysyłam Ci linki, a reszta tak jak w opisie:
To jest Diverso
http://bobasshop.co.uk/product_info.php?cPath=6_28&products_id=70

A to vector...ma szersza game kolorów i czarny stelaż
http://allegro.pl/ed-re-ma-vector-na-paskach-nowosc-gratisy-i1808554266.html

• Mamusia
No ja wczoraj mówię do znajomych ( wyrywam sytuację), że widziałam rok temu tego chłopaka i że chyba mnie pozna jak jutro zobaczy, a oni milusińscy na to, że no niekoniecznie i w śmiech. W sumie co tu dziwić z 58 kg zrobiło się prawie 80 😁.

Co do kolęd to dbał o to zawsze mój najukochańszy dziadek, który skończył wyższe studia muzyczne i był organistą. Uczył mnie, brata. U nas jest taki zwyczaj, że na wigilię gramy kolędy, wcześniej na pianinie, teraz w domu na wsi mamy keyboard-piano. Niestety odkąd dziadek nie żyje każdemu się mniej chce, ale w tym roku ja brat moja mama i brat mamy motywację 🙂. Mój mąż niestety gra tylko na nerwach 😉.

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
gosiak twój wózeczek jest śliczny, taki kolorowy...bardzo mi się podoba, ale ja mogę wybrać tylko z tych, bo nie chce zamawiać z Polski, a ta babka w UK ma te dwa modele właśnie, napisałaś , że ten pierwszy, czyli zielony ze srebrnym stelażem tak? diverso?

dokładnie ten 🙂

• Mamusia
yenefer07 napisał(a):
aaa-aniusia no widzisz Ty już wybrałaś...a ja po prostu jestem taka niezdecydowana , że szok, a mój Kochany powiedział, że może być obojętnie który z tych i tak mi właśnie pomógł 🙂

nie moge wejsc na te strony ktore podalas jakis blad wystepuje sproboj moze jeszcze raz to wkleic

• Mamusia
Cześć Kochane,

nawet nie mam czasu nadrobić tyleee napisałyście 🙂 🙂 🙂 zabiorę się za to popołudniu jak już rodzice pojadą. Mam nadzieję, że dziś pęknie te magiczne 2000 😁 😁 😁

Musze sprzątać ale chyba przesadzam bo brzuszek mnie trochę boli (to taki ból jakbym miała zakwasy w mięśniach na brzuchu). zjadłam już drugie sniadanie - mały chyba na to czekał bo teraz szaleje 😁 😁 😁

Dobra lecę 🙂

Madzia chciałam dodać, że jestem pod wrażeniem 🙂 🙂 🙂 Jaka piękna z Ciebie kobietka 🙂 🙂 🙂 Naprawdę 🙂

Buziaki dla wszystkich Mamusiek i Skarbów 😘 😘 😘

p.s. wysyłam sms-a do Jagody. Jak da znać to napiszę co i jak 🙂 🙂 🙂

Miłego dnia 🙂 🙂 🙂