Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
yenefer - no wlasnie, masakra tu jest...

lenymamo - tu nie robia zadnych badan na cukier 😮 sprawdzila mi dzisiaj mocz (co tez jest zadkoscia) i wyszly bakterie i podwyzszony cukier, dlatego wyslala mocz na powazniejsze badania (czym juz w ogole mnie zaskoczyla 🙂 )

acha zapomnialam wam napisac, ze z przypadku zostalam zaszczepiona przeciwko grypie 🙂 wow to tez bylo zaskoczenie dzisiaj 🙂

co do wizyty u polskiego ginekologa - tez sie chyba wybiore, bo sama nie wiem czy ufac angielskiej poloznej tylko...
jak ja chcialabym byc w Polsce... no ale coz...

• Mamusia
mdg87 wóz fajny 🙂 Biedne nasze mamy, specjalnie nie miały w czym wybierać, a my... jak w ulęgałkach.
yenefer, właśnie to byłaś Ty 🙂 Wcale się nie dziwię, że idziesz jeszcze do gina, zrobiłabym to samo 🙂
cygnee, ale jak to, bez Twojej wiedzy? Czy to bezpieczne dla dziecka? Wiesz co, ja wypowiadam te słowa, że chciałbym być w Polsce kilka razy w tygodniu 🙂

• Mamusia
lenymamo - najpierw zapytalam, czy to bezpieczne - i powiedziala, ze tak, wiec dostalam 🙂

wlasnie przyszlo mi jedno zdjecie z sesji na ktorej bylam 🙂 reszte (czyli jeszcze 2 ) musze odebrac jutro 🙂 juz sie doczekac nie moge 🙂 wyszlo slicznie, wkleilabym Wam, ale jestem naga, tzn widac tylko jedna piers i sutka, wiec jesli Wam to nie przeszkadza to wkleje 🙂

• Mamusia
cygnee napisał(a):
lenymamo - najpierw zapytalam, czy to bezpieczne - i powiedziala, ze tak, wiec dostalam 🙂

wlasnie przyszlo mi jedno zdjecie z sesji na ktorej bylam 🙂 reszte (czyli jeszcze 2 ) musze odebrac jutro 🙂 juz sie doczekac nie moge 🙂 wyszlo slicznie, wkleilabym Wam, ale jestem naga, tzn widac tylko jedna piers i sutka, wiec jesli Wam to nie przeszkadza to wkleje 🙂

Dawaj dawaj czekamy!!!!!!!!!!!!!! Ja ostatnio pisałam ze ktoras wlasnie miala miec sesje a to Ty Cygneeee- czekam!!!!! 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
cygnee ty perwersjo jedna ty! 😁 malutkie zdjęcie wklej duże !

wózeczek fajny, cena super - ja tez bede miec zielono czrny 😁
lenymamo Lenka cudna!a jej pokoik superancki, wszystko takie ze smakiem 🙂
Ella, jejciu to już serio mało czasu.. Chyba pierwsza się tu wypakujesz 😉, ale niech Maja poczeka jeszcze te 2 tyg tak dla świętego spokoju :p

a tu my, dzisiaj 🙂

• Mamusia
Lala ślicznie wyglądasz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A brzusio cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudny 😘 😘 😘 😘 😘 😘
Patrzac na Ciebie juz sobie wyobrazam jaka sliczna bedzie Wasza Majeczka 🙂 🙂 🙂 🙂
Achhhhh niech ten czas szybko leci.......

• Mamusia
Lala cudnie masz taki ładny mały brzusio....

a ja............ cóż mnie łatwiej przeskoczyć niż obejść.... szczerze mówiąc to boję się zmierzyć obwód w najszerszym miejscu.... w każdym razie w sklepach itd. jestem sensacją a ludzie patrzą tak - 😮 😮 😮

• Mamusia
lala89 napisał(a):
A dzisiaj mężulek mi powiedział, że koleżanka z pracy przyniosła mu kombinezon dla dzidzi, ale sierota zapomniała o nim 🙃

Ale fajowsko... 🙂

Ja dziś przeglądałam ofertę tesco i ten kombinezon co kupiłam za 68 zł (był wtedy w obniżce) teraz jest za 61 niby małą różnica ale zawsze coś...

zamawiam teraz posciel i nie wiem czy brać ten przybornik przywiązywany czy nie.... ?