Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja dzis na obiadek zrobie lazanki jeszcze moge sobie pozwolic .....jak maz wroci o czasie i zrobi zakupy bo jak nie to bedzie glodowka niestety w lodoce juz pustki a ja sie do sklepy nie wybieram

i musze w koncy wywlec sie z łózka najwyzsza pora a tak mi sie nie chce,ale jak nie wyjde to potm sie taka zmeczona czuje

• Mamusia
no, dwa razy po 15 minut na piłce zaliczone 🙂
Madziu! ja mam termin na 10 list i już dostałam skierowanie do szpitala na 17 list (bo mój gin wyjeżdża po niedzieli na miesiąc o... Brazylii), więc od tego terminu będę w szpitalu (jeśli mnie do domu nie wygonią hihii).

• Mamusia
Dzień Doberek 😉

A my juz dzisiaj do doooooomku!!!!!!!!!!!! Juuuuuuuuuuuuupi 🤪 🤪 🤪.
Maja nie ma żółtaczki wiec nas wypuszczaja 😆
. Kazali nam tylko w poniedzialek podjechac do laboratorium i jeszcze raz pobiorą krew.

Troche sie boje czy dam sobie radę, ale ciesze sie bo tak siedziec w szpitalu.......................:/ A z reszta starszy synek tez juz tęęęęęęskni.......... . A wiecie jaki kuba mi sie duzy wydaje teraz jak przyszedl to patrze takie duze palce ma i taka głowa jakas duza 😮 😮 😮 .

Widzę, ze nasze dzieciaczki nie spiesza się... ale dziewczyny juz wiem czemu- Kazde z nich czeka pewnie na datę 11.11.2011 🤪 🤪 🤪 🤪

Kukunari super wyszedł Ci ten torcik... . Ale bym sobie zjadła 😜 😜 😜 😜 😜

Dobra dziewczyny lece sie pakować i bede zagladac w miare mozliwosci............ 😉

No to czekam na wieści, która nastepna..... 🤪 🤪 🤪 🤪

Udanego weekendu........... 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂 🙂 🙂

ale my dziś dobrze spaliśmy 😁 nie wiem czy to zasługa tego że mąż nadal śpi w salonie, czy tego że staram się wymęczyć do 12-1.00 żeby potem paść jak mucha czy poprostu chwyta mnie ta senność na koniec ciąży....

Mi wczoraj wyraźnie na IP powiedziano że po terminie w ósmym dniu zgłosić się do szpitala...

wzgórek łonowy też mnie kuje ale jest to bardzo lekki ból tzn ja go tak klasyfikuję 🙂 🙂 🙂 no w każdym razie trwa to juz od dłużeszgo czasu ale nie jest takie upierdliwe jak bóle krzyżowe...

Dobra ide się suszyć bo coś mnie dziś denerwuja mokre kłaki 😮 😮 😮 a zawsze lubię jak wysychają naturalnie.... aaaa i nastawię pranko bop ładna pogoda i na dworze jeszcze wyschnie 🙂 🙂 🙂

Potem zakupy i musze paczki popakować bo zaś coś tam sprzedałam na allegro w sumie 400 zł do przodu (przynajmniej to co nie potrzebne nie wala tak się) i zwaraca mi się kasiorka za monitor oddechu i mam na tą tapicerke do fotolika i termometr 🤪 🤪 🤪 bez uszczerbku budżetu 🤪 🤪 🤪

piszcie piszcie ja cały czas będę zagląać bo gdzieś w pobliżu się krzątam 🙂

• Mamusia
Ella - ale fajnie, że już wychodzicie! 😘

kukunari - tort śliczniasty! rewelacja 😁

ja miałam kiepską noc, niestety, ale co robić 😉 od 7 już nie śpię, ale wiecie, jak to jest w sobotę, ani chwili, żeby usiąść do kompka, ale nie mogłam nie wejść i nie sprawdzić, co u Was 🙂 hihi!

No GOSIA trzymam kciuki żeby dziadek zdążył poznac wnuczkę.

10 listopada jest pełnia a ostatnio położna mi mówiła że w pełnie zawsze mają zatrzęsienie na porodówce i w październiku mieli 23 pacjentki a tylko 9 łóżek poporodowych i część leżała na ginekologii 🙂 Więc może nas też ruszy 10 i urodzimy akurat 11 🙂

• Mamusia
Mdg87 napisała "Po teście skurcze zostały. Jak wstałam z leżanki poleciało troche wód, na jakimś badaniu poleciała krew. Czekam na wolną sale porodową i mam mieć lewatywe i ktg. Może uda mi się dzisiaj urodzić 🙂 Mam nadzieje."
Także trzymamy kciuki żeby szybko poszło... 🙂