Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ja właśnie wyszłam z kibelka bo mnie przeczyściło już drugi raz dziś.. ale nie o to się rozchodzi!

wypadł mi kawałek czopa, i to na bank czop bo wielkości 2cm żeluś z takimi nitkami.. tak upławy nie wyglądają!
Może coś faktycznie się ruszy!!! 🤪 jejaa aż tańczyć mi się chce!
I tak sobie myśle, że te dzisiejsze wizyty w kibelku, ten ból nad ranem.. i to że maja dziś wyjątkowo spokojna może cos znaczy? Ale pewnie i tak urodze po terminie 😉
Teraz będe częściej na forum zaglądać.. a gdyby mnie cały dzień nie było znaczy że coś się ruszyło!

Nie chce sobie wkręcać, ale ten czop mnie tak ucieszył.. aż mi pikawa mocniej bije 😁

Jejku, jak taki glut może tyle radości sprawić to co dopiero widok swojego dziecka!

• Mamusia
dopakowałam sztućce i kubek i zaczęłam przeglądać, czy wszystko mam, a mój tata usłyszał, że grzebię przy torbie i tak na mnie patrzy i mówi: Ty wyjeżdżasz?? ja mówię: no jasne! ale się zdziwił! ale uspokoiłam go, że tylko sprawdzam, czy wszystko jest 😁 🤪

• Mamusia
gosiaq- filip przystojniacha niejedno serce podbije 😉

lala - kto wie moze to ostatnie zdjecia w tym stanie - oby nastepne byly z szczesliwa kruszynka na rekach mamuni 🙂
Dziewczyny moze to ostatnia szansa uwiecznic nasze brzuchole, ktore pojda w zapomnienie (przynajmniej na jakis czas) bo zaraz pojawia sie slodziaki wdzieczniaki i bedziemy im sesje strzelac 😁 Zmobilizowac sie trzeba i wykorzystac jeszcze aparat jak nie dla publiki to dla nas samych!!!

Zania - ja mam termin na piatek 18.11 ale czy to nastapi wtedy???!!!! Kto to wie???

Ja nie przybralam na wadze od zeszlego tygodnia to chyba dobrze 🙂 A mam takiego lenia chce mi sie caly dzien lezec!!!

No to ktora nastepna bo juz sie niecierpliwie!!!! 🙃

• Mamusia
no jestem 🙂

obejrzałam salę samobójców i musze przyznać że faktycznie jeden z lepszych polskich filmów.... a byłam taka sceptyczna po usłyszeniu pierwszych recenzji...

ja tez mam wrażenie że brzucholka mam jeszcze wysoko..... a Mały to dziś rekordy pobija..... brzuch mój jak jakiś żelek wygnia się w jedną i w drugą - skacze - buja się 😮 😮 😮

Aż boli i kłuje 😲 😲 😲 😲 😲

Chyba Młody szaleju się najadł no chyba że tak ma po gizaniu brzucha przez Tatusia 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
ach dziewczyny, muszę się pochwalić! byliśmy z mężem po żarówki w leroy merlin i przy okazji mąż pytał, czy chcę coś jeszcze zobaczyć, pomyślałam, że się przejdziemy troszkę i popatrzymy
i tak szliśmy i zobaczyłam dziecięce materiały (bardzo rzadko zaglądam na dział z materiałami) i wyobraźcie sobie moją minę, gdy zobaczyłam wyprzedaż dziecięcego materiału z 32,99 na 4,88 zł za metr! szok normalnie!
kupiliśmy więc 4 metry i babcia uszyje pościel dla bobasa 😁

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/829/img0427ij.jpg/][IMG]http://img829.imageshack.us/img829/444/img0427ij.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Ja dziś tylko na sekundę...lala89 życzę Ci z całego serca aby się już zaczęło, a na to się zanosi 🙂

U nas zmęczenie kolejny dzień, a ja wyglądam już jak cień 🙂

Mały od wczorajszej nocy jest bardziej niespokojny i wymaga więcej zainteresowania, mam jednak nadzieję, że to normalny objaw , a nic złego...kolejny dzień minął jak jedna sekunda...a ja w ciągłej obawie czy wszystko dobrze...aj przydałaby się mama do pomocy i do nabrania wprawy we wszystkim!

• Mamusia
Shelby materiał prześliczny 🙂 🙂 🙂 - TY ŁOWCO OKAZJI 🙂 🙂 🙂

Yen jesteśmy z Tobą - chwila moment i już obczisz Małego i wspolnie się siebie nauczycie 🙂 🙂 🙂

Ja właśnie skończyłam oglądać kolejny odcinek Przepisu na życie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Martusiap ja też dziś miałam badanie dopochwowe i już w domu zauważyłam taką brązową plamkę na majtkach. Ale jak się podcierałam to papier był czysty, więc to z pewnością przez to badanie. Teraz jest już ok 🙂 Masz do kogoś z nas numer? Będziemy się o Ciebie martwić więc daj nam jakoś znać czy jutro będziesz rodzić ok?

Wiolinka22 śpiewasz w jakimś zespole muzycznym? 😁 Brzuchol masz jeszcze wysoko to moje zdanie, ale wiesz że to się może zmienić w jeden dzień więc głowa do góry!

Yenefer trzymaj się dzielnie kochana!! 🙂