Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
paula_jot napisał(a):
Cherry napisał(a):
Ella na facebooku siedzi chyba.......... 😜

a miała być na porodówce!

Buszuje tam, a tu nie zajrzy 🙂

Jestem jestem brzuszki!!!!!! Zanim przeczytałam to co od rana napisalyscie w miedzy czasie kolacja(dzisiaj tosty z serem 😜 😜 😜 😜 😜) no i facebook to zleciało.....

A na porodówce jeszcze nie wylądowałyśmy...... . Doszłam do wniosku,ze Małej sie nie spieszy z brzucha bo sobie poje ( pizzy, czekoladek coca-coli popije a później co DIETKA!!!!!! 😁 😁 😁:lol 🙂.

Dzisiaj mezulek mial wolne wiec caly dzien gdzies łazilismy jak to sie mowi (z kąta w kąt 😁 😁:lol 🙂

Co do czopa- to sama nie wiem czy mi cos odeszlo mialam w osatnim czasie białą wydzielinę ale takiego korka jak na fotkach to nie znalazłam 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej wieczorową porą 🙂
Jeden dzień mnie nie było a tu takie wieści o Ani 😁 super, że już jest mamusią od ponad 24h.....
Ja właśnie tradycyjnie wciągnęłam budyń nadrabiając zaległości w czytaniu 😉
Przyznaje, że od ponad tygodnie uważam co wydalam w łazience.....zaczynam mieć stresa....w nocy czasami sprawdzam, czy między nogami sucho....
Gosia czyżbyś była następna w kolejce do wypakowania ? :>
U mnie twardnienie brzucha na razie ustało i nie odczuwam żadnych dolegliwości....no może czasem moja "mała" (która już nie jest taka mała) mnie pobolewa ale lekko....
Byłam dziś u położnych wypełnić deklaracje....całkiem miła babka....zobaczymy czy będzie pomocna...
Już z tego wszystkiego zapomniałam co miałam napisać......

• Mamusia
Swoją torbę spakowałam ale torby dla Dominika jeszcze nie....ile kompletów ubranek zamierzasz zabrać? Ja już wybrałam w co chciałabym ubrać synka ale wezmę więcej rzeczy na wypadek, gdyby pielęgniarki miały odmienne zdanie co do ubioru....nie wiem tylko ile tego zabrać?

• Mamusia
Ja wzielam 2 komplety( jedno na wyjscie+ plius 2 dodatkowe). U nas ubiera sie dzieci w ciuszki szpitalne.
1 komplet tzn.= body z długim rekawem+spioszki welurkowe(na poczatku spakowalam takie spodenki na szelkach lecz zmienilam zdanie 😉)+czapeczka bawełniana cienka +czapeczka polarowa+niedrapki+) No i oczywiscie kombinezonik!! A u was w szpitalu musisz mies swoje ciuszki??

• Mamusia
Agisal napisał(a):
to może jakieś małe baraszkowanie z mężem?? albo generalne porządki w domu np mycie okien albo podłogi- oczywiście ręcznie ? 😉 powinno pomóc 🙂

No chyba dziś znów meża pozaczepiam..... 😁 😁.

A sprzatanie jak najbardziej wczoraj dzisiaj i jutro tez sobie posprzatam a co..... późniejmoze to byc róznie 😁 😁

Dobra zmykam bo jeszcze mi uśnie..... Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😘

Do juterka 😘

• Mamusia
no to zapalam światło! bo za oknem raczej ciemno!
ja dziś wstałam o 6tej! nie żeby mi się spać nie chciało, ale mąż jechał na badania i tak jakoś wyszło...

zrobiłam mu śniadanko, kanapki do pracy, dla taty też kanapki do pracy, potem mamie upiekłam ciasto na imieniny, następnie porządny prysznic, a teraz do pracy!

miłego dnia moje Kochane!

ella - jesteś teraz szczególnie na tapecie, więc odzywaj się do nas często 🙂

• Mamusia
Dzień Doberek 😉

no to ja dzisiaj zapalam światło!!!!

Jakaś wyspana juz jestem- ale jeszcze leżę i myśle co by tu zjesc na sniadanko?????hmmmmm...... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

nocka spokojna obeszło sie bez wstawania 🤪 🤪.

No to dzisiaj jakieś porządki trzeba porobić 😆 😆 😆

Miłego dnia