Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Shelby tak mała ilość żurawiny to Ci raczej na problemy z moczem nie pomoże, lepiej kupić sok z żurawiny >90 % i dodać sobie do herbaty. Dostępny w aptekach. Ja piję taki OLEOFARM żuraVITAL Sok z żurawin 490 ml, u mnie za miastem w jednej aptece na wsi potrafi być przeceniony o 40 %, ostatnio mama kochana kupiła mi trzy 😁

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hello!
ale mnie wczoraj było dużo w Waszych rozmowach 🙂 wieczorem to mnie podbrzusze bolało i brzuch się stawiał jak cholera, więc molesty nie było 😁 za to "sala samobójców", poryczałam się oczywiście.
Ale zamierzam chodzić dalej na spacery 🙂
ja też jeszcze nie grzeję, sporo wietrzę, bo lubię rano taką rześkość (tak to się pisze?). dzisiaj pochmurno, ale co tam! dla mnie-piechura? nic takiego hehehe
Aniusia! witaj z powrotem! szkoda, że masz takie przeżycia, ale wierzę, że maluch wynagrodzi z nawiązką 🙂 3maj się dzielnie!
Elli coś jeszcze nie było?

• Mamusia
ale kurde nie odbieraa

a jeszcze nie mam w domu nic slodkiegoo a taka mam ochote ze szok a maz rano wychopdzac do pracy mowi tak " tylko nigdzie kurde nie wychodz rozumiesz nigdziue nawet do sklepu " i musze czekac az wroci z pracy kolo 17 drmat poszlnaym ale 4pietro wiec chya odpuszcze

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Shelby tak mała ilość żurawiny to Ci raczej na problemy z moczem nie pomoże, lepiej kupić sok z żurawiny >90 % i dodać sobie do herbaty. Dostępny w aptekach. Ja piję taki OLEOFARM żuraVITAL Sok z żurawin 490 ml, u mnie za miastem w jednej aptece na wsi potrafi być przeceniony o 40 %, ostatnio mama kochana kupiła mi trzy 😁

Właśnie z tego powodu dokupił mi mąż ten sok aaaa i mam jeszcze zieloną z owocami żurawiny i jak one tak się wymoczą to są pyszne.... niestety wiele nie mogę zjeść bo cukier.... ale ponoć suszona tez pomaga !

• Mamusia
Shelby napisał(a):
a Cherry - są czekolady dla osób chorych na cukrzycę - co prawda czuć, że słodycz udawana, ale da się zjeść, próbowałaś? 🙂

nie próbowałam bo przerażają mnie słodziki 😁 😁 😁

ale gorzka nie jest zła też cieszy 😁 😁 😁

Tez wpływa na wydzielanie serotoniny 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ja od jakiegoś czasu mam manię oglądania wszystkich ulotek na produktach. Największe świństwa to są te herbaty liptona w piramidkach, one są strasznie aromatyzowane. Naprawdę najlepiej udać się do sklepu z herbatami i tam sobie kupić żurawinową, będzie mieć przynajmniej owoce.

Ale tak jest ze wszystkim... jogurtami owocowymi itp...

Odkąd w tv mój mąż zobaczył program o pasztetach w puszkach, to przestał jeść swój ukochany podlaski 😁 😁

• Mamusia
madzia_m3 napisał(a):
Ja od jakiegoś czasu mam manię oglądania wszystkich ulotek na produktach. Największe świństwa to są te herbaty liptona w piramidkach, one są strasznie aromatyzowane. Naprawdę najlepiej udać się do sklepu z herbatami i tam sobie kupić żurawinową, będzie mieć przynajmniej owoce.

Ale tak jest ze wszystkim... jogurtami owocowymi itp...

Odkąd w tv mój mąż zobaczył program o pasztetach w puszkach, to przestał jeść swój ukochany podlaski 😁 😁

Ja zaczęłam to czytac odkąd zdiagnozowano u mnie tą cukrzyce i też przeżywam szok 😲 😲 😲 O parówkach już Wam pisałam ....

I tak szczerze zdziwiła mnie też moja niewiedza na temat cukrzycy.... i tego że to wcale nie chodzi o nie jedzenie słodkiego !

• Mamusia
Dokładnie oglądam czasem wiem co jem... ostatnio był program o herbatach...możecie sobie oglądnąć albo nagrać dzisiaj powtórka o 16:45 na tvn style... ja sobie nagrywam...i powiem, wam, że wszystko teraz będę nagrywać... bo te reklamy mnie wkurzają... oglądasz przepis na życie a tam 1/3 reklam mam dość...

• Mamusia
kochane ja zmykam teraz, bede pozniej - jak sie wyrobie, bo dzisiaj straszny dzien przede mna 🙂
zaraz przywioza mi auto zastepcze, pozniej odwoze swoje do naprawy, pozniej kolezanka przychodzi, pozniej nastepna przyjedzie na obiadek i zakupy ( w planach szlafrok i kapcie do szpitala, bo nadal tego brak 🙂 ) pozniej kolejna kolezanka na top model przyjedzie!!! ale dzisiaj dzien 😁 wiec, jak tylko uda mi sie to zobacze co tam u Was :*