I co nikt z nas jeszcze na porodowce?? ehhhh cos sie ociagamy moje panie 😉
Dziekuje za komentarze - wierzcie mi ze bylam zmeczona bo od 5 rano mialam wtedy skurcze a Mie wypchnelam 0 13:57 wiec zmeczenie widac golym okiem ale fakt ze radosc i szczescie to musialo bic bo to byly najszczesliwsze chwile w moim zyciu... pierwsze minutki zycia doslownie pierwsze 5 min bycia Mii za nami... Niewyobrazalne szczescie - zobaczycie - a o bolach w mig zapomnialam... to zdjecie gdzie mia jest w recnziku musialam okroic bo bylo widac cale moje rozprute krocze 🤢 hehe - a nie chiaalam was straszyc takim widokiem mojej malej i jej upublicznac na forum 😜
cherry - widac ze imprezka sie udala oby wiecej takich z udzialem babuni
Ja zaraz jade odebrac kosz mojzeszowy 🤪 pewnie wstapie do paru sklepow w miare sil 😉 milego dzionka kochaniutkie
O matko ! Ja nie wiem jak się kąpiecie w tej wannie ! Moja wanna jest dość wąska.
To jakaś masakra! Więcej wysiłku niż przyjemności. Ja dziękuje nie będę już wchodzić do porodu.
Madzia też stwierdziłam czemu ja taką wąską wanne kupiłam do jasnej ciasne 😁😁😁 Ale to prze brzuch ona wydaje się być wąska hahaha 😁😁😁 wstawanie no cóż sama przyjemność 😉😉😉 ciekawe ile moje ręce wytrzymają hahaha 😁😁😁
Tym właśnie zachęcający napisem i z boskim nastawieniem idę się kąpać hahahaha 😁😁😁😁
hello!
Cherry! Słońce nasze kochane! niech imieninowe lenistwo przeciąga się jak najdłużej! Niech poród nie boli, a Kacperek będzie grzecznym chłopcem 🙂 Tata też niech będzie grzecznym chłopcem 🙂🙂 30-stka to super wiek! potem jest tylko lepiej! Serio! Człowiek w końcu wie, po co żyje!
Sandra! i mnie się łezka zakręciła w oku... Zdjęcia cudne! a jaka dupinka malutka Twojej Mii, tylko całować 😘 Ja mam przypływ energii mimo gównianej pogody na dworze (mgła i wilgotno), więc jadę na szmacie 🙂 Brzuch się stawia i bóle okresowe od rana 🙂 Ubrałam pościel do łóżeczka, bo... zobaczyłam kwitnącego storczyka na mym parapecie 🙂 Kiedyś powiedziałam sobie, że jak właśnie ten rozkwitnie, to będę rodzić 🙂🙂🙂 pączek pękł w nocy 😜 Chociaż wolałabym w nocy nie rodzić, bo mój jedzie na lotnisko po brata, więc zanim z tego Gdańska wróci, to będzie pewnie ok. 6 rano 🙂 Rano walnę sobie gorącą kąpiel, a co!
No właśnie! kto następny??? dawać dawać dziewczynki!
A moja wanna szeroka i spoko się w niej mieszczę! i bez stękania wstaję i wychodzę samodzielnie! takie tam malutkie sukcesiki wywołują banana na twarzy mej! hej!
Aja dzisiaj poraz pierwszy rodziłam w śnie........ 😁😁. Pamiętam, że jak zaczęły sie bóle to mialam juz rozwarcie na 10 cm 🤪🤪, ale za zadne skarby nie moglam malucha wyprzec... ile sie nie namęczyłam mowie Wam....... 😁😁😁. A final byl taki, ze wkoncu bole przeszly a rozwarcie zmalało do 1 cm 😮😮😮😮.
Poza tym to ja na prawde chce juz uroooooooooooooooooooodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cherry wszystkiego naj urodzinowo i imieninowo 😘😘😘. Super foteczki z imprezy u Babci 😉
Kukunari Achhhhhh cudne te Twoje( tzn. WASZE 🙂) foteczki 😉😉😉😉😉
gosiaq Ty juz 38 tc, jak ja Ci zazdroszcze:P Dłuży sie niesamowicie ..
odnośnie wanny.. kiedy ostatnio z niej wyszłam zobaczyłam na swojej dupci z 30 rozstępów..!!!! myśle ze to zasługa gorących kąpieli.No tycia tez.. ale zeby tak nagle wylazły?! pol nocy ryczałam, bo wyglądam jakby mi ktos pasem wpier**lił.ale już przeszło:P wkońcu nagroda niedługo 😁
Aniusia! pytałaś o konkursy na portalu family service. Pojawiają się one okresowo, trzeba co jakiś czas zaglądać po prostu. Na razie przerwa w nagradzaniu 🙂
Czesc kobitki 😉 Wczoraj moj mial spiecie ze swoja matka. Teraz ona chodzi i cos tam burka tylko. Jak maly sie urodzi to nie chce od niej zadnej pomocy. Dam sobie sama rade.A teraz musze myslec o malym i miec ja i jej humory w dupie. Nie moge sie i malego stresowac.
Cherry wszystkiego najlepszego z okazji imienin oraz zyczenia dla meza 😉 Kukunari zdjecia super a Mia cudna 🙂Takie zdjecia to pamiatka na cale zycie 🙂 Ja jakos daje rade kapac sie w wannie i z niej wychodzic.
No właśnie co jest z Wami? rodzić mi tu (no może nie tu, ale już)! Jak Wy dziołszki zaczniecie to może coś nas ruszy? Bo kurcze zaczyna mi się dłużyć.. chociaż zostało mi tylko 25 dni, to ponad 3 tygodnie.
Ja zrobiłam sobie peelig, potem jakieś zabiegi kremem. Czuje się 100 lat młodsza..
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
kukunari
I co nikt z nas jeszcze na porodowce?? ehhhh cos sie ociagamy moje panie 😉
Dziekuje za komentarze - wierzcie mi ze bylam zmeczona bo od 5 rano mialam wtedy skurcze a Mie wypchnelam 0 13:57 wiec zmeczenie widac golym okiem ale fakt ze radosc i szczescie to musialo bic bo to byly najszczesliwsze chwile w moim zyciu... pierwsze minutki zycia doslownie pierwsze 5 min bycia Mii za nami... Niewyobrazalne szczescie - zobaczycie - a o bolach w mig zapomnialam... to zdjecie gdzie mia jest w recnziku musialam okroic bo bylo widac cale moje rozprute krocze 🤢 hehe - a nie chiaalam was straszyc takim widokiem mojej malej i jej upublicznac na forum 😜
cherry - widac ze imprezka sie udala oby wiecej takich z udzialem babuni
Ja zaraz jade odebrac kosz mojzeszowy 🤪 pewnie wstapie do paru sklepow w miare sil 😉
milego dzionka kochaniutkie
Cherry
Wołałam męża żeby pokazać 🙂 🙂 🙂
madzia_m3
To jakaś masakra! Więcej wysiłku niż przyjemności. Ja dziękuje nie będę już wchodzić do porodu.
Cherry
Madzia też stwierdziłam czemu ja taką wąską wanne kupiłam do jasnej ciasne 😁 😁 😁 Ale to prze brzuch ona wydaje się być wąska hahaha 😁 😁 😁 wstawanie no cóż sama przyjemność 😉 😉 😉 ciekawe ile moje ręce wytrzymają hahaha 😁 😁 😁
Tym właśnie zachęcający napisem i z boskim nastawieniem idę się kąpać hahahaha 😁 😁 😁 😁
gosiaq
Cherry! Słońce nasze kochane! niech imieninowe lenistwo przeciąga się jak najdłużej! Niech poród nie boli, a Kacperek będzie grzecznym chłopcem 🙂 Tata też niech będzie grzecznym chłopcem 🙂 🙂 30-stka to super wiek! potem jest tylko lepiej! Serio! Człowiek w końcu wie, po co żyje!
Sandra! i mnie się łezka zakręciła w oku... Zdjęcia cudne! a jaka dupinka malutka Twojej Mii, tylko całować 😘
Ja mam przypływ energii mimo gównianej pogody na dworze (mgła i wilgotno), więc jadę na szmacie 🙂 Brzuch się stawia i bóle okresowe od rana 🙂 Ubrałam pościel do łóżeczka, bo... zobaczyłam kwitnącego storczyka na mym parapecie 🙂 Kiedyś powiedziałam sobie, że jak właśnie ten rozkwitnie, to będę rodzić 🙂 🙂 🙂 pączek pękł w nocy 😜 Chociaż wolałabym w nocy nie rodzić, bo mój jedzie na lotnisko po brata, więc zanim z tego Gdańska wróci, to będzie pewnie ok. 6 rano 🙂 Rano walnę sobie gorącą kąpiel, a co!
No właśnie! kto następny??? dawać dawać dziewczynki!
gosiaq
ella1
Aja dzisiaj poraz pierwszy rodziłam w śnie........ 😁 😁. Pamiętam, że jak zaczęły sie bóle to mialam juz rozwarcie na 10 cm 🤪 🤪, ale za zadne skarby nie moglam malucha wyprzec... ile sie nie namęczyłam mowie Wam....... 😁 😁 😁. A final byl taki, ze wkoncu bole przeszly a rozwarcie zmalało do 1 cm 😮 😮 😮 😮.
Poza tym to ja na prawde chce juz uroooooooooooooooooooodzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cherry wszystkiego naj urodzinowo i imieninowo 😘 😘 😘. Super foteczki z imprezy u Babci 😉
Kukunari Achhhhhh cudne te Twoje( tzn. WASZE 🙂) foteczki 😉 😉 😉 😉 😉
Wiolinka22
odnośnie wanny.. kiedy ostatnio z niej wyszłam zobaczyłam na swojej dupci z 30 rozstępów..!!!! myśle ze to zasługa gorących kąpieli.No tycia tez.. ale zeby tak nagle wylazły?! pol nocy ryczałam, bo wyglądam jakby mi ktos pasem wpier**lił.ale już przeszło:P wkońcu nagroda niedługo 😁
gosiaq
madzia_m3
Też mi tak kazali liczyć, że 37 tydzień i 1 dzień to 38, czyli u Gosi zaczął się 39.
gosiaq
mdg87
Wczoraj moj mial spiecie ze swoja matka. Teraz ona chodzi i cos tam burka tylko. Jak maly sie urodzi to nie chce od niej zadnej pomocy. Dam sobie sama rade.A teraz musze myslec o malym i miec ja i jej humory w dupie. Nie moge sie i malego stresowac.
Cherry wszystkiego najlepszego z okazji imienin oraz zyczenia dla meza 😉
Kukunari zdjecia super a Mia cudna 🙂Takie zdjecia to pamiatka na cale zycie 🙂
Ja jakos daje rade kapac sie w wannie i z niej wychodzic.
Cherry
Wow Gosiaq to już 39 , Madzia 38 a Ellla 40 😮
🤪 🤪 🤪
ROdzić mi kobiety bo ja tu czekam na takie wieści 🙂 🙂 🙂
lala89
Ja zrobiłam sobie peelig, potem jakieś zabiegi kremem. Czuje się 100 lat młodsza..
Gamesz
Piękne to jest!
😆 😆 😆
PS. bardzo chciałabym tak ładnie wyglądać po porodzie 🙂
Gamesz
Gosia734
Cherry najlepszego z okazji imienin 🙂 😁
Wiecie co mam jakieś przeczucie że któraś dzisiaj urodzi... 🤪 🤪 🤪 🤪