Skocz do zawartości

Witajcie Listopadówki 2011 | Forum o ciąży

coriana

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Brzuszki 😉 😉 😉 😉
Meldujemy sie dalej 2 w 1!!!!!
Ale mi sie dzisiaj spać chce- u nas tak ponuro i deszcz leje. echhhhhh.....
Własnie skladam z synkiem lego i podczytuje forum... 😉

- a ja dalej nerwowa jak wczoraj nie wiem o co chodzi... 🤨 🤨

Miłego popołudnia 🙂

• Odpowiedzi 21,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• gosiaq

1781

• Cherry

2655

• Shelby

2530

• madzia_m3

1652

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Shelby ja mam właśnie samsunga , ale inny model i dotykowy, do tej pory miałam z normalnymi przyciskami, bo jak bawiłam się tel Mojego to się tylko wkurzałam i powiedziałam, że takiego nie chcę, ale on się uparł, bo mówi, że niedługo wszystkie takie będą i mam się nauczyć 🙂 No i jest biały, a taki kolor tel od dawna mi się marzył 🙂Jak na razie jestem zachwycona 🙂

Kukunari, no ja tak myślę, że ten Mój to mnie chyba wynagradza za te wszystkie ciążowe niedogodności...bo choć musimy oszczędzać, to jakoś mi ostatnio nie żałuje jak go o coś poproszę 🙂

• Mamusia
Gosiu734- super, ze wszystko okey. Choć mogły by być juz te skurcze co???!
Co sie dzieje z tymi naszymi dziewuchami co???!!!!! 😠 😠 😠

Kinia i Maja WYŁAZIĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😁 😁 😁 😁:

No u mnie 2 dni a tu ani widu ani słychu..... 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
hello! ja po spacerze - 2 godziny na obcasach 🙂 już się zrobiło ciemno, więc i chłodniej jakoś. U mnie cisza, ale mam jeszcze 11 dni. Chociaż brzuch pobolewa okresowo, a wieczorem to jakby Filip gramolił się w dół, ale może tylko chcę, żeby tak było? Jutro wizyta, więc zobaczymy czy się coś dzieje. No i muszę z Maćkiem do lekarza, bo ma kaszel i mówi, że go boli w klatce piersiowej 😞 kaszel co prawda mokry, ale chcę osłuchać oskrzela, żeby nie wejść w antybiotyk.
No i żadna się nie szykuje? Gosia734, dobrze, że na ktg wszystko ok.
Madzia! naprawdę do piątku urodzisz? ale numer, co? jak to szybko!

• Mamusia
Gosia734 napisał(a):
ale ostatnio moje zapisy wyglądały inaczej ten dolny tak prwie że ciągła linia była a teraz heh prawie tak jak ten u góry... Ale ja się na tym nie znam... ;/ Kurcze już nie wiem co mam zrobić żeby zachęcić małą do wyjścia... Ella masz jakiś sposób?? 😁

Oooooooooooo Kochana u mnie ani sprzątanie, ani przytulanki z mężem ani spacery ani ciepłe kapiele nie zachęciły małej do wyjścia, więc nie pozostaje nam nic innego jak czeeeeeeeeeeeekać!!!!
A czasem tak sobie myślę- TY głupia spij jak mozesz a nie juz do nocego wstawania Ci śpieszno 😁 😁 😁 😁.
Powiem Wam ze ja juz tak sie do brzucha przyzwyczaiłam, ze az dziwnie bedzie jak zniknie 😁 😁 😁.
Gosia cały dzien na obcasach ---- PODZIWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Możliwe że to skurcze.... 🙂 Nie czułam nawet bo dalej czucia nie mam... Hehe Lekarz ostatnio się śmiał że jak nie mam czucia t mi zrobi cesarke bez znieczulenia i się okarze czy nie mam czucia... :P U mnie też nic nie pomaga... Bieganie po schodach koszenie trawy spacery gorąca kąpiel... Nic... Ani nawet proszenie małej żeby już wyszła... :P

• Mamusia
ella1 napisał(a):
Gosiuq tzn 2 godziny na obcasach--- co nie doczyta to dopowie bauahahaaha 😁 😁 😁
i w ten oto sposób powstają plotki 😁 😁 😁 😁 😁 😁

heheheh 🙂 niom 🙂 a siedzenie w kościele też się liczy??? hihihihi Spoko, obcas nie taki wysoki (5cm), więc nawet mnie plecy nie bolą, chociaż dawno nie chodziłam w takich butach 🙂

• Mamusia
Melduję się! Melduję!

Dziś obiad u rodziców, dlatego mnie nie było. Potem troche czasu spędziłam z mężem, bo ostatnio to jakoś czasu dla siebie nie było. Mimo , że on w domu i ja to jakoś się mijaliśmy.
Jak tak leżakowaliśmy rano w łóżku to stwierdziliśmy, że nasza mała czeka chyba na dwie daty albo 11.11.11 albo 20.11.2011 😁 fajne daty , może któraś z nas trafi 🙂
Chciałabym urodzić bo jestem strasznie ciekawa jak ta nasza istotka wygląda. Ale jutro już wizyta na 15.15 więc się ''zobaczymy'' i swoją drogą ciekawa jestem jak stan mojej szyjki, czy może mam jakieś szanse na wcześniejszy poród 😁 znając życie pewnie nie.
Ella chyba już wszystie możliwe sposoby stosowała 😁 a mała uparta strasznie! Ela myślisz , że te Majki już tak mają?
Pisałyście o dzieciaczkach że jak duże to cesarskie cięcie itd.. Moja ciocia urodziła córcie 4900 i 60cm poród SN, a żeby było śmieszniej to lekarz jej powiedział że mała waży 2700, więc ona pokupowała ubranka na rozmiar 50 🙂 także niespodzianki się trafiają..
a znów mój mąż urodził się 65cm 4500 i to urodził się też sn w domu. 🙂 Ależ jestem ciekawa jak to u nas będzie, który bejbik będzie największy.. a który najmniejszy 😁