Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wtorkowo, słonecznie lecz chłodno 🙂 🙂
Jak się położyłam wczoraj o 22.30 tak do 6.30 spałam więc nocka należy do przespanych :laugh:
Ale rano tak się wystraszyłam 🤢 Włączam żelazko aby młodemu poprasować ciuchu do przedszkola a to taka zwara w żelazku się zrobiła że aż kabel zaczął cały się jarać 🤨 🤨 No żelazko szlak trafił ale miałam drugie takie stare i tym poprasowałam :P :P :P
Wiolka super że masz czasu trochę aby do nas zaglądać 🙂 Za to buziak dla Ciebie 😘
Fredeczka to fajnie że już dogadujesz się ze swoim facetem, a ta Twoja "teściowa" to na prawdę bardzo źle postąpiła z dziećmi 😞 I jak takie małe dziecko ma zrozumieć że mamusia ich zostawiła 😠 Ucałuj te maluchy od nas grudniówek 😘 😘 😘
Ewa ja już pisałam że portkami trzęsę ale wczoraj po informacji że listopadóweczka została mamusią to już całkiem mnie przeraziło 😉 :P
Dobra zmykam młodego do zerówki zaprowadzić i najazd na lumpka robę:laugh: :P :laugh: :P Miłego poranka dla Was kochane dziewczynki 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agnieszka ona im powiedziala,ze zabierze ich do domu :| a oni oczywiscie czekaja az ich zabierze... biedne maluchy 😞

a szwagier to wczoraj tak mnie zdnerwowal ,ze hoho! ta moja ciotka co ich ma w tej rodzinie zastepczej ma corke w jego wieku i chodza razem do klasy.
I wczoraj pani ze szkoly dzwoni,zebym przyniosla dla Ali suche ciuchy bo sie zsikala i oczywiscie ja biegiem lece do szkoly i do lazienki ja wzielam i przebieram a szwagier zdarzyl cala szkole poinformowac,ze sie zsikala. A ona ma chore nerki i nie czuje czesto,ze sie jej chce siusiu a ten po calej szkole rozgadal,ze sie zsikala 😠 myslalam,ze mu leb ukrece!

Ja wlasnie wywalilam wszystko z szafy dla mojej kruszynki i bede ukladac 🙂 ( po raz kolejny haha! ) :P

• Mamusia
ciekawe jak tam u wrzesniowek 😁 czy sie wszystkie rozpakowaly :P

w szafie mam wszystkiego duzo wiecej niz planowalam, ale to co 🙂 przyda sie, a pozatym kupowalam tez wieksze rozmiary 😉 dzisiaj mam zamiar jakas sukieneczke upolowac, rajstopki , moze sweterek albo bluze, dresik? ahh nie wiem sama juz czego chce 😁 wiem tylko,ze nie wiem od ktorej wszystko otwieraja, czy od 9 czy od 10 ale ubieram sie i szykuje wiec na 10 pewnie sie wybiore 🙂 no i jeszcze do kosmetycznego bede leciec po ten prezent dla mojego skarbka no i farbe chce sobie do wlosow kupic i cos zrobic wkoncu z nimi :P

kosztował aż całe 3 zł :laugh: :laugh: :laugh: [img size=326]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/Zdj__cia_0033.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
hehe :P a mi sie caly czas wydaje ,ze zlapie mnie gdzies na miescie czy w sklapie ( swoja droga to najczesciej bywam w biedronce haha! ) . Boje sie ,ze Marcin bedzie akurat w pracy i nie zdarzy... tymbardziej,ze on ma telefon zawsze w szafce mi tylko o 11 ma przerwe i z niego korzysta :/ albo,ze bede musiala jechac autobusem i sama torbe dzwigac ahh szkoda slow :P

• Mamusia
Hej Dziewczynki, dawno mnie tu nie było 😞 Poproszę o krótkie streszczenie co się u Was dzieje:P
Ja już za dwa dni wyjeżdżam w trasę - obecnie mam ZAPIER...L.
A najgorsze że się zimno zrobiło...a ja nie mam co na siebie włożyć 😠 W ogóle pod względem garderoby nie jestem przygotowana na jesień 😞
Ehhh....

No ja się też boję iż urodzę gdzieś w jakimś mieście z daleka od bliskich... 😠

• Mamusia
tak tak, jeszcze czas, faceci to jednak niekumate istotki :P

Mnie dzisiaj w nocy brzuszek bolal i rano Marcin sie pyta jak sie spalo i mu mowie,ze brzuch mnie bolal i prawie nie spalam a on ,ze dlaczego go nie budzilam. A co on by poradzil na to , ze sie fasolka po bretonsku opchalam ?? :P

Tutaj na zdjęciu wydaję się biały ale jest taki kremowy :P :P :P
Fredeczka obiecanki cacanki a głupiemu radość 😠 😠
Nie wiem czy oglądaliście wczoraj express reporterów tam to dopiero tragedia jest 😠 😠 kobieta wychowywała się w domu dziecka i w wieku 17 lat zaszła w ciążę urodziła córkę którą dała na wychowanie też do rodziny ale ona kochała to dziecko tylko nie miała warunków. Potem niby ojciec tego dziecka znów się związał z nią i zrobił jej drugie dziecko a że bił ją i jej tą córkę to go zostawiła. Ona zaczęła się starać o jakieś mieszkanie ale z marnym skutkiem i w marcu tego roku wykryto u niej raka żołądka ale ona dalej chodziła za tym mieszkaniem a taki wredny urzędas był że sama skurwiela bym za jaja powiesiła cały czas ją zbywał z kwitkiem. I wyobraźcie sobie kiedy do jej domu przyszło powiadomienie że dostała to mieszkanie to kobieta już nie żyła bo zmarła na tego raka 😞 😞

• Mamusia
No ja też myslałam o kupnie ponczo. Jutro chyba wybiorę się do sklepów - poszukać czegoś. Wczoraj oglądałam fajne spodnie w H&M - tylko trochę mi szkoda wydać 150 zł. Ale w ciucholandach mała szansa na znalezienie spodni ciążowych więc pozostają mi sklepy.

• Mamusia
Hej kobietki 🙂

Fredeczkaa się pojawiła 🤪 😘 Co do Twojej teściowej to już kiedyś pisałam bez komentarza 😠 kobieta wogóle nie zasługuje na dzieci eh

AgnieszkoK śliczny ten kombinezonik i rzeczywiście majątek wydałaś kobietko 🤪

Dziewczynki a ja naprawde zaczynam panikować 😞 przez noc już mi nic nie leciało a od rana troche ale zawsze coś leci eh już nie wiem co się dzieje.Dobrze że malutka się rusza jak szalona bo bym już pod drzwiami szpitala stała.No i dziś się okaże jak pójde do gina na usg czy mnie wyśle do szpitala czy jednak nie ma co panikować 😞 jak ja wysiedze do 15 🤨