Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A tu jeszcze jedna fotka mojego słodkiego bratanka 🙂 [img size=216]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/79a772e95e__320x200_.jpg" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

Kochany jest maluszek 🙂 jak bym go teraz wyściskała, a ostatnio go widziałam jakieś 3 miesiące temu bo brat z żoną i z malutkim mieszkają w Danii 😞 ale mają jakoś teraz przyjechac 🙂 🙂 już sie nie mogę doczekać 🙂

Akompf ,,si" tzn że co rozwolnienie masz?? Hmmm ja powiem szczerze, że raczej mam zaparcia przez całą ciązę i wyobraźcie sobie że raz tylko miałam rozwolnienie, w dzień obrony... potem wszystko wróciło do normy czyli do zaprać hah och ta nasza ludzkość ...

A sama w płaskich balerinkach :/
A ta mała podobna do niej jak kropla wody 🙂
Chciałabym, żeby moja Ania była do mnie tez tak bardzo podobna 🙂 żeby wszyscy mówili ,,cała mama" haha

Dziewczyny gdzie Wy jesteście???????

tak Agnieszko, codziennie biegnę.... a ostatnio zaraz po przebudzeniu...

Tez bym chciała żeby Basieńka była wykapana mama 😁 Ale jak bedzie wykapany tatuś to też bedzie rewelacyjnie.. w końcu to tatuś i to jaki! :P

A jeśli chodzi o małą Suri to jej strasznie współczuję, bo ma rodziców skończonych idiotów, i pewnie lepsza nie wyrośnie 😞
Ostatnio w "dzień dobry TVN" mówili o butach dla dzieci. Wypowidał sie ortopeda na temat tych obcasków... podsumuję to tak: MASAKRA
a to buciki, które pokazywali: http://www.se.pl/wydarzenia/ciekawostki/buty-na-obcasie-dla-dzieci_80774.html

Akompf tez oglądałam ten odcinek ,,dzien dobry tvn" naprawde biedne dzieci 😞
Pamiętam jak byłam małą dziewczynką to kradłam mamie buty na obcasie i chodziłam po schodach na klatce bo tak fajnie stukały...
Akompf hmm może powinnaś zmienic dietę...

Mittko Twoja córcia jest słodka 🙂 niech się przymila jak narozrabiała, ważne że rozumie, że źle zrobiła 🙂

Mittka - córcia widać kocha mamusie i nie lubi jak się na nią złościsz...

Idę oglądać najnowszy odcinek doktora House'a 😁 Przytulę się w końcu do męzulka, bo sie za nim stęskniłam 😁 :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Akompf ja nie wątpie że ona mnie kocha ja ją też bardzo 🙂 niestety mamusia jest od wychowywania a tatuś od rozpieszczania życie nam takie role wyznaczyło dlatego nie moge sobie pozwolić na pewne jej wybryki i wiem że czasem jest tak że mamusia jest ta gorsza bo więcej zabrania no ale cóż tak bywa 🙂

A gdzie Wy dziewczynki jesteście?? no tak pusto na forum zlitujcie się :P

Mittka to możemy sobie przybić piątkę. Ja też jestem od wychowywania, mimo, że męża mam na miejscu. Ale on po prostu traktuje małą jak królewnę 😠

Ja właśnie po kolacji. Zaraz jeszcze herbatkę wypiję.

A co do podobieństwa, to moja córka to skóra zdjęta z tatusia. Po mnie ma tylko dłonie 😉

• Mamusia
PannoNikt tak to czasem już jest u mnie było na odwrót a sytuacja w domu taka sama czyli tata wiecznie w rozjazdach a mama w domu,ale o taty zawsze się "bałam" i przez to mamie często na głowe wchodziłam bo jego wiecznie w domu nie było,dlatego wiem jak to może się skończyć 🙂

A u mnie zaczęli grzać to znaczy nie wiem czy już na dobre ale kaloryfery się zrobiły ciepłe 🤪