Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Dobra Agnieszka już Cię mam na NK. Nie wiem czty sa myszki bo nie brałam ani jednej heheh. Niestety teściów mam bardzo blisko...... 🤢 🤢 🤢 🤢 3 min. samochodem i mi juz bokiem wychodzą 🤢
Hmmmm ja nie mam takich bolących skórczy, czasem tylko jak za długo siedze i się podnoszę.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dziewczynki mój też na równych nogach w sekundzie był po akcji skurczowej, ale powiedziałam, że nie ma co jechać, bo musi sie powtórzyć pierw, więc się uspokoił, ale zasnąć nie mógł 😁 chociaz raz 🤪 nie no więcej 😁

Ja mam też taki stojący brzuch wtedy jakby ktoś powietrze odessał na chwilę i skóra się odciska na pupie Małej, więc widac jak jest ułożona. A brzuch twardy i bolący, nie można sie ruszyć. I mam je często, ale ja na swoje dostałam magnes do picia, który na skurcze przygotowawcze nie działa przecież.

• Mamusia
Ja teściów mam daleko, od niedawna, chwała Bogu, ale ze swoim walczyłam i chyba jeszcze walczę czasem. Ale spokojnie Dziewczynki, przyjdzie dziecko to już nie będzie mamusia na pierwszym miejscu. Zobaczycie jak życie się zmienia po porodzie. Mój jeszcze o tym nie wie, ale już zacieram ręce 😁

Hej grubaski 🙂

Kurcze gdyby nie ten katar to nockę mogłabym zaliczyć do najlepszych w ostatnim okresie ale jak nos zatkany to gęba otwarta i teraz gardło mnie boli bo się cholera wysuszała :laugh:
Kaszel jeszcze jest ale już nie mam takich nagłych ataków :P

A co do skurczu to może miałam ze trzy w całej ciąży 😉

Aga84 wysłałam zaproszenie na NK do Ciebie :P

No i u mnie za oknem szaro, ponuro i mokro 😠 😠 😠

Ale za to mężunio do domku dziś wraca no i u mnie też imprezka, urodziny mojego ojczulka :laugh: :laugh:

• Mamusia
Marta juz Cię mam i idę sobie pooglądać twoje foty 🙂 Co do teściów po urodzeniu dziecka to Ci się dopiero zwalą na łeb :P no ale może później będzie spokój :laugh: :P 😉 przynajmniej ja mam taką nadzieję :laugh:

O rany ja tez się usze zbioerac bo wypadałoby się ubrać czy cuś... hehe ale będę zaglądać 🤪

• Mamusia
Ja wszystkie Wasze zdjęcia pooglądam wieczorkiem.
Wiolu, ja sie zabezpieczyłam i po porodzie moja mama będzie na miesiąc, a mam tylko jeden pokój gościnny 😁 Więc ewentualnie na kilka dni sie pojawią lub nawet weekend. Już moją mamę nastawiłam, że będzie gotować tylko polskie potrawy, więc licze, że im nie posmakuje pierożarnia czy kluskarnia hehe 😁 więc szybko zwiną manatki 🤪

Byłam w mieście kobietki. Miałam kupic tylko chleb a jak zwykle wróciłam obładowana zakupami jak tragarz jakis...kuźwa juz tyle razy sobie powtarzałam, żeby tak nie dźwigać !!!!

Na dziś nie mam żadnych planów.
Wspołczuję Wam tych wypadów do teściów ;/ a Wiolka ma rację, jak sie dzidzia urodzi to się dopiero zacznie nawiedzanie, masakraaaa!!!

Aga84 wysłałam Ci zaproszenie na NK 🙂

A co do skurczy to tez mam czasem, ale bezbolesne.

• Mamusia
AgnieszkaK to tylko się cieszyć że masz taką teściową 🙂
Moja też niestety pali 🤢 a miała skończyć teściu rzucił bo bardzo poważnie zachorował a ta pierona nie może 😠 ja jak wysyłam córke do niej to potem czy rzeczy nie chodzone czy chodzone wszystko ląduje w pralce bo tak cuchnie 🤢

Agnieszka84 ty się tak nie przemęczaj z tymi porządkami,bo Cie weźmie na poważnie.

AgaW26 :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P