Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wiecie co a przy Dominice nie musiałam mieć w szpitalu swoich podkładów.Pzmiętam jak wylądowałam na porodówce to byłyśmy zagonione do składania chyba ligliny właśnie w kształt takiego wkładu żeby te po porodzie miały co używać normalnie jaka fucha 🤪 ale na szczęście poleżałam tam tylko kilka godzin więc dużo się nie naskładałam i na drugi dzień już używałam sama tych podkładów :P :laugh: Jestem ciekawa jak to jest teraz 🤪

Alez oczywiście że podsuneła.Pomysł nr 1 - Wiktoria po jej matce ,a babci mojego męża, pomysł nr 2 (kiedy to zobaczyła moją mine na pomysł nr 1) Ewa - bo będzie obchodziła imieniny razem ze swoim tatusiem Adamem i pomysł nr 3 - jak usłyszała , że ma byc Ania to stwierdziła , że ,,tyle już tych Anek wszędzie, juz lepiej Katarzynka"

A własnie oglądałam na allegro te podkłady na łóżko.

No faktycznie pusto, Emmax zostałyśmy same na placu boju :laugh:

Ja idę się wykąpać i będę oglądać Majewski Show 🙂 ale oczywiście będę tu zaglądac 🙂

Aga to tych imion nie podrzuciła ci takich tragicznych, a Kasia to ja jestem:laugh: ale nie lubię swojego imienia:laugh:

ja też będę tylko z doskoku bo księciunio już marudzi 😠a wczoraj zarzekałam się, że skończyłam z brzuszkiem na zawsze i on był taki pełen nadziei:laugh:

hehe mittka, stwierdziłam, że nie mogę się z wami rozstać w takim momencie przez jakąś jedną dziewczynę, ehhh dobrze że mi przeszło, chociaż jestem typ pamiętliwy jak diabli, i jak ktoś zajdzie mi za skórę to później bardzo musi się starać, żeby mi przeszło:laugh:

no nieważne dobrze że mi przeszło:laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
Emmax no to aż strach się bać zajść za skórkę :P !!!! BTW ciekawe co tam u Skórki.

Mi sie nie cofa treść żołądkowa ale za to potrafie mieć niezłe skoki ciśnienia i zasłabnięcia ot tak sobie, ciężko się oddycha ale to pewnie mała uciska na żołądek.

Brzuszek mam 103 czyli +2cm od ostatniego mierzenia, prześcignęłam Cię Mittka :laugh: :P ale nic a nic nie chce opaść.

Jak mi się chce coli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaraz zwariuję 🤔 😲 🙃

Lecę do kochanego mojego ale będę jeszcze zaglądać 🙂

• Mamusia
AgnieszkoW no i nie poznasz mojej złośliwości 🙂 bo tu na brzuszku same fantastyczne dziewczyny więc nie ujawniają się moje złe cechy,przynajmniej mam nadzieje 🙂 a tak naprawde straszna złośnica się ze mnie zrobiła :P no ale tylko wtedy jak rzeczywiście potrzeba 🙂

Wiola no jak mogłaś mnie przebić tym 1 cm :P :laugh:

No skórka zapadła się pod ziemie 😞 i nie ma z nią kontaktu szkoda.

Julio nocki nie są az tak straszne, jedynie tylko przekręcanie z boku na bok sprawia mi trudność i strasznie bolą mnie biodra. Na siusiu wstaję ok 2 razy 🙂 ogólnie nie jest źle.
A Ty jak sypiasz??

Mittko dobrej nocki :*