Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

http://www.allegro.pl/item814659302_muzzy_szlafrok_r_s_do_kompletu_od_pizama_com_pl.html bardziej podoba mi się ten, ale jest tylko rozmiar S a to stanowczo za mały hah
No i ja tez chyba wezmę 3 koszule.

Oj Misia , o Maleńką się tak długo staralismy,że nie wiem co z tych planów wyjdzie... zabezpieczać się nie zamierzamy, bo planujemy miec dwoje, a z naszymi długimi staraniami to nie wiem jak będzie...
Poza tym chciałabym do 30 tki dwoje urodzic i troszkę odchowac , bo też nie chcę w domu siedziec całe życie, do pracy bym chciała pójść... ale póki co najważniejsza teraz jest córcia nasza 🙂

A piżamkę Wiolka masz wygodną do karmienia? Chodzi mi o to czy swobodnie wyjmiesz pierś do karmienia?
Ja też wolę piżamki niz koszule, ale w tym szpitalu gdzie rodze nie pozwalają w piżamkach (typu spodnie plus t shirt)

• Mamusia
Pewno ze jestem :P

Dobranoc Mittko. Tez powinnismy juz isc spac bo trzeba wstac o 3.30 i z mezem na lotnisko 😞

Boje sie tego cc bo moja siostra miala prawie 3 lata temu a dalej sie meczy lata d lekarza do lekarza bo zle ja zszyli, doszlo do komplikacji i zaniku miesni, poza tym chyba 2 miechy chodzila zgieta 🤨

Wiolu nie bój się... Wiadomo jest to operacja i niesie ze sobą jakieś ryzyko, ale zobaczysz, będzie dobrze. Najważniejsze, żeby Maja bezpiecznie przyszła na ten świat.
Sama zaliczam jeszcze dołka, że będę mieć drugie cc, ale tak po prostu ma być. Uszczęśliwiam się faktem, że przynajmniej teraz nie będą mnie usypiać.

PannoNikt i Wiolka martwicie się biedactwa... wierzę i współczuje, ale widocznie tak będzie lepiej dla Waszych dzieciaczków, skoro lekarze tak zdecydowali to penie mają powód i wiedza co robią...