Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
:laugh: :laugh: Ami córeczka przesliczna 🙂gratuluje jest słodka wogóle wszystkie noworodki sa piekne ja niewiem jak ktos moze powiedziec inaczej???moja tesciowa 🤪 🤪 🤪 🤪 za kazdym razem mówiła brzydkie zeby nie zauroczyc....powiedzcie mi co z ta nasza Wiola i Majeczka???czy tam maja jakis inny tryb odbierania porodów czy jak??bo juz sie pogubiłam ze Ona bidulka przezywa tam katusze 😞 😞ale mocno w Nia wierze ze sobie poradzi i jednak poród odbedzie sie szybko i bezbolesnie czego i równiez Wam zycze grudnióweczki

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wpadłam na chwilę ale od Wioli nadal żadnych wieści 😞

Emmax udanych zakupów i pochwal się jak wrócisz 🙂

Wiecie co już mnie szlak trafia 😠 Co spotkam kogoś znajomego to oni do mnie tak "ty jeszcze łazisz"
No kuźwa a co mam skakać do jasnej cholery 😠
A najgorsze jest to że niektóre osoby codziennie mnie widza i codziennie to samo pytanie zadają 😠
Ach szkoda gadać bo to już i pewnie Wam też dokucza 😞

Laski odezwę się wieczorem 😉

Ja mam wszystkie wyniki, gin wpisywał je sobie w kompa i mi oddawał. Cieszę się że mój gin pracuje w szpitalu w którym będę leżeć no i najważniejsze że on będzie mi robił cc 🙂 No chyba że Kamilowi się pośpieszy w nocy na przykład to w tedy będzie mnie kroił lekarz który będzie miał akurat dyżur 🤨
Więc Kamilku jak coś to rano 😁 :P

• Mamusia
Aga, ja przed chwilą byłam w sklepie i spotkałam największą plotkarę na wsi, i mimo że wszystkim gada że mam termin na same święta to dziś jak mnie zobaczyła to mi wypaliła "ty jeszcze nie?a wczoraj była gdzieś tu karetka i myślała że po ciebie" Co jak co ale z tej mojej wiochy napewno karetka nie pojadę, specjalnie, żeby nikt nie wiedział że to już!

A ja dziś była w sklepie oddzieżowy i sklepowa do mnie mówi że jej sie wydaje , że ja to tak długo juz w tej ciązy chodze ... buhahahha , ludzie są udani....

Zajadam się naleśniczkami z dżemikiem i serkiem czekoladowym...pycha, jakos mnie tak naszło 🙂

ja mam wszystkie wyniki badan przy sobie ... gin tylko sobie spisywal na kartke i do karty ciazy i mi oddawal ... karte z grupa krwi mam przypieta do karty ciazy zebym nie zgubila przypadkiem lub nie zapomniala :P ostatnie badania 2 tygodnie temu mialam ...
ale slodziutka ta kruszynka 🙂
dobra lece na obiadek 🙂 bede pozniej pa 🙂

czesc dziewczynki, ja tylko sprawdzic czy od Wiolki jakies wieści. Moja Basia coś niedomaga na brzuszek i nie mam pojęcia co jej mogło zaszkodzić. Na szczęscie nie płacze ale pręży się bidulka... serce sie kraje bo masowanie brzuszka niewiele pomaga...

Ami - słodziutka Twoja Basia. Cieszę się, że nosi takie ładne imię 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

AgaK - tez jeszcze niedawno słyszlam od sąsiada "Aga a ty sie jeszcze kulosz?" (kulosz a nie kulasz bo to z takim wioskowym akcentem ;] ) - no to moja odpowiedź: kulom się, kulom ino coraz wolniej 🙂 hahahaha 🙃 🙃 🙃 🙃

zjadłam potrawke z kurczaka z marchewką, na taiej diecie schudne z 20 kilo :laugh: :laugh: :laugh: 😎 😎 😎 😎

na przyszłość - jak już się rozpakujecie - bardzo pomocny tekst:

http://www.unipharm.pl/artykuly/wiek_rozwojowy/EL_najczestsze_dolegliwosci_wieku_dzieciecego.pdf

Kobiety, wróciłam bez łóżeczka ale za to z wózkiem:laugh: :laugh: :laugh: kupiliśmy x-landera xa z 2008 roku, bężowo-czarny kolor z adapterami do fotelika za 1250 zł:P

• Mamusia
skurcze mecza.. juz coraz czesciej.. wczesniej mialam rano i wieczorem a teraz mam kilka razy na dzien ale nadal czekam...

biore ten antybiotyk dzis 2 dzien wiec jeszcze ze 2 dni musze wytrzymac i mam nadzieje ze cos sie ruszy...

ogolnie to juz nie moge sie doczekac..

a wiadomo co z wiolka? z Ewa84 mam kontakt to wszystko ok