Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

A MÓJ BARTEK BEZ PROBLEMU DAJE OBCINAĆ SOBIE PAZNOKCIE 🙂 BARDZO LUBI JAK SIĘ MU COŚ ROBI Z RĄCZKAMI 🙂 I TEŻ MU ROSNĄ Z PRĘDKOŚCIĄ ŚWIATŁA :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

A TERAZ ŚPI NA MOICH KOLANACH Z CYCEM W BUZI :laugh: :laugh: :laugh:

MARTO TY JESTEŚ MAMUSIĄ NATALKI I WIESZ OD CZEGO MASZ ZACZĄĆ ROZSZERZAĆ DIETĘ NATKI A JABŁKO JEST W SAM RAZ DOBRYM PRODUKTEM NA POCZĄTEK 🙂 JA TEŻ ZAMIERZAM ZACZĄĆ OD JABŁKA 🙂

OKI JA ZMYKAM SIĘ UBIERAĆ I SZYKOWAĆ NA WYJŚCIE 🙂

MIŁEGO PRZEDPOŁUDNIA MAMUSIE 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
a co tam :P wstawie fote jak do tej pory udalo mi sie schudnac :P

juz jestem calkiem calkiem zadowolona. gdyby tylko nie bylo tych rozstepow...... [img size=400]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/grubass.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
cześc dziewczyneczki 🙂

jestem
psiapsiółka pojechała, było super! uśmiałyśmy sie po pachy jak za starych, dobrych czasów...

nie jestem w stanie narazie nadrobic forum, rozpisałyście sie 🤪

mój Bartek kaszle i ma katar, musze iśc z nim do lekarza ale nie moge sie dodzwonic do przychodni 😠

fredeczka zaje... wyglądasz!!!

http://www.tygrysy3.posadzdrzewo.pl/ prosze o kliki 😉

ide troche ogarnąc mieszkanko i pranie wstawic

• Mamusia
dzieki dziewczyny.... :P tylko te rozstepy pie....... :/

Anja i Aga mam nadizeje,ze dzieciaczkom nic gorszego nie dolega. 3mam kciuki!!

Anju od kad z marcinem nie jestem tez poodnawialam stare znajkomosci i az sie dziwie ,ze Ci ludzie sa dla mnie nadal tak zyczliwi.... 🙂 ahhhh uwielbiam ich 🙂 a zwlaszcza Dominika 😁 wczoraj chyba do 2giej w nocy siedzialam na gg i juz mu pisalam,ze zmarszczki bee miec przez niego bo ciagle banan pelna geba heheh 😁

• Mamusia
hej 🙂

Fredeczko zajebiście wyglądasz!!! 🙂

Aniu ja właśnie też czekam na psiapsiółkę żeby się nagadać za wszystkie czasy :laugh:

Persy ja używam jeszcze gondoli chociaż Piotrek już lada chwila z niej wyrośnie. Też płacze jak go ubieram w czapkę i kombinezon. Kiedyś zasypiał jak tylko wyszłam z bramy, a teraz muszę się natelepać wózkiem jak szalona :laugh:

AgaW, Ania mam nadzieję, że Lena i Bartek są tylko leciutko przeziębieni!

Swoją drogą Piter też ma katar od kilku dni i trochę pokasłuje, ale jutro idziemy na szczepienie więc się okaże co i jak.

AgaK, Ania -drzewka rosną 😉

Marto mimo że słabo się na tym znam też pierwsze słyszę żeby najpierw podawać dziecku jogurt 🤢

No i nie napiszę więcej bo jękołek jęczy 😉

• Mamusia
Czesc nmamusie!!!!

jua sie normalnie zapłacze (płacze rzewnymi łzami, leje sie strumień) KUZWA! Spojrzcie jak moje dziecko wyglada, czy ja nie moge miec chociaz tygodnia spokoju?????!!!!!

Agaw i Anja mam nadzieje, zedzieciaczki szybko wroca do zdrowka 🙂

Marta niezly cyrk, ja mam od4 miecha zaczac podawac kaszke, tak jkest tutaj 😲 🤪 🤪 🤪 🤪 :laugh: :laugh:

Fredka wygladasz zajebiscie!!! Tylko pozazdroscic!

dobra musze soadac bo majka cosik marudzi. A no i znowu jej sie odechcialo jesc. łoszaleje! [img size=446]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/P1010027.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

O JEJ JAKIE PASKUDZTWO MAJECZCE WYSKOCZYŁO 😠

FREDKA JAK TY ZAJEBIASZCZO WYGLĄDASZ 🤪 🤪 🤪

AGAW26 I ANJA MAM NADZIEJĘ ŻE TEN KATAREK I KASZELEK TO NIC POWAŻNEGO I SZYBKO MINĄ 😉

WIOLU MAJECZCE TEŻ ŻYCZĘ ABY SZYBKO TO ZNIKŁO Z JEJ POLICZKÓW 😞

• Mamusia
Hej laski
tak jak myslałam, sen o 21 w przypadku mojego synka jest tylko...drzemką. Do 00.30 się z nim męczyłam wczoraj. Taki był zmęczony... ani cyca ani herbatki... ale zaczyna mnie martwić jedna rzecz... mały strasznie się slini, jak dostaje herbatkę to zamiast pić, on tylko gryzie dziąsełkami smoczek, tak jakby go dziąsła swędziały... no i jak płacze, to zasypia ze smoczkiem... i nie ssie go tak norlalnie tylko też bawi się dziąsełkami... moja mama mówi że miałam 1 zęba jak miałam trzy miesiące, kurcze mam nadzieję że mały jeszcze troszkę poczeka z ząbkami bo podobno jak szybko wychodzą to są słabe i się psują... oczywiście nie każemu 🙂 na szczęscie to są mleczaki...No ale dziś pospaliśmy do 10.40 🙂 mały obudził się na cyca o 5.30, zwalił kupę, zjadł z drugiego cyca troszkę i zasnął. Spał tak do 10.40 🙂

Wioluś, życzę Majeczce by szybko jej to zeszło. Paskudztwo takie męczy biedną Majeczke...

Aniu i Aguś, życzę waszym dzieciaczkom zdrówka by szybko im przeszło to choróbsko!

Fredeczko świetnie wyglądasz!!!!!!!! A Wiki przesłodka!

Chciałam iść na spacerek, bo za oknem nie wygląda źle ale mam wózek w piwnicy a mały strasznie marudził więc nie m ogłam po niego zejść no i w efekcie siedzimy w domku, a pyszczek mamusi śpiocha 🙂

Nie pamietam co jeszcze miałam napisać...

• Mamusia
Cześć dziewczyny 🙂

My właśnie wróciliśmy od lekarza. Antoś ma zapalenie spojówek i prawdopodobnie niedrożne kanaliki. Na razie mam mu oczka zakrapiać kropelkami i jeżeli do szóstego miesiąca mu to nie przejdzie to czeka nas wizyta u okulisty.

Wiolu a co się dzieje z Majeczką bo nie dałam rady nadrobić co naskrobałyście. 30 stron to trochę zadużo, ale pomału dam radę.
Ide nadrabiać