Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Mittka to jak już tu jesteś to zapraszam http://kajtucha.posadzdrzewo.pl 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
kurcze moje maleństwo śpi już ponad godzinkę w łóżeczku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 chyba już go rozgryzłam o co chodzi z tymi pobudkami po 40 minutach spania. No ale czas pokaże czy mam rację 🙂

lece się wykąpać i zajrzę do Was jeszcze o ile nie wymiękniecie :P

• Mamusia
Ja jeszcze jestem, moja maleńka dopiero zasnęła 🤔 a ja w końcu jem obiad.

Dzięki za oklaski 😘 ]

Znalazłam sposób, żeby moja córka piła wodę, wynalazłam wodę o smaku mleka :laugh: wsypałam szczypte modyfikowanego do wody, tak żeby była mętna i choć troszkę smakowała jak obiadek i moje dziecie wypiło 50ml, ech. Dawno taka kreatywna nie byłam jak przez ostatnie 3 miechy :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

• Mamusia
A i zapomniałam wam powiedzieć, że pojechałam do lekarki, ta tylko spojrzała i powiedziałą, że mam smarować maścią, dała mi do ręki jakieś próbki. No to ja się pytam od czego to może być, czy to przypadkiem nie jest skaza białkowa (pooglądałam zdjęcia na necie i wygląda to podobnie) to sie zapytała jakie mleko daje i że to raczej nie jest alergia bo wystepuje tylko na buzce. POytałam czy mleko HA jest na recepte i czy moze dać mi chociaz na jedno zebym zobaczyla czy bedzie róznica oraz zeby dala mi skierowanie na testy alergiczne to stwierdzila, że jakby tak kazdemu komu wyskocza krosteczki dawała skierowania na testy to by rozwalila system. nastepna pierdolnieta 😠 😠 😠 😠 😠 😠 kurwa jego mac, gdzie oni ucza tych lekarzy tutaj!!!! Nie trafilam na ani jednego normalnego lekarza!!!!! Ok, moze jedna by sie znalazła ale ona jest do niczego bo jest ogolna 🙃 🤢 Mam smarowac przez 10 dni i dopiero wtedy da mi skierowanie> Mąż stwierdzil ze znowu zmieniamy lekarza....jestem za.

• Mamusia
Wiolu to dobrze że jeszcze udaje Ci się Majke oszukać. Wszystkie chwyty dozwolone 😁

A my juz wykąpani, nakiermieni i juz śpiochają.

Ja też juz pomału sie zamulam, chyba najwyżasza pora przywitać się z łóżeczkiem.

A Antoś dzisiaj spróbował jabłuszka z marchewką i nie powiem ale mu bardzo smakowało 🙂

• Mamusia
Ja tez jeszxze Majce nic nowego nie dawalam. Kurcze cos spac malenstwo nie moze u budzi sie co chwilke. to pewnie brzuszek bo dzisiaj zrobila takiego twardego kloca jak nigdy. No ale jak w koncu teraz popila to powino byc dobrze.

Ajj fredka mi se wydaje ze wszedzie jest tak samo, chocia nie powiem, ze nie mam ochoty sie z nia spakowac i spierdzielac z tej dziury. 😠

• Mamusia
ja jestem ze swoich lekarek bardzo zadowolona bo od 1o lat się nie zmieniły. Cały czas mam te same. Leczyły Mateuszka a teraz i Antosia.

Fredeczko ja narazie tylko to wprowadziłam i jeszcze mam soczek z marchewki na jutro. Ale jak pytałam dzisiaj lekarki czy moge już wprowadzić stałe produkty to powiedziała że dopiero po 4 miesiącu. Więc się z innymi produktami jeszcze wstrzymam.

• Mamusia
Wiem, że niedobrze bo się strasznie męczyła, pomogałam jej ile mogłam no ale wiecie, ja się za nią nie załatwie :P No żeby chociaz to poszło dobrze :laugh: Ili Wiki pije dziennie?

Gosiag ja czekam na mego męża, jak przyjedzie to on będzie walczył, ja sobie chociaz psychicznie odpocznę, zawsze to podzielenie problemow na dwa łby a nie tylko na jeden 🙂

hej! w końcu udało mi się troszkę nadrobić!
ojej kurcze chorują te nasze biedactwa, ale niedługo wiosna i mam nadzieję że razem z wiosną przyjdzie zdrówko dla maluszków 🙂
my już w Polsce, bałam się strasznie tej podróży bo to w sumie 24h, najpierw na prom do Szwecji , później 11h promem i 5h autem w Polsce 🤢 ale mój aniołek zniósł bardzo dzielnie niedogodności 🙂
no i mieliśmy problem z netem więc nie było mnie w sumie tydzień 😞
mój maluch chyba ząbkuje , bo kurde dziąsła ma jakieś dziwne i rączki pożera na potęgę, a cyca to ciąga jak gumę 😞 ojjjj boli jak pomyślę o tym 🙂
ok zmykam już do wyrka 🙂
odezwę się niebawem:laugh: kolorowych snów mamusiom i dzieciaczkom 🙂