Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

EWO JA TEZ MAM SPACERÓWKĘ CONECO I TEŻ NIE DA RADY BUJAĆ MAŁEGO W WÓZKU 😞 ALE U MNIE NIE MAM TEGO PROBLEMU BO JA MAŁEGO NIE BUJAM TYLKO WOŻĘ I TAK MI ZASYPIA

JA MAM TAKI ALE BEZ FOLII 🙂 http://www.allegro.pl/item984733354_wozek_traper_firmy_coneco_okrycie_folia_2009.html

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Fredeczko ja kupiłam spacerówkę bo ten wózek miałam za ciężki i rozwalony już trochę bo po 3 dzieci 😉
Poopowiadaj nam trochę jak było!!!!

No właśnie tak teraz oglądam te wózki i chyba spacerówek po prostu nie da się bujać, tylko te co są 2 w 1 z gondolą 😉

• Mamusia
Ewo no co tu opowiadac? 😁
Przyjechal, poszlismy na spacer.... 🙂 rozmawialismy, poopowiadalismy sobie duzo 🙂 pozniej poszlismy do mnie, poznal moja mame i chrzestna troche porozmawiali, pozniej poszlismy na gore dalej rozmawialismy no i tak zlecialo. szkoda ,ze tylko 5 godz 😞 bo minelo baaaardzo szybko....

Wiki byl zachwycony, ona nim tez ;D jak trzymal ja na rekach to pozniej pachniala jego perfumami mmmm .... 🙂

no bylo super no !! ;D

• Mamusia
dzien dobry...

maly wstal o 5...

bylam u lekarza, spirala zlozona na 5 lat ale mozna wczesniej wyciagnac....

bolalo jak cholera ale dalam rade bez znieczulenia bo bylam z dzieckiem i tak bylo szybciej...

ogolnie teraz jakos dziwnie sie czuje, ale lekarz powiedzial ze tak bedzie... maly oglada bajki a dzis jade do siostry...

fredeczka, no to super randka 🙂 gratuluje 🙂

milego dionka Wam zycze, a moj maly juz tak chce siadac ze musze go inaczej trzymac bo sie odpycha i chce siadac 🙂

buziackzi

• Mamusia
My wstałyśmy o 6.00. Zjadłyśmy i teraz czas na zabawę i gaworzenie.
Ja się biorę za pranie i prasowanie.

Madzi zrobiła się jakaś nadżerka na dziąśle przez te wkładanie wszystkiego co popadnie do buzi. Ehhhh...
Ja daje oklaska Agnieszce i spadam.

WITAJCIE

NASZA NOC OK, Z TYM ŻE OD 7 JUZ NIE SPIMY 😞
LENKA TERAZ SOBIE GAWORZY I BAWI SIE KOCYKIEM.

MUSZE POSPRZATAC BO LEKKI BAŁAGAN MAM.
JA NIE WIEM JAK MY TO Z MEZEM ROBIMY, JEST NAS DWOJE DOROSŁYCH A CO DZIEŃ MUSZE SPRZATAĆ 😠 😠 TEZ TAK MACIE???

FREDECZKO MASZ RACJE ZE SIE NIE SPIESZYSZ 🙂 NA BUZIAKI JESZCZE PRZYJDZIE CZAS. PÓKI CO POZNAJ GO DOBRZE I ZAUFAJ . A BUZIAKA TO NAJWYZEJ W POLICZEK MU DAJ NA RAZIE. JAK MU ZALEŻY TO POCZEKA 🙂
I MOJA LENKA TEZ NIERAZ PACHNIE PERFUMAMI MĘZA JAK JĄ PRZYTULA I JA BARDZO TO LUBIE 🙂

AGNIESZKOk UDANY TEN TWÓJ MĄZ JEST 😁

PICASSO FAJNIE TWÓJ KLOCUSZEK WAŻY 🙂 ALE WYDAJE MI SIE , ŻE WAGA DOMOWA TAK DOKŁADNIE NIE ZWAŻY MALUSZKA.
POZA TYM PODZIWIAM CIE KOBIETKO ZE MASZ CHECI DO GRZEBANIA W ZIEMI. JA NIGDY NIE LUBIŁAM PRAC NA DZIAŁCE 🤢

WIOLU FAJNIE ZE MAJCE SIE TROSZKE PRZESTAWIA. MAM NADZIEJE ZE Z KAZDYM DNIEM BEDZIE CI LŻEJ 🙂

AGA84 NAPRAWDE TAK MOCNO BOLI ZAKŁADANIE SPIRALI?? DŁUGO TO TRWA??

SDPACERÓWKI MACIE FAJNE 🙂 JA NIE KUPUJE BO MAM WÓZEK WIELOFUNKCYJNY. WCZORAJ Z MĘZEM ZŁOŻYLIŚMY SPACERÓWKE. PRZYMIERZYLISMY DO NIEJ LENKE I STWEIRDZILIŚMY ZE MUSI JESZCZE SOBIE POCZEKAĆ BO MIMO ZE JEST W POZYCJI PÓŁLEŻĄCEJ TO NA SPACER ZA DŁUGO TAKA POZYCJA... ECHH WOLE POCZEKAĆ NIŻ ZEBY W PRZYSZŁOSCI LENKA MIAŁA PROBLEMY Z KRĘGOSŁUPEM.

A TAK TO WYGLĄDA
[URL=http://img171.imageshack.us/i/dsc06762640x480.jpg/][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/8271/dsc06762640x480.jpg[/IMG][/URL]

MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI

SPRÓBUJE JESZCZE POKLASKAĆ TROSZKE I IDE NA SNIADANKO

• Mamusia
hej dziewczyny!!

U nas nocka standardowo czyli przespana 🙂

ale slysze,ze sie budzi moj babelek 🙂

o cholerka spirala boli? wlasciwie co mnie to interere skoro mi poki co zadne zabezpieczenie nie jest potrzebne... 😜

lece nakarmic mojego smoka obiboka 😁

milego dnia grodnioweczki 🙂 ;*

• Mamusia
cześć!

Aga84 to fajnie, że spirala założona, ja bym się chyba jednak trochę bała 😮

AgaW my też brudzimy jak cała armia 😁 Nie nadążam sprzątać tego burdello 😁
Ale Lena poważna w swoim wózeczku 🙂

Fredeczko ja też chcę przespaną noc!!!!!!!!!!

• Mamusia
hehe wy chceie przespana noc a ja chce....... karmic cyckiem!

dziewczyny ale sie wkurzylam! :P

kupilam raz Wiki takie jakby buciki na chrzest i co? i dupa...... za male!! tak samo jedne skarpetki.... raz miala ubrane je na Wigilie i wiecej jej nie zakladalam bo byly za duze , odlozylam je na bok i czekaly az beda dobre i co? i za male.....

wiec dorzuce do tej paczki dla AgiK koolezanki jesli bedzie chciala kupic te ubranka.
i tak wlasnie siedze i mysle,ze dodalabym jej tam jeszcze jakies 10szt ubranek! bo patrze ze niektore sa juz Wiki tak ledwo ledwo na styk! 😁 ale rosnie ta moja kruszyna!! czyli powoli wchodzimy w 68 ktore jest jeszcze za duze!

• Mamusia
Fredeczka cieszę się iż uśmiechnął się do Ciebie los 🙂 Masz rację, nie ma co się spieszyć. 😜
Co do burdelu w domu to u mnie niestety też jest na porządku dziennym. Zawsze miałam posprzątane a odkąd pojawiła się Madzia to już brak czasu. A mój K lubi "nieład artystyczny" 😠 I jemu to nie przeszkadza.
Dziś na obiadek robię rybkę w sosie cytrynowym z bazylią. Krzysiek w domu więc mogę nadrobić zaległości w prasowaniu i ugotować obiad.
ja wożę małą w spacerówce ponieważ w gondoli się nie da... 😉 Mała się buntuje i trzeba ją przez cały spacer nosić na rękach.

dzisiaj muszę zrobić porządek w szafie Madzi. I skoczyć do ciucholandu bo brakuje mi ciuchów dla niej na teraz. 🤢

• Mamusia
Persy zaraz los sie usmiechnal...
los sie usmiechnie jak za 10 lat wezme slub i bede miec upragniona 3 dzieciaczkow! 🙂 ale nie obrazilabym sie gdyby z Krzyskiem wyszlo cos dobrego..... 🙂 aaaaa i zapomnialam dodac, ze Krzysiek zaprosil mnie i Wiki na majowke nad morze..... 🙂 on bylby z Amelka 🙂 ale sie ciesze! :P

Persy wcale sie nie dziwie, ze ubranek wam brakuje bo Madzia jest taka dluuuuuga! :O

• Mamusia
Witajcie 🙂

u nas nocka taka sobie z jedną pobudką,ale o 6 chwilke pobuszowała,potem jednak pospałyśmy do 8:20 bo panowie od balkonów nie pozwolili na dłużej 🤢

Fredeczko super że randka się udała i co najważniejsze że polubił Wiki 🙂

Lenka super wygląda w spacerówce,ale ja też jeszcze czekam z zakładaniem swojej.Wogóle chyba namówie męża żeby kupić bardzo lekką spacerówke a ta naszą założe na jesień.

Fredeczko dzieciaczki rosną,my już powoli bedziemy żegnać rozmiar 68,zresztąś wszystkie ciuszki jakie nosi pisze tam 6 miesięcy a jednego pajaca którego jej nakładam pisze 9 miesięcy 🤪 no ale to chyba błąd w druku 🙂