Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
półśpiochy zwykłe żółte, zielone, niebieskie http://www.allegro.pl/item996160907_polspiochy_pinokio_franio_r_74_najtaniej.html

bodziaki 1623 i 1620 http://www.allegro.pl/item992625644_body_r_74_100_bawelna_formax.html

bodziak zielony http://www.allegro.pl/item992642252_body_pinokio_marcelino_r_74_najtaniej_kolory.html

bodziak 1614 http://www.allegro.pl/item992622732_body_kr_rekaw_r_74_100_bawelna_formax.html

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Bardzo ładne te bodziaki Ewo 🙂 Moze tez skorzystam? 🙂
Ja tez zakładam małemu półśpiochy i body do spania. Czasem na to kaftanik, w zaleznosci czy body sa z krótkim czy z długim rękawkiem. Półspiochy kupuje jednak takie z cienkiej bawełny, zeby nie było złosci ze za cieplo.

Ewo super zakupy!!!

Krzesełko do karmienia u nas się sprawdziło. Mieliśmy w takim stylu: http://znam.to/userfiles/R/047/R047-1f3074f.jpg i byłam bardzo zadowolona, bo jest to krzesełko ze stoliczkiem i potem Maja sobie przy tym stoliczku rysowała i bawiła się 😉

EWO KUPOWAŁAM U TEGO SPRZEDAWCY. MAM DWA BODZIAKI I DWA PÓŁSPIOCHY OD NIEGO W TYM JEDEN BODZIO TAKI CO TY ZAMÓWIŁAS ZIELONY W NIEBIESKIE PIESKI
[URL=http://img710.imageshack.us/i/dsc06053640x480.jpg/][IMG]http://img710.imageshack.us/img710/4158/dsc06053640x480.jpg[/IMG][/URL]

HEJ MAMUSIE 🙂 JA JUŻ W DOMKU 🙂 NAJMŁODSZE DZIECKO WYKAPANE STARSZE WŁAŚNIE SIEDZI W WANNIE A NAJSTARSZE DZIECKO HMM CO TU DUŻO MÓWIĆ JESTEM NA NIEGO WŚCIEKŁA JAK OSA BO SIĘ NABZDRYNGOLIŁ A TERAZ SOBIE SAM MASZYNKĄ WŁOSY OBCINA 😠 😁 😁 😁 😁 😁 😁

EWO DLA TWOJEJ MAMY DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ 😘 😘 😘 😘 I DZIĘKUJĘ ZA OKLASKI 😘 😘 😘

ALE LENUSIA SŁODKO ŚPIOCHA 🤪 🤪 🤪 TYLKO POZAZDROŚCIĆ 🤪 🤪 🤪

A DALEJ NIE PAMIĘTAM CO MIAŁAM NAPISAĆ 😜 😜 😜 DOBRZE ŻE SKLEROZA NIE BOLI 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

ja na wstępie mam wspaniałe wieści.Dzwoniła do mnie Emilka (Dorunia) i powiedziała że jest baaardzo szczęśliwa.Fasolka rozwija się prawidłowo,wszystko ma na swoim miejscu.Serduszko bije 140 uderzeń na minute.Jest zdrowa i duża wyszło że to 15 tydzień 🙂 Kazała Was serdecznie pozdrowić i ucałować 😘 😘 😘 jest naprawde szczęśliwa 🙂

A ja byłam na przymiarke,ale nic nie załatwiłyśmy wrrrr wściekła jestem 😠

Ewo Super ciuszki 🙂
A Lenka to taka dama ślicznie pozuje 🙂
Ja też uwielbiam zakładać Emili body i półśpiochy i tych drugich musze dokupić bo już mi się pokończyły.

PannoNikt też miałam takie krzesełko i byłam bardzo zadowolona.Dominika też potem korzystała ze stoliczka 🙂

ALE MAM WKURWA NA TOMKA 😠 😠 😠 😠 DZIŚ BYŁ NA BUDOWIE I ROBIŁ ROWKI NA RURKI OD CENTRALNEGO WIĘC BYŁO PEŁNO KURZU I TE JEGO WŁOSY SĄ SZTYWNE JAKBY LAKIEREM POPRYSKAŁ A ON CHCE ŻEBY MU WŁOSY OBCIĄĆ JAK NAWET MASZYNKA NIE CHCE CHWYCIĆ 😠 😠 😠 😠 😠 UPARTY DUPEK 😠 😠 😠

• Mamusia
A Piotrek śpi w pajacach 😜 Body i półśpiochy zakładam mu w dzień bo na rajstopki to już trochę za ciepło po domu.

AgaW fajny ten zestaw w pieski, ja mam taki niebieski 🙂 O jak się rymnęło 😁

Oj AgaK faceci to mają pomysły 😁 Wiem, że Ci nie do śmiechu, ale wyobraziłam sobie jak on goli tą głowę 😁 😁 😁

Fredeczko to super, że Ci się podobało 🙂 No i czemu nie dałaś się pocałować??? 😁

Mittko no to super wieści nam przekazujesz od Doruni! Oby tak dalej!

• Mamusia
cześć kochane ale super wieści od Emilki strasznie się cieszę hurrra szkoda tylko ze nie ma internetu i się do Nas nie odzywa ale niedługo pewnie się pojawi 🙂 normalnie aż mi się humor poprawił takie super dobre wiadomosci 🙂pozdrawiam bardzo serdecznie i buziaczki dla Was i skarbusiów malutkich 🙂

OJ EWCIA W GŁĘBI DUSZY TO DRĘ Z NIEGO ŁACHA ŻE SIKAM ŻE ŚMIECHU 😁 😁 😁 😁 😁 ALE NIE MOGĘ DAĆ MU DO ZROZUMIENIA ŻE MNIE TO BAWI 😉

MUSIAŁAM MU POMÓC OBCINAĆ TE WŁOSY BO MASZYNKA COŚ SIĘ ZJEBAŁA I OBCIĘŁAM MĘŻULKA NA ŁYSO 🤪 😁 😁 😁 😁 TZN NAJKRÓCEJ JAK SIĘ DAŁO TĄ MASZYNKĄ OBCIĄĆ 😁 😁 😁

Hej Dziewczynki 🙂

Fredeczka - cieszymy się twoim szczęściem 😁
Dorunia - czekam na kolejne dobre wieści, niech rośnie 😁

Zrobiłam dwie rajeczki truskawek. Bobuś spał pod choinkami, potem poszliśmy na zakupy. Teraz Paweł robi placki ziemniaczane, bo ma chęćkę jak baba w ciąży. Wiktor tak mi się wydaje bardzo przytył może przez tą marcheweczkę, ręce to mi już się plątają pod nogami, idę po wagę. 😜 zaraz go wrzucę i zobaczymy. Rozdałam kilka oklasków to mi się udało 😁 teraz jak każda napisze posta to powinno być tak "głośno" od oklasków. Gratuluję Grudnióweczką, które mają już ponad setkę oklasków. chciałam go postawić na wadze, ale coś się kiwał, w bodziaku i pampersiaku waży 6,5 kg chyba dobrze jak po tej biegunce co przeszedł (i moja siostra też) jak ona się zaraziła? Ale się rozpisałam, tyle zajęło to ważenie 🙂

A JA ZAPOMNIAŁAM WAM SIĘ POCHWALIĆ ŻE KUPIŁAM DZIŚ MOJEMU SMYKOWI KASZKĘ MLECZNO-RYŻOWĄ Z MORELAMI I WIECIE JAK WCINAŁ 🤪 🤪 🤪
AŻ MU SIĘ USZY TRZĘSŁY 😁 😁 😁 😁 😁

Mój ojciec też czasem golił się po pijaku i wyglądał jak idź stąd i nie wracaj, ogolił się z jednej strony a drugiej nie i taki zadowolony i się zrymowało.

Bardzo mi się podobają drewniane krzesełeczka do karmienia zupkami. Wielofunkcyjne są najlepsze, moja mama ma w sklepie taki mam zamiar kupić, potem można coś innego z niego zrobić i to ma być WIELOFUNKCYJNOŚĆ 😁 .

PERSY JA DAŁAM BARTKOWI KASZKĘ PIERWSZY RAZ I ZROBIŁAM TAK JAK NA OPAKOWANIU PISAŁO ALE NIE DAŁAM MU WSZYSTKIEGO BO ZA DUŻO TEGO BYŁO 🙂 RESZTĘ JA ZJADŁAM BO MI NAWET POSMAKOWAŁA 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
AgaK ale sie usmialam 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Persy ja jej daje tak jak pisze i chyba sie nie najada ta zbozowa bo nie raz juz bylo ze po godzince byla glodna ale jak jej dalam ta mlecznoryzowa to byla glodna dopiero po 5 godzinach.

Mittka dzieks! 😘 😘 😘 Moja tez juz chrapie. Dzisiaj dalam jej mleko jak nie spala, darla paszcze przez pol godziny ale w koncu wypila 50ml, jak dla mnie to sukces 🤪 🤪 🤪 🤪 chyba bede musiala ja tak przemeczyc, moze sie w koncu nauczy jesc jak nie spi 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
No a ja taka mądra jestem, że kupiłam spacerówkę, której nie da się bujać 😠 Zależało mi na dużych kółkach i zapomniałam o tym, że powinna mieć miękkie zawieszenie. Jak wybujałam Piotrka to zasypiał, a teraz dupa, nie ma bujania 😠 😠 😠 😠

AgaK a jaki jest wózek coneco ten co masz?