Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia

Dzięki dziewczynki za słowa otuchy!!! aż się cieplej na serduszku robi ☺️
ale Wam się zachciało pizzy 🙂 udanych wypieków i smacznego 🙂 😉

Sandra jak zwykle po południu zaczyna mi marudzić, nawet cyc nie pomógł tym razem 🙂 za to jak wsadziłam ją do wózka i o dziwo jak nigdy spokojna, ale i tak muszę ją wozić w przód i w tył także piszę jedną reką 🙂 Nawet chyba mi to wychodzi 🙂
oprócz tego pojawiła się jej na buzince jakaś wysypka, chyba za dużo wafelków kakaowych ostatnio pochłonęłam, przypuszczam, że od tego 😞 aż mam wyżuty... 🤢 ☺️

• Mamusia
ewa84, świetne te zabaweczki 🙂 zapewne mogą długo posłużyć z tego co widać po zdjęciach 🙂

Ja kiedyś kupiłam matę edukacyjną a Sandra póki co zero zainteresowania:P

persy7, Sandra też ma takie skarpeteczki w biedroneczki 🙂 są super bo ciepłe 🙂

swoją drogą Madzia cudaśnie wygląda w wózeczku 🙂 i jaka zadowolona że mama przeniosła ją do spacerówki 🤪

Witam Laseczki 🙂
Dzieciątko Doruni to już nie fasoleczka 😁

Chciałam Wiktorkowi założyć spodenki ze sztruksu, ale w udach się nie mieści, chyba za dużo ćwiczyłam jego nóżki 🤪
Zachowywał się tak jakby go ktoś zauroczył 😞 bo byliśmy w sklepie, przetarłam go swoją koszulą nocną i mu przeszło od razu zaczął się śmiać 🙂
Jak przypomnę sobie coś jeszcze to napiszę

A MY BYLISMY U MOICH RODZICÓW TROSZKE. NIEDAWNO WRÓCILISMY.
LENKA WYKAPANA I NAJEDZONA GADA DO SIEBIE.

PERSY MADZIA MSA SUPER SKARPETY, LENKA MA IDENTYCZNE.

SLICZNA FASOLKA DORUNI.

PICASSO WIDZE ZE WIERZYSZ W ZABOBONY 🙂

w zabobony nie wierzę, ale w niektóre sprawdzone to tak, Paweł wierzy w nie, kiedyś jechał rowerem przebiegł mu czarny kot drogę obrócił się żeby go zobaczyć i centralnie trzasnął się o słup 😮 , a jak go ktoś zauroczył to żygał dalej niż widział

apropo zabobonów to moja siostra ma urodziny w sierpniu 13 w piątek i skończy 13 lat :P
Paweł przesyła całuśki dla każdej mamuśki 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 - nie zdążył więcej bo robi frytki jego słynne chcice, jutro bedzie pizza, kuchnia to jego drugie mieszkanie, może mama go zamykała tak jak był niegrzeczny 😁

WITAM WIECZORNIE MAMUSIE 🙂

A MY WYPAROWALIŚMY NA BUDOWĘ TZN MĄŻ A JA DO TEŚCIÓW 🙂 JESZCZE MÓJ MĘŻULEK SIEDZI BO DZIŚ REGIPSY NA SUFIT WIESZA 🤪 🤪 ALE WIECIE JAKA JESTEM HAPPY ŻE TO JUŻ CORAZ BLIŻEJ 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

EWO SUPER TE ZABAWKI 🙂

MÓJ MAŁY DZIŚ PÓJDZIE BEZ KĄPIELI SPAĆ BO JAK ZASNĄŁ JESZCZE U TEŚCIOWEJ TO TAK PRZY UBIERANIU, PRZY PRZENOSZENIU DO I Z SAMOCHODU NAWET SIĘ NIE OBUDZIŁ 🤪 🤪

JUŻ NIE PAMIĘTAM CO MIAŁAM NAPISAĆ 😜

AHA JUŻ WIEM 😁 DORUNIA PRZESYŁA WAM POZDROWIENIA I WIDZĘ ŻE MITTKA JUŻ ZDJĘCIA WSTAWIŁA BO MI TEŻ PRZYSŁAŁA NA TELEFON 🙂 FAJNA TEN JEJ DZIDZIUŚ W BRZUSZKU 🙂

• Mamusia
No dziecko można odliczyć jakieś 1000zł z czymś chyba jest,ale też się nie znam.Wiem tylko że mnie się ten zwrot nie należy 😞 a i za zeszły rok my meżemy jakieś 90 zł za dziecko odliczyć bo nie było pełnego miesiąca.No ale to powinien ci ktoś bardziej poinformowany udzielić rady.

Dziewczynki ja zmykam.Dobranoc wszystkim mamusiom 😘

Czesc Grudnioweczki

ja jestem grudniowo-styczniowa 😉 i mam do Was mamusie pytanie a propos rozszerzenia diety - mój synek jest alergikiem, ma azs i ulewa - pije nutramigen plus nutriton i mam wiele obaw dot. rozszerzania mu diety [a co lekarz to inna opinia wiec najlepiej popytać innych mam 😉 ] - jesli ktoras z Was miala podobnie - bede wdzieczna za info - od czego i kiedy zaczac [jabluszko, marchewka, soki, kleik ryzowy a jesli kleik to do kazdego mleczka troszke czy podawac jako kleik raz dziennie 🤢 ] - jesli to nie klopot to podaje swojego maila [email protected] i z gory bardzo serdecznie dziekuje za pomoc!
Dobrej nocki dla Was i Waszych Maleństw! 😘