Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej dziewczyny!

dzisiaj caly dzien zalatany! :P

widzialam sie z Marcinem .... dal 150zl :| bo niby wiecej nie ma pfff. ale w przyszlym tyg jak dostanie pienaidze to przywiezie wiecej ( zobaczymy.....)

ajjj ale sie stresuje! :P juz za 12 godz Krzysiek przyjezdza po mnie i bede bez mojej malej 2 doby!!

dzisiaj odebralam od krawcowej sukienke na poprawiny i jest za krotka jak dla mnie! :P ale zobaczymy.

A dzisiaj ubralam sie calkowicie :P

kiecka czerwona, ponczochy, bolerko , buty torebka i bizuteria iiii no moze byc ewentualnie haha ;D

a jest tutaj ktos czy nie? 😉

Jagoda80 niestety ja Tobie nie pomoge...

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to było do przewidzenia. Przez to popołudniowe spanie dziś Madzia zrobiła pobudkę o 4.00. Ale przynajmniej udało mi się rozdać oklaski 😜

Fredeczka, ja też bym się bała zostawiając dziecię. Ale kiedyś musi być ten pierwszy raz 🙂

Mam nadzieje iż Marcin okaże się słowny i da Ci kasę dla małej.

Jagoda, moja Madzia jest ulewaczem. Pije Bebilon AR. Ja zaczęłam od marchewki. Przecierów warzywno-owocowych. Najpierw 2-3 lyżeczki.
No i kaszki. Też zaczęłam od ilości 20 ml i zwiększałam stopniowo. Obecnie Madzia je jeden posiłek z kaszki ale daje jej póki co 90 ml bo nie chce jej zbyt obciążyć żołądka.

WITAMY

NASZA NOC TAKA SOBIE. POBUDKA O 2 , O 4 I O 7 😠 I KONIEC SPANIA 😞

A ZAPOMNIAŁAM WAM SIE POCHWALIC WCZORAJ ŻE MĄZ ZNOWU KĄPAŁ LENE. SPODOBAŁO MU SIE CHYBA,A MNIE JESZCZE BARDZIEJ 🙂 🙂 🙂

IDE COŚ ZJEŚĆ.

OKLASKÓW PEWNIE NIE ROZDAM BO AGA84 MNIE UBIEGŁA, ALE CHOCIAZ TOBIE AGUŚ DAM 🙂

MIŁEGO DZIONKA, U MNIE ZAPOWIADA SIE PIĘKNA POGODA.

• Mamusia
brzuch mnie boli, kres jeszcze mam ale lekarz powiedzial ze moze sie troche przedluzyc przez zalozenie spiralki...

maly zjadl i teraz gada i rece je.. dizasla go swedza...

ja dzis sprzatam i piore i w koncu pojde z dzieckiem na upragniony spacer 🙂

obiad mam prawie zrobiony.. zupa cebulowa i kurczak faszerowany w sosie smietanowym i puree 🙂

• Mamusia
butla... 200 ml mleka i 6 lyzeczek kaszki.. pisza ze na 150 4-5 lyzeczek kaszli wiec na 200 daje 6...

maly pije mleko z butelki nuka bo z awentu nie chcial ale butelka aventu ma wieksze dziurki \i kaszke ciagnie mi z tej butli... zje w 2 minuty 🙂 zjadl na noc i obudzil sie glodny dopiero o 7, jak zasnal o 21 po jedzeniu 🙂

NAJCZEŚCIEJ SPI OD 22 DO 2, POTEM POBUDKA O 6 I KONIEC SPANIA. CZASEM JAK JESZCZE JEJ DAM NA ŚPIOCHA CYCA TO POSPIMY DŁUZEJ.
CZASEM TEZ BUDZI SIE CZESCIEJ NP CO 2 GODZ ALE NA SZCZESCIE RZADKO.

• Mamusia
to nie jest tragicznie, ale pewnie srednio sie wysypiasz tylko juz pewnie przyzwyczailas... moj maly jak jeszcze budzi lsie w n ocy to nie chcial jesc na spiocha nawet jak nastawialam budzik i mu robilam... ale coz...

maly tak piszczy ze pewnie sasiedzi nie spia.. i oczywiscie kaszle bo nie nadaza sliny polykac... i jak jest zly to wywrywa mu sie "ma..mam... ma.." hihi

moj maz jak zwykle spi a ja chcialabym isc prac, snaidanie zrobic i sprzatac ale ktos musi sie dzieckiem zajac.. macie mlotek? wlane go po glowie....

DZIEŃ DOBEREK MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ OK 🙂 MOJE DZIECKO ZACZĘŁO ŁAPAĆ STÓPKI 🤪 🤪 🤪
A TERAZ LEŻY I PIELUCHĄ TETROWĄ SIĘ BAWI 😁 😁 😁 😁 😁

PRZEZ TE DWA DNI JAK ZACZĘŁAM DAWAĆ MU MLECZKO MODYFIKOWANE ZAUWAŻYŁAM ŻE BARTEK JEST SPOKOJNIEJSZY, NIE MARUDZI MI TAK CZĘSTO 🙂 ALE CYCUŚ MUSI BYĆ BO BEZ NIEGO NIE ZAŚNIE 😁 😁 😁

MÓJ MĄŻ POJECHAŁ JUŻ NA BUDOWĘ A JA DOŁĄCZĘ PÓŹNIEJ BO MUSZĘ W MIESZKANIU POSPRZĄTAĆ BO SYF NIESAMOWITY 😁 😁 😁 😁 😁

OKI KOŃCZĘ NA TERAZ BO MARUDA SIĘ WŁĄCZYŁA MOJEMU BARTKOWI 😁 😁 😁 😁
NO I W NOCY TYLKO CYCUŚ RZĄDZI 😜 😜 😜 😜

TROSZKĘ KAMILEK SIĘ NIM ZAJĄŁ 😜 😜

NIE CHCĘ REZYGNOWAĆ Z CYCKA BO NIE MA NIC LEPSZEGO JAK PIERŚ DLA DZIECKA ALE JAK SIĘ NIE NAJADA NIM TO DOKARMIĆ MUSZĘ 🙂

KURCZE DOSTAŁAM TELEFON OD MĘŻA ŻE JUTRO RANO W TRASĘ JEDZIE DO HOLANDII 😞 A MYŚLAŁAM ŻE JESZCZE PRZE NIEDZIELĘ BĘDZIE W DOMKU 😞

NAWET DOŚĆ DŁUGO SIEDZIAŁ TERAZ W DOMKU BO JESZCZE W TYM MIESIĄCU NIE BYŁ W PRACY 🙂