Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześć dziewczynki 🙂

u nas kiepsko Lenka chora, ma kaszel i katarek i muszę dzisiaj jechać do lekarza, ciekawe czy ktoś mnie przyjmie bo ten pogrzeb 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

Basiu 100 latek i zdrówka 😘

• Mamusia
O jej to nie dobrze mam nadzieje ze szybko przejdzie Lence.Duzo zdrowka dla niej 😘 😘

Persy moze to taki wiekszy kryzys i musicie po prostu przeczekac.Mam nadzieje ze jednak Wam sie wszystko pouklada.Lap buziaki na pocieszenie 😘 😘

Kurcze wykoncze sie z ta klawiatura,wszedzie dziala normalnie tylko tutaj sie pokickala 😠

O JEJ EMMAX MAM TRZYMAM KCIUKU ABY LENCE WSZYSTKO SZYBKO PRZESZŁO 😞
DZIĘKI ZA OKLASKA PERSY 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

PERSY MAM NADZIEJĘ ŻE TO TYLKO KRÓTKI KRYZYS I W WASZYM ZWIĄZKU WSZYSTKO WRÓCI DO NORMY 😘 😘 😘 😘 😉

WŁAŚNIE POLICZYŁAM ZDJĘCIA ILE MA I ZABRAKNIE MI MIEJSCA BO ALBUMY POMIESZCZĄ PO 200 ZDJĘĆ A JA MAM 538 😮
TEŻ JUŻ JESTEM PO ROSOŁKU I ZMYKAM NA SPACER BO POGODA JEST PRZEPIĘKNA 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Witam
oj nasza nocka do baaaani... mały obudził się o 2 na cyca ale się zakrztusił i był płacz i odbijanie do po 3, w między czasie śmiechy i pogawędki ale tatuś był i pomógł, ponosił... aż padł przy suszarce w środku nocy. Sąsiedzi pomyślą że jestem jeb... 🙂 no i od 7 do 8 wstawałam do małego 4 razy nie wiem co on chciał, chyba ma jakąś potrzebe bliskości...

No ciekawa jestem jak tam Fredka 🙂

Emmax, Dużo zdrówka dla Lenki!!!!

Najlepsze życzenia dla Basieński Akompfowej

PannoNikt zaszalałaś w nocy 🙂

No teraz mykam na spacerek bo pogoda pięknista więc trzeba wykorzystać

papapapapapa

• Mamusia
hej. ja nadal poza domem. pierwszy raz jesteśmy cały dzień u kogoś! Zabraliśmy spacerówkę i jest super, nie wracamy już do gondoli! Jest rozłożona na płasko więc może tak sobie leżeć 🙂 Teraz śpi sobie na balkonie, jejku jak ja bym chciała mieć w domu balkon!!!! Mąż pije kolejne piwko i niedługo zamawiamy taxi 😉

AgaK super domek!!! Rewelacja!