Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

HEJ MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA W MIARĘ MOŻLIWA 🙂 MY JUŻ PO PORANNYM SPACERKU OD 7.30 DO PRAWIE 10 😁 😁 😁

UCIEKAM ZARAZ NAKARMIĆ CZORTA MOJEGO I ZNÓW NA SPACER 😜 😜 😜 😜

AGAW CHAŁUPKA SUPER 🙂 OJ PEWNIE ŻE SIĘ NIE MOGĘ DOCZEKAĆ, CHOĆBY NAWET NA SAM BETON IŚĆ TO JUŻ BĘDĘ SZCZĘŚLIWA 😁 😁 😁 😁 😁

MITTKO TO NIECIEKAWIE ŻE CHRZESTNEGO NIE MACIE 😮

FREDKA NIE SKOMENTOWAŁAM BO JUŻ NIE CHCIAŁO MI SIĘ PISAĆ 😉 ALE CIESZĘ SIĘ ŻE ZACZĘŁO SIĘ TOBIE UKŁADAĆ 🙂

JA JAK MIESZKAŁAM U TEŚCIÓW I MIAŁAM MAŁEGO KAMILKA TO BYŁ STRASZNYM BEKSĄ I JAK SIĘ WYPROWADZILIŚMY NA KAWALERKĘ TO SĄSIADKA Z DOŁU MÓWIŁA NAM ŻE BRAKOWAŁO JEJ TEGO PŁACZU, KRZYKÓW BO LUBIŁA PRZY TYM ZASYPIAĆ 😁 😁 😁 😁

LECĘ DAĆ JEŚĆ MOJEMU ZBÓJOWI I SPADAM ZNÓW NA SPACEREK 🙂

witam witam 🙂
fredka ciesze sie twoim szczesciem - jak chcesz to opowiadaj bedziemy bardziej szczesliwe no i wstawiaj te foty ...
u nas pogoda super ide na spacer jak maly wstanie i dostanie jesc 😆
agaw super domek a jaki duzy - teraz napewno jest troszke ciezej ale pozniej bedzie juz super 😉
ewa84 ale ten piotrus juz duzy ... juz niedlugo wstawie fotki to i wy zobaczycie mojego szkraba 😁
ide trosze posprzatac ... moze sie uda troszke zanim sie obudzi - a tak mi sie nie chce isc 🤨

Witam dziewczynki 🙂

Jestem zła jak osa 😠 Jest na razie tylko 2 stopnie i pada śnieg 😠 😠 😠 paranoja 🤨

Ja już zaprowadziłam Majkę do przedszkola, Marika śpi w wózku a ja spijam herbatkę i cieszę się chwilą spokoju, która pewnie długo nie potrwa 😉

Agnieszki ach jak Wam fajnie, super macie domki... Ja skrycie marzę również o domku, ale to daleka perspektywa 😉

AgnieszkoW ja czasami też mam ochotę coś już wprowadzić małej do jedzenia...

Nie pamiętam co jeszcze miałam napisać 😉

Witam Kobietki 🙂

Noc piękna w porównaniu z ostatnimi, pobudka o 3, 6 i wstaliśmy o 9 🤪

Trafiła nam się oferta która trafia się raz w życiu 🙂 Mojego męża szefa siostra kupiła 5 lat temu drewniany domek z małą działką 🙂 Jest tam duży pokój z kuchnią i pomieszczenie puste w którym można zrobić łazienkę.Domek trzeba wyremontować żeby można było w nim zamieszkać, zrobić łazienkę i kupę innych rzeczy poza tym musielibyśmy kupić sobie lodówkę pralkę i kuchenkę, po obliczeniu tego wszystkiego wyszło na remont i kupienie niezbędnych rzeczy 10 tyś zł ale co najważniejsze będziemy mogli tam mieszkać minimum 5 lat bez płacenia jakiegokolwiek wynajmu 🤪 Zdecydowaliśmy się z mężem na ten domek, nie będziemy mieszkać u teściowej jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪
Remont potrwa około miesiąca tyle to wytrzymam 😉

Jak nadrobię forum to się jeszcze odezwę 🙂

• Mamusia
Pikasso no czekamy na fotki! Wstaw koniecznie!!!

AgaK też bym mogła się wprowadzić na sam beton 😁 Fajnie się Was czyta jak się cieszycie swoimi domami 🙂 Na pewno super będzie się Wam mieszkało 🙂

PannoNikt 2 stopnie??? 🤪 Współczuję bo u nas piękna wiosna 😜

Mittko mam nadzieję, że uda Wam się coś załatwić z tym chrzestnym!

Gosiu coś widzę Antoś ma kiepski okres 🤢 Oby mu szybko przeszło!

A ja dziś znowu jadę na zakupki 🙂 Muszę dokończyć zaopatrywać Piotrka w rozmiar 74 i bodziaki na lato rozmiar 80 😁 Muszę teraz wszystko kupić bo później znowu będzie kiepsko z kasą więc korzystam póki jest 🙂

• Mamusia
Oj Gosiu kurcze nie wiem co Ci doradzić.Dzieciaczki czasem uwielbiają testować naszą cierpliwość 🤔

A my dzisiaj na egzamin idziemy do proboszcza.Pietra mam chyba większego niż moje dziecko 🤪 swoją drogą nie wiem po co ich dwa razy maglować.W szkole na bierząco zdaje te wszystkie modlitwy i dostaje oceny to jeszcze trzeba do proboszcza gnać 🤢

• Mamusia
coś mi się wydaje że zęby go męczą bo ręce to by zjadł w całości 🙂

Asiu ale ci się fartło z tym domkiem. Ja też bym się nie zastanawiała i zostawiła teściową niech się dusi sama 😜

Ewo ja już Antosiowi letnią garderobę skompletowałam. Tylko gdzie to ciepełko 😜

Ale udało mi się Asiuli dać oklaska 🙃

Aaaaaaaaaaa i co najważniejsze zapomniałam napisać 🤪
U koleżanki na wsi teraz w sobotę jest bierzmowanie i zapytała się proboszcza czy nie mogła bym iść do bierzmowania bo mam zostać chrzestną i jeszcze swoje dziecko chcę ochrzcić a robią problemy bo bierzmowania nie mam. Powiedział że nie ma problemu żadnego!!! 🤪
Wreszcie ! No i może ślub kościelny się teraz weźmie 🙂 😉

• Mamusia
Ewa, Twój Piotruś jest słodki.
PannoNikt współczuje takiej aury. Chociaż w Warszawie też bez rewelacji.
Ja muszę też małej kupić trochę ciuszków ale czekam na przypływ gotówki.
Asia, życzę Ci szybkiej przeprowadzki do domku.

Fredeczka...zdjęcie miodzio 🙂 A swoją drogą czy ja mam Cię na naszej klasie? Bo już straciłam rachubę kogo mam a kogo nie... 😉 😉 😉