Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
jestem wiec pisze 😁

przyjechal po 11. o 12 mielismy jechac ale ja zdolna wyrobilam sie dopiero na 12.30 a kwiaciarnia byla czynna do 14. Ale zdarzylismy 😁

pojechalismy do niego ,porozmawialam sobie z babcia , mama i bracmi, przyszykowalam sie i pojechalismy do kosciola. poznalam jego kolegow z policji i kolezanki,w koscieele ksiadz tak super ten slub prowadzil ze ludzie poprostu nasmiali sie na maxa 😁 pozniej autokarem jechalismy do bornego sulinowa tam gdzie wesele sie odbywalo, na poczatku jedzonko, pozniej tancowalismy. oczko mi poszlo w ponczochach na samym poczatku praktycznie, zmienilam na rajstopy i ok 22 tez mi oczko poszlo. chcialam wracac przez to oczko ale z drugiej strony chcialam tanczyc wiec sciagnelam rajstopy i tanczylam w gloych nogach! 😁 mocno coo ? :P duzo rozmawliasmy itd, tanczylismy , smilismy sie, bralismy udzial w zabawach weselnych. ok 3.30 jechalismy do domu. bylismy ok 4.30 . obejrzelismy film i zasnelismy razem przytuleni........................................................................ :P

rano pobudka CUDOWNA! chcialabym mieszkac w takim miejscu! najblizszy sasiad 1km od niego, ogromne podworko, wielki staw, z 3 stron lasy z 1 strony pola , cisza i spokoj ....... rano sobie wyszlam na taras i ptaszki spiewaly ... ahh no i sie rozmarzylam! :P do szczescia tam mi tylko Wiki brakowalo :P

pozniej leniuchowalismy caly dzien :P ni epojechalismy na poprawiny, chcielismy jechac nad morze ale wolelismy sie lenic haha 😁 no i po poludniu bylo buzi buzi :P i pozniej juz caly czas bylo buzi buzi 😁

o 17 wyjechalismy od niego . w okonku zatrzymalismy sie,zeby poszukac sklepu ktorego nie znalezlismy aleeeeeeeeee........ ?? AUTO SIE POPSULO, nie chcial odpalic. jakis instruktor jazdy przeciagnal nas na linie i wkoncu po chyba godzinie odpalil i pojechalismy do mmnie, zjedlismy kolacje z moimi rodzicami, porozmawialismy, poszlismy do gory z Wikunia moja malutka kochana i sie troche z nia powyglupialismy ,, poprzytulalismy, wycalowalismy no i pojechal do domu ok 21 :P

BYLO BOSKO!! :p

nastepny raz ma przyjechac do mnie jak dostanie urlop czyli za tydz czy za 2 tyg ( jesli ten urlop mu przyznaja. :| )

no i to by bylo na tyle 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry, maly wstal o 4...

kurde, ze zabki mnie wykoncza a dopiero sie zaczyna... marudzi strasznie, masc chyba pomoga chwi;lowo... chodze tylko z nim nma spacery by spal.. przed obiadem i po obiedzie.. nawet jesc nie cche 😞 moje kochane malenmstwo a zabek jeszcze sie nie wyzyna.. widac go juz ale jeszcze...

jade dzis do rodzicow. mam nadzieje ze pogoda bedzie i bede mogla isc z nim na spacer...

fredeczka, wqeselicho super i nie tylko weselicho 🙂

poklepe Was bo jestem 1 wiec mam okazje...

buziackzi

• Mamusia
A ja jestem druga więc udało mi się dać Agnieszce która mnie ubiegła 🙂
My wstałyśmy o 5.30. Noc nawet całkiem, całkiem.
Zaraz pójdę Madzie nakarmić.
Co do K to jak zwykle przeszliśmy do porządku dziennego i znów będzie się za nami ciągnąć niedomówienie. 😞 😞
Fredeczka, widzę iż u Ciebie pełnia szczęścia. Tak trzymaj! Powodzenia! 😜

WITAM

U NAS NOC DO BANI. CHYBA ZACZNE MAŁEJ DAWAC NA NOC KASZE CZY CUŚ... BO SIE WYKOŃCZE. POBUDKA O 2, O 3 I 0 6 I KONIEC SPANIA 😞

FREDECZKO STRASZNIE SIE CIESZE ZE JESTES SZCZESLIWA.
I TRZYMAM KCIUKI ZEBY TAK ZOSTAŁO 🙂

PERSY SZKODA MI CIE KOBIETKO. NIE WIEM CO CI PORADZIĆ. MUSIELIBYŚCIE POROZMAWIAĆ ZE SOBĄ SZCZERZE I WYJAŚNIĆ SOBIE WSZYSTKO. SZKODA ŻYCIA NA JAKIES NIEDOMÓWIENIA...

WSTAWIE WAM FOTKE Z MOJEJ BUDOWY 🙂 PRZYKRO MI ZE NIE MOŻECIE OTWORZYC TEJ STRONY , BO TAM MAM SPORO ZDJĘC NASZEGO DOMKU.

TO JEST PRZÓD DOMKU
[URL=http://img89.imageshack.us/i/dsc05399640x480.jpg/][IMG]http://img89.imageshack.us/img89/3757/dsc05399640x480.jpg[/IMG][/URL]

POKLASKAŁAM TROSZKE I IDE BO MARUDA MNIE WZYWA.
STRASZNIE OSTATNIO MARUDZI 😞
A WCZORAJ ZASNEŁA PO 21 A O 22 OBUDZIŁA SIE ZE STRASZNYM KRZYKIEM, MUSIAŁAM JĄ NA RĘCE WZIĄŚC I PRZYTULIĆ BO NAWET CYCA NIE CHCIAŁA.
NIE WIEM...MOŻE COŚ JEJ SIE PRZYSNIŁO???

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

U nas nocka super mała obudziła się o 4:30 no i pospałyśmy ja do 7 ona do 7:30.

AgnieszkoW super domek ah wręcz cudowny.To jak się dziewczynki pobudujecie to ja się wpraszam do Was 😁 😉 żartuje oczywiście.

Fredeczko ciesze się że tak Ci się udało to wesele.Mam nadzieję że teraz będzie już tylko dobrze 🙂

AgnieszkoW moja też ostatnio bardzo marudna,nie wiem co jej się stało.Wszystko praktycznie jest na łee chyba taki okres i trzeba przeczekać 🤨

Ok zmykam sobie zrobić śniadanko póki jeszcze leży i nie marudzi 🙂

OJ PRZEZ TEN DOM SAME WYRZECZENIA, ALE MOGE SIE WYRZEKAC 😁
DO LASU MAMY DOSŁOWNIE 20 KROKÓW 🙂
NIGDY NIE MARZYŁAM NAWET O TAKIM DOMKU, TO SĄ BARDZIEJ MARZENIA MOJEGO MĘZA, A JA PRZY OKAZJI SKORZYSTAM 😁 😁

• Mamusia
dzień doberek!

AgaW super fotki! Powtórzę znowu, że Wam zazdroszczę 😜 No, ale tak pozytywnie, cieszę się, że Wasze marzenia się spełniają 🙂

Fredeczko no to super weekend miałaś, oby tak dalej! Fajnie, że jesteś szczęśliwa 🙂

Persy też już nie wiem co napisać... no musicie pogadać!

Piotrek też miał ostatnio okres marudy, myślałam, że wyjdę z siebie i pewnego dnia jak ręką odjął. To chyba jednak te skoki rozwojowe!

Mój mężol popiwkował wczoraj mocno, jeszcze w domu jak wróciliśmy wypił 2 piwa i poszedł spać po północy, a dziś o 5 pobudka. Ledwo żyje chłop 😁 Jakoś wcale nie tęsknie za kacem 😁

• Mamusia
No i wiedziałam że tak będzie-nie mamy chrzestnego 😠 masakra jakaś.

AgnieszkoW ja też bym się wyrzekła wszystkiego byle by chociaż być bliżej takiego domku 🙂
No ja czasem jak jestem sama i musze coś zrobić to też się zastanawiam kiedy w końcu ktoś zapuka do drzwi i zapyta co ja z tym dzieckiem robie że się tak dziera 😜 no ale chyba wszyscy już poznali marude i nikt nie przychodzi 🙂