Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No nic...później Was odwiedzę. Idę się uszykować i lecę do sklepu bo jutro wszystkie zamknięte a małej już się kończy mleko.

Kurcze 400 g 30 zł. Starcza jej to na 3-4 dni. Masakra.. Co jak co...ale uważam iż mleko powinno być tańsze bo nie każdego stać na wyłożenie miesięcznie 300 zł na same mleko. 😞

AGNIESZKO TO TAKI NIEPISANY URLOP BO TO NIE TOMKA WINA ŻE TOWARU NIE MA NA WYSYŁKI ALE PODSTAWĘ BĘDZIE MIAŁ WYPŁACONĄ 😉

CHCIAŁABYM JUŻ PEWNIE Z RESZTA TY TEŻ ALE JAK DOBRZE PÓJDZIE TO LIPIEC- SIERPIEŃ BO CHCIAŁABYM ABY KAMILEK JESZCE PRZED PÓJŚCIEM DO PIERWSZEJ KLASY MIA JUŻ SWÓJ POKOIK 🙂 🙂 🙂

Witam Kobietki 🙂

U nas standardowo nocka średnia, ciekawe kiedy się skończy to wstawanie co 2 godziny 🤨 😁

Kamilek Doi cyca więc sobie nadrobię forum teraz 🙂
Dziewczyny powiedzcie mi jak się dodaje zdjęcie bo po tych zmianach za chusteczkę nie potrafię ☺️ 🤢

ASIU PRZEZ TĘ STRONKĘ http://www.imageshack.us./ WYSZUKUJESZ ZDJĘCIE KTÓRE CHCESZ DODAĆ, WCISKASZ PRZEŚLIJ TERAZ, WYSKOCZĄ TOBIE RÓŻNE KODY, WYBIERASZ LINKA Z KODEM DO FORUM I GO KOPIUJESZ, TU GDZIE PISZESZ POSTA WCISKASZ OBRAZEK I WYSKOCZY KOMUNIKAT ZE STRONY BRZUSZKA I TAM WKLEJASZ TEN LINK WCISKASZ OK , TEN LINK POJAWI SIĘ W POŚCIE ALE JAK WCIŚNIESZ WYŚLIJ WIADOMOŚĆ TO WYSKOCZY ON POD POSTACIĄ ZDJĘCIA 🙂

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

U nas nocka koszmarna 😠 ale o dziwo mała spała do 4 tylko pierdolnięty sąsiad (sorki za słownictwo) grał muzyke na maksa i w domu było tak jak bym to ja miała włączoną 😠 potem obudziła się 6:30 troche pogadałyśmy i po godzince zasnęłyśmy do 9 🤪 obudziła mnie syrena którą włączyli o 8:56.

Kurcze coś chciałam jeszcze napisać,ale nie pamiętam,skleroza nie boli ale trzeba się nalatać.Potem napisze jak sobie przypomne 🙂

Ide tymczesem posprzątać troszke chociaż nie wiem czy Emila mi pozwoli 🤔

WSPÓŁCZUJE WAM MITTKO TAKIEGO SĄSIADA. JA MAM SĄSIADÓW W PORZĄDKU, NIKT NIE PUSZCZA GŁOŚNO MUZYKI. MOŻE DLATEGO ZE MIESZKAJĄ ZE MNĄ W BLOKU SAME STARUSZKI 😁
TYLKO CZASEM W NIEDZIELE JAKAŚ BABCIA GŁOŚNO SŁUCHA RADIA MARYJA I TRANSMISJI MSZY 🤨

MOJA KRÓLEWNA ŚPI NA BALKONIE A MAMA GOTUJE ZUPKE 🙂

Aga dzięki za podpowiedz ze zdjęciami 😘

Niestety jednak nie wiem co jest ale jakiekolwiek zdjęcie bym nie dała na tę stronę to mi i godzinę nawet potrafi ładować a i na koniec nic nie wychodzi 😞

Dałam więc zdjęcie mojego głoda na NK zapraszam 🙂

BYŁA U MNIE KOLEŻANKA Z NIEZAPOWIEDZIANĄ WIZYTĄ. MASAKRA, JAK JA NIE LUBIE NIEZAPOWIEDZIANYCH WIZYT. SAMA JAK MAM KOGOŚ ODWIEDZIC TO UPRZEDZAM WCZEŚNIEJ. WRRRR 😠

OGLĄDAM UROCZYSTOSCI ŻAŁOBNE. MASAKRA. WCIAŻ NIE MOGE UWIERZYC W TO CO SIE STAŁO. STRASZNA TRAGEDIA 😞 😞 TYLU WSPANIAŁYCH LUDZI....

JA LUBIĘ GOŚCI ALE JAK KTOŚ MNIE TEŻ NIE UPRZEDZIĆ ŻE WPADNIE TO TEŻ JESTEM ZŁA 😉

JA COŚ NIE MOGĘ OGLĄDAĆ 🙂 ŁZY NACHODZĄ MI NA OCZY JAK WIDZĘ TAKĄ TRAGEDIĘ TYLU LUDZI 😞

ASIU A SPRÓBUJ ZMNIEJSZYĆ ZDJĘCIE 🙂

AGUS DZIĘKUJE ZA OKLASKA.
JA WRĘCZ PRZECIWNIE - NIE LUBIE GOŚCI. NIE WIEM DLACZEGO ... SAMA ZRESZTA TEZ NIE LUBIĘ NIKOGO ODWIEDZAC. LUBIE SOBIE SIEDZIEC SAMA W DOMKU, Z LENKĄ, Z MĘZEM.
NO POMIJAJĄC OCZYWIŚCIE NAJBLIŻSZĄ RODZINKE - MAME, TATE, BRACI 🙂
DZIWNY TYP ZE MNIE HAHA

I TEZ JUŻ COŚ KOMBINUJE ZE STÓPKAMI 🙂
TATUŚ JEJ POMAGA 🙂
[URL=http://img338.imageshack.us/i/dsc06764640x480.jpg/][IMG]http://img338.imageshack.us/img338/153/dsc06764640x480.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Hej, mieliśmy iść na spacer ale jest dość duży wiatr i chyba dziś sobie darujemy. Jutro skoczymy. Za to ja lecę do sklepu kupić smoczek i mleczko i coś na zupinę a tatuś zostanie z Madzią w domku.

Później jeszcze zajrzę na brzunia.

Jeśli chodzi o gości to ja mam dom otwarty...lubię odwiedziny 🙂

Aga Twoja Lenka jest naprawdę duuuża w porównaniu z moją Madzią. Chyba muszę mojej córci dawać więcej jedzenia 😜 😜 coby trochę nadrobiła.
Moja to już lada chwila będzie sobie wkładała nogę do buzi...już się nie mogę doczekać kiedy to nastąpi.

heja dziewczyny 🙂
myslalam ze wiecej naskrobalyscie ale nie dziwie sie przeciez to weekend no i piekna pogoda ... pol dnia spedzilam na dworze z malusiem ... dobra uciekam bo nuda tu wieje 🤪

OJ ALE MAM POSTÓW DO NADRABIANIA, CHYBA SIE DO JUTRA NIE WYROBIE 😁 😁

MOJA LENKA TEZ PÓŁ DNIA NA DWORZE, Z TYM ZE NA BALKONIE BO MAMA MA OSTATNIO LENIA I NIE CHCE MI SIE WYCHODZIC 😞

PERSY LENKA 30 MARCA WAŻYŁA 6710, TERAZ JUZ PEWNIE Z 7 KG 🙂 I NA SAMYM CYCU, NICZYM SPECJALNYM JEJ NIE KARMIE 😁 😁 😁