Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WIOLU WIEM, CO REGION I KRAJ TO INACZEJ.
NAWET POWIEM CI ZE JAK BYLISMY W UBIEGŁĄ ZIME W GÓRACHA TO NIE WIDZEILIŚMY NIGDZIE PODOBNEGO DOMKU.
LENKA WSZYSTKO GRYZIE, NAWET SMOCZKI WIĘC DOSTAŁA SMOKO-GRYZAKA 😁 😁

KAJTUCHA SAMA TO MALOWAŁAS??

AGAK MASZ RACJE, TE CENY PRZESYŁKI TO NIERAZ KOSMCZNE MAJĄ
😠

• Mamusia
No jestem dziewczynki.
Jej mam dość,dziecko mi się zestresowało i popłakało przed wejśćiem.Bo ona nie umie wierzę w Boga mówie jej że umie a ona że nie będzie mówić.Jak już weszłyśmy to zaczęła mówić to wierze w Boga i w połowie się zacięła i znowu popłakała 😮 ale zaczeła od początku i jakoś powiedziała.No więc więcej jej nie pytał 🙂 dostała świece wypytał z kim chodzi do kościoła ładnie odpowiedziała że z mamusią 🤪 a chodzi sama.Sprawdził czy kolęde przyjmujemy i tyle wyszłyśmy 🙂 Niestety mała się obudziła tuż przed wejściem na egzamin "ciotki" się nią zajeły na dodatek rozlało się a nie miałam foli no ale w połowie drogi już słoneczko wyszło 🙂
No to na tyle 🙂

KAJTUCHA ŚLICZNE TE KOCZYKI 🙂 MASZ TALENCIK KOBIETKO 🙂

A SZYMEK JEST BOSKI JAK TAK ŚPI 🤪 🤪 🤪 🤪

A TU MÓJ SYNUŚ Z ŁYŻECZKA W RĘCE I CZEKA NA AMCIU 😁 😁 😁

MITTKO TO SUPER ŻE JUŻ PO JESTEŚCIE 🙂 A DOMINIKA PEWNIE NIE JEDYNA MIAŁA STRES I SIĘ ROZPŁAKAŁA 😉 😉
A Z KŁAMSTEWKA BĘDZIE MUSIAŁA SIĘ WYSPOWIADAĆ 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Cześć Mamuśki!

Kajtucha kolczyki rewelacyjne, szkoda, że ich z tego zdjęcia nie wyciągnę 😜 Szymek pięknie śpi jak aniołek, pewnie tylko jak śpi 😁

AGAK1601 Bartoszek chyba zaraz zaśnie z tą łyżeczką pewnie mama szybko tego jedzonka nie zrobi 😉 to sobie drzemkę uciął albo jak robiłaś zdjęcie to oczka przymrużył

Klawiatura znów mi się psuje czasem jak muszę jakiś wykrzyknik dać to muszę go z kądś skopiować albo wymyślić coś innego 😁

• Mamusia
Hej!

jestem po zakupkach, ale te rozmiarówki porąbane 😠 Rampersy kupiłam w rozmiarze 86. Między rozmiarami 74 i 80 w tym samym sklepie były 2 cm różnicy! Oni chyba przyszywają metki jakie akurat mają i nie patrzą na rozmiar 😁 😁 😁

AgaK ale świetne zdjęcie! Dawaj jeść mamo!!! hehehe i co mamusia zaserwowała Bartusiowi?
Cieszę się, że Kamilkowi przeszło 🙂

Kajtucha jak Szymuś słodziutko śpi 🙂
Kolczyki śliczne!

AgaW u nas taki upał dzisiaj, że Piotrek był porozpinany i zdjęłam mu czapkę.
Nie będę mu już zakładała bluzy tylko samo body i cienką kurteczkę.

Piotrek też w nocy je na śpiąco i ja przeważnie zasypiam podczas karmienia i też jestem zmęczona 🤢

Wiola to masz rodziców dłużej u siebie 🙂

Mittko to porąbany ksiądz, że tak stresuje dzieci, odpuściłby sobie! Biedna Dominika 😞 No, ale najważniejsze, że zdała i ma to za sobą 😉

Co do domków to oczywiście każdy ma swój gust, a mi się marzy właśnie parterówka.
Dzisiaj znalazłam fajne mieszkanie dwupoziomowe na osiedlu, które mi się marzy, ale kosztuje 650 tysięcy 🤪 🤪 🤪 🤪 Musiałabym w totka wygrać!

JAK ON TRZYMAŁ ŁYŻECZKĘ TO MAMUSIA KASZKĘ MLECZNO-RYŻOWĄ Z MORELKAMI ROBIŁA WIĘC MISECZKA BYŁA ZAJĘTA 🙂
A JA MAM NA BARTKA 2 LUB 3 PAJACE Z ROZMIARÓWKĄ 86 I NAPISANE JEST 9-12 MIESIĘCY 🤪
DODAM JESZCZE ŻE JESZCZE Z MIESIĄC PONOSI I JUŻ BĘDĄ ZA MAŁE 😁 😁 😁 😁 😁

Kajtucha ślicznie wyszły Ci te kolczyki... Kiedyś, kiedyś oglądałam meble i naczynia robione właśnie tą metodą... Super to wyglądało!
A Szymuś jest rozkoszny.

AgaK cieszę się, że Kamilek czuje się lepiej. A zdjęcie Bartusia boskie 😁

Mittko biedna córunia... Bez sensu stresować dzieci egzaminami 🤨

Lecę dalej ogarniać chatę...

Ewa84 Mnie też denerwują takie rozmiarówki niby rozmiar taki sam a jednak najwięcej to o parę centymetrów mniejszy albo większy od innej firmy 😮

mittka szkoda mi troszkę Dominiki, ale jednak się udało 🙂

• Mamusia
my juz w domu.. padam na twarz... jest tak marudny i placzliwy ze tylko dwoe pomaga ale w nocy nie wyjde przeciez na dwor 😞

AgaK, lyzeczka chyba mu smakuje 🙂

kajtucha kolczyki super

mittka, gratuluje dominice tylko szkoda bo po co ten stres...

tak mi skzoda mojego bobasa ale co mam zrobic... zabki musza wyjsc 😞

Wiktor nosi rozmiar 68, a 74 troszkę za duże. Założyłam mu rajstopki czarne takie akurat znalazłam i wygląda jak facet w rajtuzach wprost Robin Hood 😁
Ja dzisiaj się chyba wykończę mały jest bardzo marudny, siostra wzięła go i poszła piętro niżej, później 2 piętra do góry i wróciła do mojego pokoju z nim, poleżał chwilkę znów ryki i jęki. Wzięłam go robię samoloty mu a jednak pomaga, nie ryczy, ale tylko na chwilę 😞
Ręce mi zaraz odpadną, zaczął się śmiać na głos, bym go upuściła na łóżko 🙃

MÓJ BZIBZIOŁEK JUZ PO KĄPIELI 🙂 LEŻY RAZEM Z KAMILKIEM W ŁÓŻKU I SIĘ RAZEM BAWIĄ 🙂
BARTEK LUBI JAK KAMILEK JEST KOŁO NIEGO A W SZCZEGÓLNOŚCI JAK ROBI SIĘ JEGO RĄCZKAMI KOSI KOSI ŁAPCI 😁 😁 😁 ŚMIEJE SIĘ WTEDY W GŁOS 🤪

• Mamusia
Hej dziewczyny! 🙂

ja bylam po poludniu na spacerku, poszlam po dzieci do cioci, poszlismy na lody, poznniej kolega z Koszalina wpadl doslownie na 5 min 🙂 ale fajnie bylo sie z nim zobaczyc! 2 lata go nie widzialam 😁

Krzysiek za 10min konczy prace jesli nie bedzie musial jeszcze zostac. hmm...... taka praca no ale coz, emerytura po 15 latach ;D

a wy jak spedzacie wieczory? jak Krzysiek mi podesle reszte zdj i beda jakies lepsze to wam podesle chociaz chyba tylko 2 albo 3 zrobiilismy z "mlodymi" :P

ciagle mysle o tym panie policjancie ... ahh...