Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

CIEKAWE JAK BYM ŚCIAGNEŁA SWOJE MLEKO I ZROBIŁA JEJ KASZKE. TYLKO CHOLERA NIE CHCE PIC Z BUTELKI 😞

EMMAX DOSTAŁA ANTYBIOTYK W ZAWIESINIE O NAZWIE ZINNAT. SZYBKO JEJ PRZESZŁO.

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

No i jestem znowu 😉
Majka odebrana z przedszkola, Marika znów śpi a ja piję kolejną herbatę, bo zagrzać się nie mogę 🤨 Teraz mamy 7 stopni.

No dobra... Marika już nie śpi 😁 Więc muszę uciekać...

AgnieszkoW Marikę karmię dwa razy w nocy a czasami trzy 🤨 W sumie nigdy się nie rozbudza, ale tak się "gniecie" i szuka cyca. Przez to pół nocy śpi ze mną w łóżku, bo nie chce mi się jej przekładać po karmieniach. Chociaż podczas karmień i tak przesypiam, to jednak po całej nocce czuję się zmęczona... Dlatego chyba zacznę jej coś wprowadzać z jedzonka, ale najpierw muszę porozmawiać o tym z lekarzem, bo niestety Marika ma AZS 🤨 i lekką skazę białkową (nie jem nabiału i to też mnie powoli wykańcza). Na pewno nie dam jej kaszy mannej, bo jest ona kaszą zawierającą gluten, ja na nią jestem uczulona, więc boję się, że dziewczynki też...

Emmax zdrówka dla Twojej gwiazdeczki!

Mittko współczuję tego zamieszania 🤨 Widać, że co parafia to inne wymogi. Mój brat ma tylko cywilny ślub i bez problemu został chrzestnym Majki, ksiądz nawet się nie pytał o jego stan cywilny...

Teraz z kolei mamy problem z chrzcinami... Chciałabym ochrzcić tu na miejscu i nie ważne kto zostałby chrzestnym... Dlatego chciałam wziąć za chrzestną moją przyjaciółkę i jej męża... No to rodzinka już psioczy: obcych się nie bierze itd... A jak poprosiłam siostrę, by w takim razie przyjechała, to nie może/nie ma czasu itd 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusia
Agnieszki KiW ale macie fajnie ye macie chalupy, ech, my sie bedziemy budowac najszybciej za 5 lat bo chcemy za swoje bez kredytow jak sie uda. AgaW moge zapytac ile zaplaciliscie za projekt?

Majce tey sie włączył taki maruder wczoraj 🤢 🤢 🤢 a teraz juz śpi 2 godziny 🙃 🙃 🙃

Fredeczka ciesze sie, że jestes szczesliwa ale powiem Ci ze tez jestes bardzo odwazna skoro zostalas u niego na weekend, ja bym sie nie odwazyla. A ze zdjecia to ktory to Twoj?

Ewcia ale masz tam ładnie 🙂 no i limuzynka pierwsza klasa 🙂 i fajny rozrabiaka z Piotusia! Moja to już całkiem siedzi i nie ma szans zeby leżała 😮

Gosiu a moze Anktkowi zęby idą albo dałaś mu coś nowego do jedzenia nie ptrzypasowało?

No i udalo mi sie dac oklaska Pikasso, PannieNikt, Asiuli, Gosig, Persy

Asiula jak sie ciesze!!!!!!!! Przez 5 lat bez wynajmu, to tak jakbys trafila w totka!

No i Majka sie budzi wiec to na tyle poki co!

OJ MAMUSIE UDAŁO MI SIĘ ZDRZEMNĄĆ 😁 PRZY CZYM JA SPAŁAM A DZIECKO NIE 😁 😁 😁 TERAZ TO ON MARUDZI I SPAĆ MU SIĘ CHCĘ WIĘC IDĘ WYSTAWIĆ GO NA DWÓR 😜 😜 😜

WIOLU A RODZICE SĄ CZY WYJECHALI JUŻ ??? PYTAM SIĘ BO TU Z TYMI LOTAMI JEST KOGEL MOGEL 🤢 🤢 🤢

I NIE PAMIĘTAM CO MIAŁAM NAPISAĆ 🤢 😮 🤔 😜 😉 😁

WIOLKA PROJEKT KOSZTOWAŁ NIECAŁE 2200. JEST TU http://www.extradom.pl/projekt-domu-atlas-wrp1058.aspx

PANNONIKT TAK JAK BYS PISAŁA O MNIE. JA TEZ KARMIE LENKE 2,3 RAZY W NOCY. TEZ SIE NIE ROZBUDZAM ZBYTNIO A I TAK JESTEM ZMECZONA. LENKA TEZ JE PRAKTYCZNIE NA PÓŁ ŚPIĄCO...

PICASSO WIEM ZE NIE MOZNA MLEKA Z PIERSI GOTOWAC. JA MYSLAŁAM RACZEJ O TYM BY DO SCIAGNIETEGO MLEKA DODAC UGOTOWANA JUŻ KASZE... HA HA , KOMBINUJE JAK KOŃ POD GÓRKE.

MITTKO JAKI EGZAMIN BO NIE DOCZYTAŁAM? MIMO WSZYSTKI TRZYMAM KCIUKI Z CAŁEJ SIŁY 🙂

• Mamusia
witam ponownie, pisze od rodzicow.. maly sie bawi bo bylam nim na 3h spacerze i widze z emniej go boli.. mam nadzieje ze tak juz zostanie jakis czas...

mittka, ten egzamin to glupota... ale napewno zda 🙂

maly tak wcina rece ze dziwie sie ze nie zwraca za kazdym razem, za gryzakiem nie przepada...

lece cos wszamac.... poklepe Was jeszcze jak nikt mnie nie ubiegl...

odezwe sie wieczorkiem.. buziaki

• Mamusia
Lezy grzecznie to pisze dalej 😜

Pesz ja daje mlodej wsyzstko y HIPPa. Mleko, kaszki i soczki.

Asiu ladny projekt 🙂

Karolcia nie chcialabym byc wscipska ale jak to sie stalo ze masz dziecko z czlowiekiem ktorego sie boisz? Wiem ze zycie uklada rozne scenariusze i bardzo ci wspolczuje 😞

Emmax mam nadzieje ze Lence szybko przejdzie 🤨

AgaK rodzice sa jeszcze tu bo loty odwolane, moze sie uda w piatek 😁

AgaW to niedrogi ten projekt i jest zajebisty!!!!! 🤪 🤪 🤪 🤪

JA MIAŁAM TAKI EGZAMIN. NIGDY GO NIE ZAPOMNE. TRAUMA Z DZIECIŃSTWA. WSZYSTKO BYŁO PIEKNIE, BO ZNAŁAM WSZYSTKIE MODLITWY. JEDNAK KSIADZ KAZAŁ MI CZEGOS POSZUKAC W KSIĄZECZCE DO NABOŻEŃSTWA A JA NIE MOGŁAM TEGO ZNALEŹĆ I WYOBRAŹCIE SOBIE ZE PRZEZ TO NIE CHCIAŁ MNIE DOPUŚCIC DO KOMUNI. ... MASAKRA....
KAZAŁ PRZYJSC JESZCZE RAZ PO KILKU DNIACH WIEC PRZYSZŁYSMY Z MAMA. WCZESNIEJ W DOMU PRZESTUDIOWAŁYSMY TĄ NIESZCZESNA KSIĄZECZKE. OCZYWISCIE MAMA MU NAGADAŁA ZE STRESUJE DZIECKO I TAKIE TAM...
POTEM PRZEPRASZAŁ MNIE I MAME PRZY WSZYSTKICH RODZICACH NA PRÓBIE...CHYBA GO WYRZUTY SUMIENIA ZACZEŁY GRYŹC...

AGA84 JA KUPIŁAM LENIE FAJNY GRYZACZEK http://www.allegro.pl/item987342276_smoczek_gryzak_dziaselko_rozowe_tommee_tippee.html . POWIEM CI ZE NAWET TROSZKE SIE USPOKAJA 🙂

NO NIEDROGI WIOLU JAK NA PROJEKTY. A PRZEJZELISMY ICH TYSIĄCE AZ WYBRALISMY TEN I TEZ SIE BARDZO CIESZYMY Z NIEGO. TROSZKE SOBIE POZMIENIALISMY I POWIEKSZYLISMY O JAKIES 30 METRÓW WIEC BEDZIE PONAD 200 METRÓW.. 🤪 KTO TO BEDZIE SPRZATAŁ 😁
ROCZEK LENCE JUZ TAM NA PEWNO ZROBIMY 🙂 JUZ SIE NIE MOGE DOCZEKAC

U NAS NIE BYŁO ŻADNYCH EGZAMINÓW, KSIĄDZ KTÓRY DAWAŁ MI KOMUNIE UCZYŁ TEŻ RELIGII WIĘC WIEDZIAŁ CO KAŻDE DZIECKO UMIE 🙂 🙂 🙂

NO TO WIOLU RODZICE POSIEDZĄ SOBIE JESZCZE U CIEBIE 🤪 🤪 🤪 🤪

FAJNY TEN GRYZACZEK 🤪

A MY CHCIELIŚMY ZWYKŁY PROSTY DOMEK 🙂 PODOBAJĄ MI SIĘ RÓWNIEŻ I TAKIE JAKI MA AGAW ALE JAKOŚ NIE CHCIAŁAM MIEĆ PIĘTRA W DOMKU 🙂 I ZNÓW MI SIĘ MARZY ŻE JUŻ TAM MIESZKAM 😁 😁 😁 😁 😁

JA TEŻ MAM NADZIEJĘ ŻE WYPRAWIE BARTKOWI ROCZEK I KAMILKOWI 7 URODZINKI W NOWYM DOMKU 😉 😉 😉 😉 😉

POWIEM CI AGUS ZE MY TEZ MIELISMY WYBRAC PROSTY PROJEKT ALE JAK ZACZELISMY OGLADAC TO MASAKRA...SAMA WIESZ ILE JEST PROJEKTÓW.
ZDECYDOWALISMY SIE JEDNAK NA TEN I NIE ZAŁUJEMY 🙂

PICASSO NA ALLEGRO ZNALAZŁAM TAKI GRYZAK 😁

AGUŚ KAŻDY MA SWÓJ GUST 🙂 ALE NA PARAPETÓWKĘ SIĘ WPRASZAM 😜 😜 😜 😜 A CIEBIE ZAPRASZAM NA SWOJĄ 😁 😁 😁 😁 😁 OCZYWIŚCIE RESZTĘ DZIEWCZYN TEŻ 😁 😁 😁 😁 😁

KUPIŁAM TEN GRYZACZEK ALE NIEBIESKI http://www.allegro.pl/item993941727_tommee_tippee_gryzak_dziaselko_1_szt_0m_0_bpa.html