Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamusie

daaaawno mnie tu nie było, ale staram się nadrabiać. Widzę,że ogarnął Was dzii szał oklasków, Wy tak za coś konkretnego, czy z nudów żeby trochę poklaskać? 🤪 że też znajdujecie czas 🙂
Mój pyszczek jest coraz bardziej absorbujący, przed chwilą zjadłą słoiczek z gerbera ten większy 190ml jarzynki z kurczakiem i poszła spać. Mam w domu małego żarłoka

Moja córcia w sobotę została ochrzczona, w kościele była baaardzo zainteresowana i nie pisnęła ani razu.

Co u Was? jakieś ważniejsze wydarzenia? proszę o szybki skrót 😜

• Mamusia
Ale zarabista ta zyrafa! 🤪 Sorki za bledy ale pisze 1 reka i mam chorwacka klawiature a tu z i y sa w innych miejscach 😮

Fredeczka zebys wiedziala jaka ja jestem zadowolona z tego zakupu bo Frida to ja bym sie zesrala a nie sciagnela jej tych glutow bo to jest jakas mega nadprodukcja 🤨 😞 😞 😞 😞

• Mamusia
Moja tez ladnie wcina kaszke ale sloiczkow jej jeszcze nie dawalam zadnych, narazie jestesmy na kaszce mlecznej i soczku marchewkowym. 🙂

Ami jak tam buzka Basi, lepiej? U nas chyba tez sie nie obejdzie bez anybiotyku na te grzybki bo niby jest lepiej ale widze nowe wykwity 😞

• Mamusia
Fredeczko, to trzymam kciuki 😜

Wiola zdrówka dla Majeczki!! Buzia Basi teraz lepiej, ona ma typowe AZS i na tych zmianach miała nadkażenia grzybicze, grzyba zlikwidowaliśmy, ale ciągle wojujemy z nawracającymi zmianami. Teraz jest na maści dopuszczonej od 2 roku życia, ale podobno używanej w szpitalach dermatologicznych z dobrym skutkiem, niesterydowej a działającej podobnie jak sterydy. Zobaczymy z czasem.

Ewa,żyrafka pierwsza klasa 🙂

AgnieszkaK się wreszcie doczekała opuszczenia smoczej jamy 🤪super

heloł babole

JA JUŻ PO SPACERKU.
LENKA KIMA NA BALKONIE

BYŁAM U SMOCZYCY 😠 NIE WIEM CZY WAM PISAŁAM, ALE JĘSLI CHCE DOJŚĆ DO NAS NA BUDOWĘ, TO NIESTETY MUSZĘ PRZEJŚĆ OBOK DOMU SMOKÓW NO I NIESTETY SMOCZYCA ZE SMOKIEM MNIE WYHACZYLI PRZEZ OKNO I MUSIAŁAM ZAJŚĆ 😁 😁
NO ALE SPOKO BYŁO. LENKA DOSTAŁA OD BABCI MAŁEGO GŁODA Z DANONKÓW 🙂

WIOLUŚ ŻYCZE MAJECZCE DUŻO ZDRÓWKA.

OJ MUSZE KOŃCZYĆ NA RAZIE BO LENKA SIE PRZEBUDZIŁA

HEJ 🙂 MY TEŻ PO SPACERKU I MAŁY ZJADŁ ZAWARTOŚĆ Z CYCUSIÓW 🙂
TERAZ SŁYSZĘ JA STĘKA 😁 😁

AMI FAJNIE ŻE DO NAS WRÓCIŁAŚ 🙂 ALE JA TEGO ZDJĘCIA NIE WIDZĘ 😞 A POMYŁKI SIĘ ZDARZAJĄ 😉
JA SWOJĄ TEŚCIOWĄ LUBIE ALE SMOCZYCA TO JAK NAJLEPSZE OKREŚLENIE DLA TEŚCIOWEJ 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Hej dziewczynki.

My też wróciłyśmy ze spaceru.Byłyśmy na mieście troche poszalałyśmy z zakupami małej się dostały dwie czapeczki.Ma tak małą główke że ciężko mi dobrać jakąkolwiek więc wzięłam dwie 🤪
Teraz wymienie pranie i chyba pójdziemy jeszcze chociaż samej to mi się nie chce 🤨

Ewo żyrafka super 🤪

Wiola kurcze biedna Maja mam nadzieję że szybko jej przejdzie bo to straszne jak dzieciątko się tak męczy 😞

NO I ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ EWO ŻYRAFA ZAJEBISTA I WIDAĆ ŻE PIOTRUŚ SIĘ NIĄ ZAINTERESOWAŁ 🤪
A JA KUPIŁAM BODY DLA MOJEGO SMYKA I 1 BLUZECZKĘ NA DŁUGI RĘKAW I 1 NA KRÓTKI 🙂 😜 😜 😜
FOTO ZA CHWILĘ 😜

• Mamusia
żyrafka najbardziej cieszy tatusia 😁 😁 😁

Wiola oby Majeczce szybko minęło!

Ami Basia ślicznie wyglądała na chrzcie! No i jak to napisała ostatnio AgaW my też mamy mężów i dzieci, a forum nie zaniedbujemy 😜 😁

AgaW -dom smoków 😁 😁 😁 😁 dobre!

Przed chwilą widziałam zdjęcie Basi, a teraz napis zdjęcie niedostępne

• Mamusia
jejciu ale mi nogi w d... wchodzą po 3 godzinach łażenia... mały godzinę powojował i padł. Spi już pół godziny a ja chciałam zabrać się za prasowanie i nie moge bo moja mądra mamuśka odstawiła gorące żelazko na folię od opakowania po rajstopach i żelazko jest spieprzone...
mniejsza z tym, dokończę zupkę.

Ami cieszę się, że jesteś z powrotem i mam nadzieję że i Basiuni i Majeczce to świństwo szybko zejdzie i maleństwa będą zdrowe.
Niestety nie mogę tu na kompie zobaczyć tego zdjęcia Basiulki bo mi się nie otwiera a w komórce tak, ale znowu tam zdjęcie jest maaaaaalutkie... 😞

Ewa żyrafa zajefajna!

my musimy kupić małemu roletki do auta na szyby bo 1.05 wyjeżdżamy a bez tego sobie nie wyobrażam podróży...

AgaK jakie te body są zajebiste 😁
Ewo żyrafa wymiata 😁

Ami witaj kochana. My też walczymy z AZS, ale przewałkowałam to z Majką, to i z Mariką dam radę 😉 A zdjecia Basieńki nie widzę 😞