Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

HEJKA MAMUŚKI 🙂
MY JUŻ PO GRILLU 🙂 BYŁO SUPER 🙂

SKÓRECZKO NA PRAWDĘ WYGLĄDASZ JAK SZESNASTKA 🤪 A WIDOKI ZA TOBĄ CUDOWNE 🤪 🤪 🤪

AGUŚ TYLE TO NAJTRWALSZY ABSTYNENT NIE WYTRZYMAŁBY BEZ NAPICIA SIĘ CHOĆBY RAZ A KONKRETNIE 😁 😁 😁 😁 I NIE BĄDŹ ZŁA ŻE MĘŻUŚ POJECHAŁ NA BUDOWĘ BO TO WSZYSTKO ROBI DLA WAS 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witajcie 🙂 ale duzo napisalyscie 🙂 nie nadrobie tego ale po lebkach troszke przeczytalam ...

dziewczynki ja przez prawie 17lat mylam sie w misce i zyje choc teraz gdy robilismy lazienke trudno bylo mi sie przyzwyczic wiec biegalam do mamy na dol do lazienki sie wykapac prad mialam i bierzaca wode ale brak wanny czy prysznica i kibelka ... ale bylo minelo 😁
ja kiedys bylam w olsztynie na majowce i bylo super 😁
nie piszcie tak duzo bo wam litery z klawiszy zejda 😁
a my dzis bylismy na spacerku w parku kolo palacu

• Mamusia
hej mamoj ja dziś tak późno bo cały dzień poza domem. Najpierw byłam na śłubie koleżanki w kościele... 1,5 godziny stania na dworze z małym, oj jak zmarzłam... pierwszy raz byłam na tak długim ślubie... bo mieli chór i tak śpiewał... zamiast dać Młodym wyjść to jak się rozśpiewali na koniec to skończyc nie mogli... goście wyszli z kościoła a młodzi siedzieli i czekali aż skończa... potem na szybkie zakupy, obiadek i poszliśmy na spacer bo taaaka piękna pogoda że szkoda w domu siedziec a maluch przynajmniej pospał ale od tego łążenia nie mogę na nogi... ale mi w d... wchodzą...
cały dzień staram się Was podczytywać ale nie byłam w stanie być na bierząco także wybaczcie że nie odwołuję się do postów...

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

Całyy dzień mnie nie było i od razu prrzepraszam że nia pamiętam wszystkiego co napisałyście.

AgnieszkoW super bluza 🙂

Gosiu to nosidełko bardzo fajne,ale te szelki mnie nie przekonały przy mojej Dominice wogóle by się nie przydały bo moja biegała nie chodziła 🤪 jej pierwsze kroki to był bieg przez pokój 🤪

Wiolu zdrówka dal Majeczki już mogło by jej ssię polepszyć 😘

Skóreczko wyglądasz zajebiście no i okolice bardzo mi znane bo prawie sąsiedzkie 🙂 zdjęcie śliczne jutro chyba się wybiore do nas na zamek to pochwale Wam się chociaż tym moim zamkiem 🤪

A my od rana zabiegane,najpierw przymiarka sukienki potem impreza u tatusia.Najadłam się smakołyków stanęłam na wadze u rodziców i stwierdziłam że zepsuta u mnie mniej pokazuje 🤪 😁

I nie wiem co jeszcze bo nie pamiętam 😜

łłłłoooo ale zaszalalam z tymi fotami 😁
a to na wiadomosc ze przyszla wiosna - zdjecie robione przez moja siostre na konkurs
o wiosnie, mam lepsza fotke tylko ze na innym kompie (u brata) kiedys wam ja pokaze, nie pomylcie sie ze to jest tapeta z windowsa

PIKASSO TWOJE ZDJĘCIA REWELACYJNE 🤪 🤪 TY TEŻ ŚLICZNIE WYGLĄDASZ 🤪 🤪

MITTKO DOMINIKA WYGLĄDA PRZEŚLICZNIE 🤪 🤪 🤪 JESZCZE WIANUSZEK I SUPER BĘDZIE WYGLĄDAĆ 🤪 🤪 🤪

OKI MAMUŚKI JA SPADAM DO WYRKA BO TEN GRILL TROSZKĘ MNIE WYKOŃCZYŁ 😜 😜 😜

DOBRANOC 😘 😘 😘 😘

Dziękujemy, dziękujemy,

Dobranoc Mamusie!
Teraz piszę ja - Dorota. 😁
Jak myślicie wygram ten konkurs? To zdjęcie z tym trzmielem jest ładne (stać mnie na więcej), ale to co wam wstawię to dopiero będzie piękne 🤪 może zrobicie sobie z tego tapetę na pulpit? 😁 chyba wam szczęki poopadają 😜
dowiedziałam się też, że lubicie czytać nasze posty napisałam nasze, bo 1/3 piszę ja w imieniu Picasso, lubię robić foty, a zwłaszcza te piękne 😉 , np to z ciężarówką 😁 oczywiście chodziło mi o Picasso, jeśli chciałybyście oglądać zdjęcia pięknej strony świata (kwiatków i Picasso), piszcie 😁 ale komplementuje, lampka z napisem humorek - aktywna 🤪

• Mamusia
He Mamusie, cały dzień spedziłyśmy poza domem. Poszłyśmy do mojej mamy. Później Krzysiek nas odebrał i zrobiliśmy jeszcze mały spacer.
Co do ubierania naszych pociech to ja też nigdy nie wiem ile ciuchów włożyć. Ciągle mi się wydaje że przesadzam w jedną albo drugą stronę.
Dziś za to kupiłam Madzi buciki. Jutro rano wrzucę. No chyba że teraz mi się jeszcze uda.
Teraz mam farbę na głowie. Szykuje się do wyjazdu. Zobaczymy jak przeżyje pierwszą rozstanie z Madzią. 😉

No i dziś zaliczyłam kolejną poważną kłótnię z K. Naprawdę czasami mam już dość tego wszystkiego. 😞 😞

• Mamusia
ja się tylko pożegnam bo się bardzo źle czuję coś mnie pokręciło z prawej strony 😞 Jestem strasznie obolała nie wiem co się stało.

Mittko Dominika ślicznie wygląda. Przypomniała mi się komunia Mateuszka. A to już rok minął 🙂

Dobrej nocki Wam życzę

• Mamusia
dzien dobry...

moj maly juz najedzony i przewiniety i jak prawdziwy kibic ogladamy adamka...

d mi wczoraj nie dal spac a teraz spi a ja znowu wstalam do dziecka.. z tym moim facetem to poprostu masakra... juz czasem mam takie nerwy ze szok.. wyjde i nie wroce...

persy super buciku... bedzie smigac w nich 🙂

dzis jedziemy na grilla do znajomych, bedzie super pogoda....

maly przespal cala noc, malo spal w dzien i padl w nocy 🙂

buziaki