Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
dzien dobry, maly wstal po 4 i nie spi... a ja jestem tak padnieta ze ledwo na oczy patrze no ale coz...

moj maz spi i tak smierdzi alkoholem ze zaraz i ja sie opije...

moj maly cisnie kupe...

jade dzis do rodzicow... nie chce mi sie samej siedziec... oczywiscie z malym ale jak mam schodzic z 4 pietra na spacer to masakra...

zycze Wam milego dnia...

poklepe Was troche bo moge 🙂

DZIEŃ DOBRY

WSTAŁYSMY O 6.30 😠
LENUSIA JE SWOJE RĄCZKI A MAMA na brzuszku 😁

FREDECZKO JA TO DO 25 ROKU ŻYCIA NAD KSIĄZKAMI SIEDZIAŁAM , ALE WARTO BYŁO BO MAM TYTUŁ MGR Z CZEGO JESTEM BARDZO DUMNA. WIEC I TY SIE UCZ. ROBISZ TO DLA SIEBIE I DLA WIKI ZEBY MIAŁA W ZYCIU LŻEJ. TRZYMAJ SIE KOCHANA.

WIOLKA WYGLĄDASZ CUDNIE, KORALE TEZ 😁

EWO NO WŁASNIE TEGO SIE BOJĘ, ZE ZROBIE SOBIE TĄ GRZYWKE I BEDZIE MI ONA PRZESZKADZAC

O JA, TERAZ TO BEDZIEMY KLASKAĆ 😁

MIŁEGO DNIA. U MNIE ZNÓW ZAPOWIADA SIE CUDOWNY DZIEŃ 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie, no i udalo mi się przetrwać pierwszą rozstanie z Madzią. Wrócilam z koncertu o 1.00 nakarmiłam Madzię i o 2.00 usnęłam a o 4.00 Madzia zrobila mi pobudkę i koniec snu. Padam na ryj a K śpi. 😞 😞
ok udało mi sie rozdac kilka klasków 🙂 🙂

• Mamusia
Czesc kochaniutkie!

Majka nam dala wczoraj niezle popalic, zasdnela pieknie o 19 tylko ze po drodze strasznie kaszlala a o 23 siei to w dodatku ciagle ryk taki jak przy kolkach, maz klal jak szefc 😮 😁

No ale dopiero teraz wstaliosmy 🤪 🤪

Fre 🤪czka trzymkaj sie i milego dnia w sdzkole 🙂

Widze ze juz oklaskane 😁 😁 😁

Persy ciesze sie ze przezylas ahah.

AgaW z grzywka jest kupe roboty 🤢 ja mam podatne wlosy wie cale mialam proste a grzywka mi sie krecila i prostowanie codziennie, pieprzeanie sie, jak odrasta to tez to nie wyglada 😮 🤔 😜

ja wypije kawkę i idę coś porobić, mama całą kupę prasowania, coś sprzatnąć no i wreszcie na spacerek wyjdę, a po południu idę z małą do kontroli, no i chyba wreszcie pojadę do knajpy zamó,wić menu na chrzest no i do tefo księdza tą godzinę ustalić i zapłacić 😠

ja lubię grzywki ale niestety jek tylko zaczyna mi nachodzić na oczy to podpinam bo nie nawidze tego 😠

Witam mamusie 🙂
My spalismy 12 godzin, tylko przerwe mielismy o 6.30. Czasem przespany człowiek tez marudzi, czyli ja 😉
Za to widok termometru mnie ucieszył, tak cieplutko 🙂
Brzuszek juz naprawiony 🙂

Osobiscie jestem zadowolona z grzywki. Nie mam problemów, od czasu do czasu tylko podciac 🙂
Opędzlowany słoiczek z przecierkiem jagodowym 🙂 Teraz moze odpoczynek po jedzonku a ja musze zrobic pranko 🙂 No a pozniej spacerek.

• Mamusia
cześć laseczki 🙂

U nas nocka jak zwykle przespana. Pobudka o 6 ale to standard. Jak któraś potrzebuje pobudkę o 6 dajcie znać Antek Was obudzi 😁

A teraz śpiocha 🙂

My wczoraj też byliśmy na mega długim spacerku. W drodze powrotnej to padaliśmy ze zmęczenia - 4 godziny ciągłego dreptania. Ale warto było

Co do chrzcin, bo nie pisałam. Unas wymagania są takie, zeby chrzestni byli praktykującymi katolikami. Musza poprostu miec zaswiadczenia od ksiedza. Nawet nie musza miec zaswiadczen o bierzmowaniu. Ksiadz nic nie mówił o braku slubu, mój P. tak go zakrecił, ze ksiadz chyba zrozumiał ze niedługo slub koscielny 🙃 🙃 🙃 Sama w to uwierzyłam 🙃 🙃 🙃

• Mamusia
Witajcie mamusie 🙂

U nas nocka taka sobie,mała przed 6 wstała ale zjadła coś tam po piskała i zasnęła.Ja wyprawiłam Dominike i też się położyłam i spałam do 10 🤪 a mała dopiero teraz się obudziła o szok 🙂

U nas też pieeeknie więc jak tylko zje i troszke się zmęczy to wybywamy.

• Mamusia
hej mamusie i dzidziusie!
jejku ja też nie lubię jak mi cos fruuuwa po czole po twarzy i w ogóle... nie mam grzywki a miałam nie raz, 2 lata temu też miałam ale za dużo roboty było żeby ją okiełznać bo mi się wywijała na drugą stronę... teraz już NIGDY!!! za to zamiast grzywki mam masę takich krókich włosków któe mi rosną na linii kończenia się włosów przy czole i pełno mi tego lata, nawet opaska nie pomaga...

Wioluś, no pięknie się na Tobie prezentują korale 🙂 wdzięcznie je nosisz 🙂 tylko pamiętaj żeby nie pryskać na nie perfumami 🙂 ślicznie wyglądasz! już nie wspomnę o tym za Tobą...

Fredeczko 3mam za Ciebie kciuki 🙂 dasz rade!

Ewka ślicznie wyglądasz i z grzywką i bez grzywki 🙂

Moje maleństwo obudziło się po 7 zasnął o 9 i kurde kupa go obudziła o 9.30 wrrrr a mi się tak fajnie zaczynało spać...
No i kojeny tydzień czas zacząć. Kurna w sobotę jedziemy do smoczycy... ja pierpapier... masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laski ja tego nie przeżyję... wczoraj mąż pytał mi się czy będę się kłócić z jego matką 🙂 pewnie będę bo ja nie umiem siedzieć cicho jak mnie ktoś wkurwia poprawia, zwraca uwagę i w ogóle...

Chrzciny 13 czerwca 🙂
Gosiu a ja myslalam ze to tylko ja taka bez slubu 🙂 Ulzyło troszeczke 🙂

Kajtucha jak napisalas ze cos ci lata nad czołem to myslalam ze chodzi ci o wiosenne owady hihi
A te małe włoski, które rosna nad czołem doprowadzały mnie do szewskiej pasji dlatego mam grzywe 🙂

• Mamusia
najgorsze że nie będę mogła do was pisać... z telefonu już nie mogę pisać na brzuszku po tych wielkich zmianach więc będę się raczyć tym co wy naskrobiecie 😞
a to mój miś na swoim tronie 🙂
[URL=http://img15.imageshack.us/i/1111uk.jpg/][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7668/1111uk.jpg[/IMG][/URL]