Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej 🙂
Też uwielbiam pikantne potrawy 😉

Czekam na M jedziemy po piękną nową lodówkę, a potem ja z koleżanką na siłownię a M z Basią.
Moja Ptysia śpi już 1,5h przy kołysankach magdy umer i g. turnua polecam!

AgaW Lenka wymiata 🤪Moja Basia też wyczynia takie figury że niedługo pasy nie wystarczą trzeba ją będzie jeszcze przywiązywać 😁

A MOJA ROPUSZKA NA BALKONIE ŚPIOCHA.

FREDECZKO TO FAJNIE ZE DOBRE OCENY 🙂 ALE TO CHYBA OSTATNI ROK TEJ SZKOŁY?? NIEDŁUGO WAKACJE 🙂

AMI POĆWICZ ZA MNIE BRZUSZKI NA TEJ SIŁOWNI 🙂

Kurczę, Wiktor nie chciał przestać się drzeć, płakał i płakał. Musiało mu coś być, bo chciałam dać mu troszkę jedzonka, bo ostatnio był głodny i tak samo głośno ryczał. Ostatnio jak był taki głodny to darł się i darł się, a brakowało 2 łyków, żeby poszedł spać 😁 Dałam mu czopka glicerynowego, ale nie zdążył się rozpuścić. Teraz trzymam go za nóżki i pomagam robić kupcie ... jeszcze trochę i wyjdzie, nawet zaczął się uśmiechać, i coś gugać pod noskiem. A tego posta nie byłoby, gdyby nie Dorota, to ona teraz komentuje, Ania ma rączki zajęte, żeby pisać, co ona by zrobiła beze mnie 😜 Wy mnie chyba przestaniecie mnie czytać, jak tak się będę rozpisywać. A teraz krótko i na temat: kto wygra kupa czy Wikuś? 😁

Chyba kupa wygrała 😞
Wiktor mnie osikał, a to wygląda jak ja bym się zlała 😠
wy to jesteście ostre dziewczynki ... z tymi potrawami

fredeczka to świetnie, że masz dobre ocenki 🙂
ami a za mnie poćwicz pośladki albo klatkę piersiową, żeby cycki się podniosły lekko do góry, bo wiszą jak Sidowi sople z noca 😁

witam popołudniowo - lenka pisze ze mna wiec sorki za bledy 😉

byłysmy na kontroli i jest dobrze, tylko ta reszta katarku musi zejsc 🙂
ale niestety nie wypisze mi opiekunczego 60 bo dziecko jest zdrowe, a od zeszlego roku podobno zaostrzyli kontrole, wiec dupa blada i do roboty 😠

lenka agiw niezła gimnastyczka 😁 😁 😁
reszty nie pamietam jak mi sie przypomni to sie ustosunkuje

ewa a ty dostaniesz ta opieke

mittka z tym chrzestnym to niezla jazda 😠 😠 😠

ja dzisiaj nie pojechalam bo m dluzej w pracy, jutro musze juz koniecznie jechac, i na sama mysl mam wkurwa 😠 😠 😠

a znawczynie jak to jest z tymi deserkami i innymi duperelkami, bo mi lekarka kazala juz wprowadzac i to takie od 5 miesiaca, bo ona wczoraj skonczyla 4 i ze teraz to juz na 5 msc idzie, prosze mnie oswiecic 😉

PICASSO ZDJECIE ŚLICZNE

EWO JA TEZ UWIELBIAM ZAPACH PO DESZCZU W LECIE 🙂 🙂

EMMAX FAJNIE ZE LENKA ZDROWA

ALE SIE WKUR... PRZYSZEDŁ DO NAS LENKI CHRZESTNY, BRAT MĘŻA , CHORY JAK JA PIERDZIU.. CHYBA MA ANGINE, PRZYSZEDŁ BO MY MIESZKAMY BLISKO PRZYCHODNI A TAM DUŻA KOLEJKA I U NAS POSTANOWIŁ SOBIE POCZEKAĆ .. JA PIER... CO ZA GŁĄB, LENKE MI PRZYSZEDŁ ZARAZIĆ... UCIEKŁAM Z NIĄ DO DRUGIEGO POKOJU, A JAK WYSZEDŁ KAZAŁAM MĘZOWI ZROBIĆ PRZECIĄG PRZEWIETRZYĆ TE ZARAZKI... WRRRRRR

NO .. TYM BARDZIEJ ZE WCALE NIE PRZYCHODZI, OSTATNIO BYŁ U NAS JAK BYŁAM W 6 MIESIACU CIĄZY 😁 😁

EMMAX PEWNIE JESTES PODJARANA CO, ZE ZACZNIESZ ROZSZERZAC LENCE DIETE 🙂 JA JAK JEJ DAŁAM JABŁKO PIERWSZY RAZ TO MIAŁAM CIARY 😁 😁 😁

• Mamusia
AgnieszkoW i powiedz że on z tej całej zakatarzonej przychodni przyszedł do Was! no rzeczywiście bardzo poważny chłop eh szkoda słów.

Emmax super że z Lenką już dobrze,szkoda jednak że nie wypisała Ci tego zwolnienia 😞

A u nas się pochmurzyło i pewnie będzie padać,nie chce mi sie prania ściągać z balkonu 😜