Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć kobity!

Gosiu2301 ja też mocno wierzę, że teraz już będzie dobrze 🙂 Rośnie ci w brzuszku zdrowy i silny chłopczyk, a może jednak okaże się że dziewczynka 😉 Tak jak napisała Mittka dla nas zawsze będziesz naszą grudnióweczką 🙂 Jesteś silną kobietą i można Cię tylko za to podziwiać!!!

Asiu super, że chrzest udany no i że ksiądz zgodził ochrzcić Kamilka 😉

Piter zaczął łapać stópki, ale do buzi nimi nie sięga.

AgaK to musi być super widok jak Bartek wcina stópki 😁 😁 😁 😁

Piotrek zasnął wczoraj przed północą i teraz nie śpi od 8. Coś marudny się zrobił!
No i ta pogoda mnie dobija 😠 Przecież to jesień!

A JA ZDRZEMNĘŁAM SIĘ Z BARTKIEM I GŁOWA ZACZĘŁA MNIE BOLEĆ 😞
JAK NIE UROK TO SRACZKA ALE TO TA POGODA TAK JAK EWA NAPISAŁA W MAJU JESIEŃ MAMY 😠 😠 😠

JA TAK SZCZERZE NIE PATRZĘ NA GODZINY KIEDY MÓJ BARTEK USYPIA ALE ZAWSZE JAKOŚ TAK WYCHODZI ŻE ŚPI PO NOCCE OD 8 DO 9 POTEM OKOŁO 12 ZASYPIA I ŚPI ALBO 30 MIN MAX ALBO JAK NA DWORZE TO DŁUŻEJ POTEM KOŁO 16-17 MI ZASYPIA I ZNÓW OKOŁO 30 MINUT ŚPI A JUŻ POTEM NA WIECZÓR PO 19 KĄPANKO I SPAĆ IDZIE O 21 🙂

GOSIUG TY NAM TU NARZEKASZ ŻE NIE MASZ NA KOGO POKRZYCZEĆ I NIE MA KTO CI BAŁAGANU NAROBIĆ 😁 ZOBACZYSZ MATI WRÓCI TO NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁA ZA CO SIĘ WZIĄĆ I BĘDZIESZ BŁAGAĆ ABY WRÓCIŁ NA ZIELONA SZKOŁĘ 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
wiem że teraz mi jest markotno ale przyda mi się te dwa tygodnie odpoczynku.

A pogoda jest straszna leje wieje i zimno. Gorzej jak jesienią. Ja mieszkam nad rzeczką to tylko patrzymy jak przybiera. Dobrze że nie ma gwałtownych opadów

NO WŁAŚNIE KURCZE ZNÓW ALARMY POWODZIOWE OGŁASZAJĄ 😞 JA WSPÓŁCZUJĘ STRASZNIE TYM RODZINOM CO TAK BLISKO RZEK MIESZKAJĄ 😞

DOBRA CZAS SIE UBRAĆ BO JESZCZE W PIŻAMIE SIEDZĘ 😜 😜 😁 😁 CHOĆ PEWNIE JA NIE JEDNA 😉 😜 😁

• Mamusia
Witajcie Mamcie!!

Mój Królik skończył wczoraj pół roczku 🙂 Jak przystało na dorosłą panienkę nie wyleży minuty, łapie się czego się da i siada 🙂

Pisałyście o okularach, widzę,że póki co mam największą wadę z Was wszystkich. Mam -3,25 na obu oczach, noszę soczewki od 12 lat, więc jakoś bardzo tego nie odczuwam.Jak szłam rodzić to bałam się,że nie zobaczę swojego dziecka 🙂

• Mamusia
Hej Mamusie, u nas nocka OK. Co prawda musiałam w nocy czyścić nosek Madzi bo miała tak zapchany...
Teraz siedzi z gryzakiem i marudzi.
Co do okularów to ja też póki co nie muszę nosić. mam dobry wzrok.
Gosiu, ja również podpisuje się pod tym co napisały dziewczyny. Wszystko będzie dobrze!!!
U nas za oknem ulewa...pogoda fatalna.

AMI DLA BASIEŃKI ZDRÓWKA I MIŁOŚCI Z OKAZJI UKOŃCZENIA PÓŁ ROCZKU 😘 😘 😘 😘

PERSY U MNIE TEŻ LEJE 😞 JA JUŻ NIE WYRABIAM Z TA POGODĄ 😠 😠 😠

• Mamusia
🤢Gosiu,tylko patrzeć jak Mateusz szybko wróci i będzie koniec wolności 🤪

Ami zdrówka dla Basieńki i słoneczka.

Bo u nas też leje od wczoraj non stop 🤢

A ja znalazłam fotki Dominiki jak bierze stópki do buzi i było napisane sierpień więc miała pół roczku to Emila też może w tym czasie chyci.Pokaże Wam tylko nie chciało mi się skanować tylko telefonem cykłam 😜

Mittko bardzo są do siebie podobne 🤪 Szczerze, to myślałam, że to Emilia!!!

A tak w ogóle dzieńdobry!!

GosiuG ja bym umarła z tęsknoty za dzieckiem 😁 Jeden dzień bym wytrzymała 😁

Nie chcę się chwalić, ale u nas trzeci dzień słońce 😉 Ale u Was też niedługo zrobi się pięknie a u nas non stop będzie chłodno...

Mąż usypia naszą gadułę... Marika w kółko gada MAMA, BABA lub pierdzi językiem... Kurcze jak to fajnie brzmi!! No może niezbyt fajnie, jeśli robi to o 6.30 😁 🥴

Ami buziak w czółko dla Basieńki, rośnie kobietka!!!

MITTKO ALE DOMINIKA FAJNIUSA BYŁA JAK BYŁA MAŁA 🤪 Z RESZTA KTÓRE DZIECKO NIE JEST FAJNE 😉 I SĄ DO SIEBIE PODOBNE 🙂 🙂 🙂

KAMIL Z BARTKIEM TEŻ SA PODOBNI TYLKO U NAS ZNOWU NA ODWRÓT KAMIL CIEMNE WŁOSKI A BARTEK BLONDYNEK 😁 😁 😁 😉 😉 😉 CIEKAWE PO KIM 😉 😉 😜 😁 😁 😁

• Mamusia
Ami dla Basi duzo zdrowka..

mittka super cora..

moj wlasnie zasnal po pol godziny walki... cisza.. raj dla moich uszu...

pogoda koszmarna, az zal z dzieckiem wychodzic...

posprzatalam tylko mam gore prasowania bo dostalam ciuszki od kolezanki dla malego i robie mu porzadek na polce bo znowu segregacja ktore sa dobre a ktore za male ciuszki..

po 11 bedzie siostra ale watpie by mi pomogla prasowac chociaz mam 3 zelazka 🙂 😠

witajcie dziewoje 😁

pisalam posta zanim pojechalam po rodzinne ale cos go tu nie ma 😞 ale znalazlam bo go zapisalam 😆
pogoda nadal taka paskudna wiatr nawet o troszke sie nie zmienil ... mama sie w czoraj ze mnie smiala ze jak poszlam wydoic koze to zginelam i weszlam przez drzwi glowne zamiast przez kotlownie tam gdzie blizej a ja po prostu nie chcialam zeby mi drzwi urwalo 🤢
nocka taka sobie przez ta pogode nigdzie nie wychodzimy z domu nawet okna nie otwieramy wiec mlody strasznie marudny
gosiu brzusio sliczny a jaki juz duzy - zobaczysz wszystko bedzie ok ... na nas zawsze mozna liczyc w trudnych i radosnych chwilach 🙂

dla basienki wszystkiego naj naj - jak te nasze pociechy szybko rosna 😁
dziewczynki sa pardzo podobne a jak swietnie to wyglada jak wcina te swoje nozki ... moj zaczol dopiero lapac teraz czekam az zacznie je przyciagac do buzi 😆 narazie tylko steka ...
asiula kuruj sie zeby na dzieciaczka nie przeszlo ....

lepiej idz oby sie tylko nie pogorszylo ...
ja na razie uciekam ... trza wkoncu w domu posprzatac bo sie syfek zrobil no i pranie poprasowac bo jest pelna micha ... do pozniej

Czesc mamusie i dzieciaczki 🙂

My sie wyspalismy ponad normę 🙂 Najpierw od 9 do 7.30. Pozniej znów az do 10 🙂 Ciesze sie ze i tak nie mamy innych rozrywek w taką pogodę.
Teraz Mikołaj spi, a ja tak ie plącze po domu. I czekam na kuriera, oczekuje przesyłki baseniku z piaskownicą 🙂
Pluszowego życia dla Basieńki 🙂

Nie moge sie dostac na brzuszek z komórki 😠 wiec od jutra chyba mnie nie bedzie 😞