Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

bluza
[URL=http://img411.imageshack.us/i/dsc07473640x480.jpg/][IMG]http://img411.imageshack.us/img411/4769/dsc07473640x480.jpg[/IMG][/URL]

i to by było na tyle, za wszystko zapłaciłam 10.80 🤪 😁

A TO MOJA LASKA DZIŚ , GOTOWA DO WYJŚCIA NA SPACER 🙂
[URL=http://img19.imageshack.us/i/dsc07466640x480.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/1889/dsc07466640x480.jpg[/IMG][/URL]

MY MIAŁYSMY SZCZEPIENIE 13 MAJA TO LENA WAŻYŁA 7740 , PRZYPOMNE ZE URODZIŁA SIĘ WAŻĄC 3110 🙂 WIĘC JEST OK 🙂 NIE WAŻY ANI ZA MAŁO ANI ZA DUŻO, ALE TEZ JUZ JEJ DAJĘ OBIADKI I DESERKI.

😁 😁 😁
Chciałam posłuchać sobie polskiego radia podczasz robienia obiadu.... Więc Majce nie pozwoliłam grać na grze... Położyła się koło Mariki i śpiewa:
"Marika nie BYJ taka smutna jak ja" 😁 Kocham ją

AgnieszkoW super ubranka i prawie jak za darmo 🤪

agaw ja też dzisiaj byłam w lumpku, ale oczywiście nic nie znalazłam 😠 😠 😠 😠

dzieciaczki sliczne, a Lenka to ma tym zdjęciu taka kobieta, że hoho, śliczna 🙂
Emilka ale ty masz boski uśmiech 🙂 🙂 🙂

a moje dziecka ma jakies fimery dobrze że dzisiaj moja mama wpadła na chwilke i ją uspiła bo ja bym się chyba zastrzeliła 😁

Akompf i anja fajnie, że się wszystko poukładałao, ja do 2 sierpnia jestem na urlopie a później idę na wychowawczy i być może będę swoja pracę mogła wykonywac w domu, zobaczymy super by było 🙂 🙂 🙂

Persy moja Lenka 6 maja ważyła 6 kg, więc też jest drobniutka w porównaniu z innymi dziećmi, ale wszystko jest ok 🙂

Ale cudne ciuszki!

Moja Basieńka jeszcze w gondoli sie wozi ale widze, że u Was przyszedł juz czas na spacerówkę ;] No i Agnieszko zazdroszczę, że Twoja rybeńka sobie tak ładnie siedzi z usmiechem na twarzy... moja niunia póki nie zasnie to marudzi w wózku 🙂 a raczej sie wydziera.... ;] mała furiatka ;];];];];]

Co do ciuszków to męzunio dostał od swojej koleżanki z pracy dwa kartony ciuchów wszystkie z NEXTa... Mówię Wam - za...iste!! Kolejne kartony czekają na nas bo z większa rozmiarówką dostaniemy ;] Basieńke mam ubrana od stóp do głów! Przynajmniej o jedno nie musze się martwić! I o nasze zdrówko, bo z reszta nie jest tak kolorowo 😞 Ale mam nadzieje, że to przejściowe 🙂

Zazdroszczę Wam tych lumpków 😜 Jak byłam w Polsce to też chodziłam do takiego jednego 😉
No ale z drugiej srony tu ciuszki nie są takie drogie. W dodatku ostatnio kupuję trochę na ebay.

Akompf uwielbiam markę NEXT!!! Więc ciuszki na pewno muszą być śliczne!

AKOMPF WŁASNIE DLATEGO, ŻE MOJA LENA WYDZIERAŁA SIE JAK TWOJA BASIA PRZEŁOŻYŁAM JĄ Z GONDOLI DO SPACERÓWKI. TERAZ SPACERY TO DLA MNIE PRZYJEMNOŚĆ I DLA LENKI RÓWNIEŻ. JEST GRZECZNA JAK ANIOŁEK. ROBIE Z NIĄ ZAKUPY, NIE MUSZE CZEKAĆ AZ ZAŚNIE 🙂 PRZEKŁADAJ BASKE DO SPACERÓWKI A ZOBACZYSZ ZE JEJ SIE SPODOBA.
I TEŻ BARDZO LUBIĘ CIUSZKI Z NEXTA, SĄ ŚLICZNE I BARDZO DOBRE GATUNKOWO 🙂

LENKA WŁASNIE WCIĄGNEŁA PÓŁ SŁOICZKA ZUPKI MARCHEWKOWEJ Z RYŻEM 😉

Ja sie boje troche ja przełozyć, bo Basia układa sie w paragraf, bo do siedzenia jesczcze trochę ;] i krzywo lezy ;] Ale niedługo nie bede miała wyboru bo w gondoli prawie na styk ;] Na lato, na ciepłe dni pewnie w spacerówce wyląduje ;]

Akompfa ja tez lenkę wożę w gondoli i jeszcze nie przekładam bo się miesci, a te pogody takie zwariowane 😠

u mnie dzisiaj tak wieje, że głowę chce urwać niby ciepło ale ten wiatr jest okropny 😠

ja tez lubię naxt-a 🙂no i uwielbiam zare

Ewo, wcześniej pisałaś o karmieniu piersią jak pójdziesz do pracy to weż zaświadczenie od lekarza, że karmisz i będziesz pracowała 7 godzin 🙂

• Mamusia
Hej babeczki.My wróciłyśmy ze spacerku byłam w tym lidlu i kupiłam tylko te chusteczki i te przytulanki małej nawet przypadło do gustu 🙂
A Kajtucha nie wiem które żelki chciałaś,wziełam misie 🙂

Akompf tak jak AgnieszkaW pisze przełóż Basie do spacerówki to wszystko się zmieni,moja tak samo wiecznie się dzierała w gondoli a odkąd jeździ w spacerówce to jest spokój .Ale zakupy jeszcze średnio jej się podobają 🙂

AgnieszkoW super ciuszki upolowałaś i za imponującą kase 🙂

PannoNikt Majka ma zajebiste teksty 🤪 Ty 🤪 to masz wesoło w domu 🙂

A ja też lubie firme next i obie dziewczyny mają ciuszki z tej firmy 🙂

AKOMPF JA LENKI NIE WOZE NA SIEDZĄCO BO ONA JESZCZE NIE POTRAFI SAMA SIEDZIEC. JEŹDZI NA PÓŁLEŻĄCO A JAK SPI TO NA LEŻĄCO.

EMMAX W SPACERÓWCE TEZ JEST BUDKA OSŁANIAJĄCA OD WIATRU I ŚPIWOREK W RAZIE ZIMNA - PISZE, BO MY MAMY TAKIE SAME WÓZKI.

NO ALE WYBÓR W CZYM WOZICIE SWOJE POCIECHY JAK NAJBARDZIEJ NALEZY DO WAS 🙂

MITTKO POCHWAL SIĘ PRZYTULANKAMI 🙂