Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej MAMUSIE, wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI!!!
Ja też jestem wzruszona iż po raz pierwszy obchodzę owe święto.
Aż łezka się kręci...
Madzia dziś mi zrobiła prezent w postaci pobudki o 6.20 a tak to zawsze się budzi o 4-5.00 🙂 🙂 🙂
Fredeczka, zdałaś nam super relację - teraz jesteśmy na bieżąco 🙂
Na pierwszą jestem umówiona z doktor - po dwunastej idę po wyniki. No zobaczymy ... co i jak.

• Mamusia
Beksowo się u nas zrobiło 😁 Grudniowe mamusie rozczuliły się 😜

A moje malutkie szczęście sie samo ululało i usnęło w naszym łóżeczku 🤪 Piszczał a tu nagle cisza no i śpi

Agnieszko84 ja bym się nie przejmowała tym że Łukaszek zrobił sobie przerwę z jedzeniem. Dzieciaki tak mają. Antoś też mi tak nieraz robi jak zgłodniał to potem wcinał aż miło był patrzeć 🙂

NAWET NIC MITTKO NIE MÓW 🤢 JA CHYBA TEGO NIGDY NIE ZGUBIĘ 😁 JA PO PROSTU MAM LENIA DO TAKICH RZECZY TYM BARDZIEJ TERAZ JAK SWÓJ CAŁY CZAS TRZEBA POŚWIĘCIĆ DZIECIOM A TEMU MAŁEMU NAWET WIĘCEJ 😜

• Mamusia
Hahaha ja też mam lenia. I jak któraś nie będzie taka dobra i nie przyjdzie wybrać tych wszystkich słodyczy z mojej szafki 🤪 to będzie naprawde źle 😠

O AgnieszceK prąd ukradli 😠 pisze że odezwie się po szczepieniu.
Buziaki dla Bartusia co by go mniej bolało 😘 My na szczepienie 8 czerwca i do grudnia będzie spokój.Jak fajnie ma już Lenka od AgiW że dopiero w grudniu idzie na kolejne szczepienie 🙂

• Mamusia
u nas też było szczepienie w szpitalu i do tej pory dwa no i w czerwcu mamy kolejne. A co później to jeszcze nie wiem 😉

A ładnie to tak od samego rana objadać się pączkami i nawet się nie podzieliły 😁 Ja muszę ograniczyć te dobroci bo mój wygląd mnie przeraża 🤪 Chyba zacznę do siebie brzydko mówić może obrzydzę sobie jedzenie

• Mamusia
Fredeczko supera sne zdjęcia! Wiki słodko wyglądała! no i Ty też 🙂 z tekstu o popdasce lałam 😁 😁

Ewo gratuluje pierwszej przewrotki Piotrusia! moj próbuje i próbuje ale właśnie ta rączka mu przeszkadza...

Persy trzymam kciuki za wyniki!!!

Mittka dzięki za żelki 🙂 moj tato dziś wskoczy do Lidla i kupi mi z "listy" moje zapotrzebowanie.
Jakby co to w rossmanie jest przecena pampersów jumbo pack za 42zł 🙂

No i wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek!!! kurcze piękny dzień! a mo maluch dziś akurat taki pieszczoch że ciągle się do mnie tuli 🙂 jaki zbieg okoliczności 🙂 ale takie przytulaski to najpiękniejsza rzecz na świecie i czego można chcieć więcej???????? ale mam dzis dobry humor!!!! kocham ten dzień 🙂 kocham mojego synka! 🙂

a wczoraj tatuś wrócił z wawy i dostałyśmy od niego z mamą po bukiecie konwalii 🙂 tak bez okazji 🙂 a jak pięknie pachną!!! kocham konwalie!!!

w ogóle wszytsko dziś kocham!

• Mamusia
aaa, szczepienie mały miał pierwsze w szpitalu i już 2 razy byliśmy na tych z trzema wkłuciami. Jutro miało być trzecie ale piguła urlopuje i we wtorek jedziemy

w ddtvn właśnie padł tekst, że MAMA to najpiękniejszy tytuł dla kobiety jaki może być!!!!!!!!!!!!!!!

• Mamusia
Wszystkiego dobrego mamusie z okazji waszego święta 🙂
[URL=http://img163.imageshack.us/i/74fd9e4eb38a0d4amed.jpg/][IMG]http://img163.imageshack.us/img163/97/74fd9e4eb38a0d4amed.jpg[/IMG][/URL]
Buziaczki dla Waszych skarbów najwspanialszych od cioci Gosi 😘

• Mamusia
Kajtucha ja też Cie kocham 🤪 😁 Ty to mi kobietko dopiero humorek poprawiłaś 🤪

A Gosiu zapraszam zapraszam zostały jeszcze trzy bo ja mam takie wersje mini pączków 🤪
Ja też nie moge na siebie patrzeć i chyba się wprosze do Wioli tak jak to próbował jej kuzyn 😉 🤪 żeby popływać 😜

A MÓJ MAZ WPADŁ DO DOMKU NA SNIADANKO I PRZYNIÓSŁ MI RÓZYCZKE, ZE NIBY LENKA GO POPROSIŁA BY KUPIŁ ZA NIĄ 😁 😁 ALE MILUTKO 🙂

A MOJA DZIDZIA MIAŁA SZCZEPIENIE W SZPITALU , POTEM 3 RAZY SKOJARZONE NO I KOLEJNE 16 GRUDNIA.

I TEZ SIE WPRASZAM DO WIOLI. WSZYSTKO W SUMIE OK BYŁOBY Z MOJA FIGURĄ GDYBY NIE TEN BRZUCH 😞

PERSY MAM NADZIEJE Z MADZIĄ BEDZIE OK.