Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czesc dziewczynki,

ja nawet nie mam czasu zajrzec cały czas z lenka musze siedziec, bo skubana mało spi, a jsk spi to musiałam gdzies jechac i dupa z kompa 😠

• Mamusia
Ale Szymus jest słodziaśny!!!!

My byłyśmy na spacerku, w sumie do sklepu i spowrotem ale brzegiem morza więc mała się jodu nawdychała. Tym razem po 15min. darcia spokojnie mogłam z nią iść gdyby nie to piekące słońce i skrzypiący wózek :[ musze kupic parasol do wozka. Jestem zmeczona i spocona, jak tak latem bede wychodzic codziennie na ta godzinke to na bank zrzuce jeszcze te 5 kg :d bo jeszcze przeciez pod gorke trzeba isc te 500m 😮 🤢

Młoda zasypia na kolanach, ide dac jej jesc a pozniej sobie

• Mamusia
cześc dziewczynki 🙂

wpadłam na chwilke. widze, że dziś bób na tapecie a nie kupki czy ulewanie 🤪

Kajtucha Twój Szymek jest cudownyyyyy!!!! fajosko gada 🤪

Wiolka obejrzałam filmy i najbardziej podoba mi sie 3 lub 4-tem w którym pytasz o kupę 😁 😁 😁

Sliczne macie Avatarki, ja też musze coś zmienic jak bede miec chwilke

Gratulacje sle Mikołajka, kurcze już mamy pierwszy grudniowy ząbek 🤪 🤪 🤪

Ale Antoś slicznie siedzi i wsuwa co mu tam mama naszykowała. Fotelik na pewno super sprawa-też muszę sie za czymś takim rozejrzec dla mojego Szkrabaka.

Dla Natanielka [*] [*] już dziś bo jutro może mnie nie byc.

dzieciaczki wspaniale wyglądają takie umazane jedzonkiem 😁 tak mnie to rozczula 😜
mój na razie je tylko deserki: jabłko, marchew jabłko, jabłko-morela a dziś dostanie jabłko-banan ze sucharami z Nestle. Smakują mu bardzo i chętnie pałaszuje ale za zupkami nie przepada-kiedyś mu dałam marchew-ziemniak-pietruszka i zupka była wszędzie tylko nie w buzi i zauważyłam, że był jakiś taki niespokojny i twardą kupke zrobił 🥴

A U MNIE DZIŚ PRAWIE CAŁY DZIEŃ PADAŁO WIĘC ZROBIŁAM LENIE SPACER NA BALKONIE. UBRAŁAM JĄ I SIEDZIAŁYSMY SOBIE NA KRZESEŁKU PÓŁ GODZINKI 🙂

UFF SIORKA JUŻ POJECHAŁA 😜

WIOLA I KAJTUCHA WASZE DZIECIACZKI SĄ PRZESŁODKIE 🤪 MAJECZKA SUPER PRZEKRĘCA SIĘ NA BRZUSZEK 🤪 🤪 NAWET JAK OGLĄDAŁAM FILMIK TO NIE WIDZIAŁAM W KTÓRYM MOMENCIE TO ZROBIŁA TAK TO SZYBKO BYŁO 😁 😁 JEST CUDOWNA 🙂

AWATARKI KOBIETKI MACIE CUDNE 🤪

A MÓJ BARTUCHA BYŁ DZIŚ NIESAMOWICIE MARUDNY 😞 POŚPI Z 20 MINUT I TO GÓRA I BUDZIŁ SIĘ Z PŁACZEM 😞 AŻ W KOŃCU WYCZAIŁAM O CO MU CHODZI 🙂 BOLAŁ GO BRZUSZEK I KUPKI NIE MÓGŁ ZROBIĆ 😞 WSZELKIMI METODAMI PRÓBOWAŁAM MU POMÓC A NAJLEPSZĄ METODA OKAZAŁ SIĘ CZOPEK 🙂 BARTUŚ OD RAZU ZROBIŁ SIĘ SPOKOJNIEJSZY I POSPAŁ NAWET DŁUŻEJ 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Dziękuję dziewczynki 🙂

Hahahaha AgaW rozwaliłaś mnie tym bajkowym głosem 😁 😁 😁

Anja czy u Ciebie też tak gorąco?

Ja właśnie dawałam małej jeść w krzesełkyu zainspirowana Antosiem 🙂. Teraz mała wciska sobie do buzi zamrożonego gryzaka. 😁 😁 😁 😁 Zamrożonmy bo zapomniałam 😁 😁 😜

• Mamusia
Kajtucha filmik super tylko, że nie słyszę dźwięku 🤨

Byłam w biedronie, lovela jest za 15zł i takie zestawy w promocji za 21,99 -2 mleka bebiko +kaszka 😉
Kupiłam sobie 2 litry ice tea bo ostatnio AgaK napisała o niej i tak za mną chodziła 😜

Ania fajnie, że zajrzałaś 😉

AgaK i jak tam odwiedziny?

AgaW zawsze to się dotleniłyście na balkonie 😆

Gosiu ja dopiero teraz dotarłam do zdjęcia Antosia, super wcina obiadek 🙂

A EWO DZIĘKUJE DOBRZE ALE TO PAŃSTWO Z MIASTA WIĘC WSZYSTKO NA TIP TOP MUSI BYĆ A SZCZEGÓLNIE SZWAGIER PEDANT TAKI JEST I JAK NAWET OKRUSZEK NA PODŁODZE TO ZARAZ CAŁĄ CHAŁUPĘ SPRZĄTA 😁 😁 😁 😁
SIOSTRA JUŻ COŚ TAM WIDAĆ ALE TO TAK JAK BY SIĘ KAPUSTY NAJADŁA I JĄ WYDĘŁO 😉 😉 😉
16 TYDZIEŃ JEJ LECI 🙂 🙂 🙂 JUTRO IDZIE DO LEKARZA WIĘC JUŻ MOŻE COŚ BĘDZIE WIDAĆ CO TAM NOSI 🙂 🙂

LECĘ BO BARTUCHA SIĘ ZNÓW ROZDARŁ 😠 😠

• Mamusia
Wiolu Antoś to w krzesełku najlepiej lubi siedzieć po amerykancku z nogami na blacie 😜 A i jeść też lubi. Właśnie wciął musik owocowy mamusi roboty - jabłuszko, winogronko, bananek i brzoskwinia. Wcinał aż mu się uszka trzęsły 😁

NIE NO LASKI PADAM ZE ŚMIECHU 😁 😁 PRZYCHODZI DO MNIE STARSZE DZIECKO I MÓWI ŻE MAM MU PODPISAĆ LIST DO GWIAZDORA 😁 😁 😁 😁 😁 😁

dziewczynki a my dzisiaj prze4szlismy na spacerówke, jutro pierwszy spacerek 🙂

agaw masz parasolke do wozeczka, jesli tak to jak sie sprawuje, no i jak lenka jezdzi nie widzac ciebie bo niestety nie mozemy raczki w wozku przelozyc 😠

KURCZE LASKI PRZEZ CAŁY DZIEŃ TEGO NIE ZAUWAŻYŁAM ALE JAK BARTKA POSZŁAM KĄPAĆ TO ZAUWAŻYŁAM ŻE W MIEJSCU GDZIE MIAŁ KŁUCIE STRASZNE CZERWONA PLAMA MU WYSZŁA 🤢 I TAKIE TWARDE TO JEST 😞

A CO DO HUMORU MOJEGO SYNKA TO WSZYSCY W DOMU POKŁADLI SIĘ ZE ŚMIECHU 😁 😁

• Mamusia
AgaK Kamilek już w maju dba o swoje grudniowe prezenty 😁 😁 😁 No agent z niego 😁 😁 😁
Ujj rzeczywiście duża ta czerwona plama, posmaruj to altacetem.

Gosia mój Piotrek w wózku też lubi siedzieć po amerykancku 😁 😁 😁

Emmax Piter też jeździ do mnie tyłem i wcale mu to nie przeszkadza. Ogląda sobie świat 😉 ile można gapić się na matkę? 😁