Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

cześc laseczki 🙂

my już chwilowo na nogach , ale mam nadzieję, że zaraz ulegnmie to zmianie i zaraz sobie pospiochamy jeszcze 🙂

Fredeczka, jak to nie masz ochoty, że czasu brak to ok ,ale że ochoty zajrzeć do grudniówek 😠 😠

a wczoraj w kościółku troche popłakała po było strasznie duszno i spac jej się chciała, aż zasnęła na rękach, moja bidulka kochana 🙂

uciekam bo bzibziol marudzi

WITAM MAMUSIE

JA MUSZE SKOCZYĆ DO PUP JESZCZE DONIEŚC JEDNO ŚWIADECTWO PRACY BO MI SIĘ WCZORAJ WZIEŁO I ZAPOMNIAŁO 😜 I JUZ MYKAM PÓKI JESZCZE NIE MA UPAŁU

CAŁUJE WAS I WASZE POCIECHY

MASAKRYCZNY UPAŁ SIĘ DZIŚ ZAPOWIADA WIĘC DO 16 NA PEWNO BEDE W DOMU Z LENKĄ

HEJ DUPY 🙂

NOCKA OK 🙂

JA TEŻ ZARAZ ZMYKAM NA MIASTO KAMILKOWI JAKIEŚ SANDAŁKI KUPIĆ 🙂 SOBIE TEŻ MOŻE COŚ ZAFUNDUJĘ W KOŃCU STAREGO WYPŁATA WPŁYNĘŁA WIĘC TRZEBA SZALEĆ 😜 😁

DOBRA IDE SIĘ SZYKOWAĆ 🙂 DO NAPISANKA PÓŹNIEJ 😘 😘

• Mamusia
Hej babolatka!

U nas nocka w miarę, pobudka o 6 i zaraz ja się biorę za prasowanie a mała do spanka 🙂

Aga84 współczuję takiej duchoty w domu, ja mam mieszkanie nasłonecznione dopiero po południu, na szczęście bo przy takich temp. jak tutaj to moznaby oszaleć 😮

MOJE DZIECKO ZACZĘŁO PEŁZAĆ, DO TYŁU!!!! hahahahahhahaha

• Mamusia
witajcie mamusie

u nas noc ok, o 6 wzięłam malucha do siebie i spaliśmy jeszcze godzinkę. Kurwa mam takich jebniętych sąsiadów... mają synka, grudniowego z 2009 roku i o godzinie 6 wypuszczają go na balkon a ten się drze w niebogłosy... dodam że mieszkają piętro wyżej więc słychać jakby mi się ktoś w domu darł... wczoraj obudził Szymka, dziś jak tylko go usłyszałam to zamknęłam okno żeby mi dziecka nie obudził mały piernik... kurna co za ludzie, wiedzą że jest na dole maluszek i mają to w nosie a jak ich synuś w zeszłym roku był taki malutki to od wszystkich ciszy wymagali...

dziś na 12 jedziemy sprawdzić jąderka, czy z nimi wszystko ok. Niby mu się skurczyły wiec mam nadzieje że już nie ma tego wodniaczka.

Fredka, no właśnie, jak to możesz nie mieć ochoty tu zaglądać? cios poniżej pasa... aż przykro się robi...

najlepsze życzenia dla Kamilka i Antosia!!!! buziaczki dla Was chłopcy!!!

wczoraj dowiedziałam się że ta laska ma kilka dni na odebranie dzidziusia ze szpitala, we wtorek jechała już po nią, ale nie weszła do szpitala, stanęła przed drzwiami i nie weszła a wszystkim mówiła że nie trafili do tego szpitala, w ogóle ta chata w której mieszka to rudera, bez wody i kibla, syf totalny, patologia, ojciec jej fagasa ma schizofrenię, mieszka z nimi jego była żona ze swoim nowy, kolejnym facetem... ojciec wyzywa tą laskę od kurwy i dziwki itp... a ona nie przyjdzie do mamy tutaj u nas bo się boi ludzi na wsi... głupota... lepiej żeby ta dzidzia znalazła kochających rodziców niż była skazana na takich jakich ma... kurcze boli mnie ta sprawa niesamowicie bo ja z tą laską na niejednej imprezie bawiłam, no znam ją od lat i wiem co będzie jak dojdzie do niej to co zrobiła, ale najbardziej przejmuje mnie los tej dziewczynki... dobra, już więcej nie smęcę. Żyję tym cały czas, w nocy spać nie mogę, no ale nic nie poradzę.

mniejsza z tym...

moje mieszkanko o tej porze jest nasłonecznione od strony kuchni i pokoju brata, my mamy przyjemny chłodek do ok godz 15... potem patelnia ale jak zamknę okno i zasunę rolety to da się wytrzymać

jutro jadę do chrześniaka na roczek...

• Mamusia
Wiolka, kiedyś pisałaś że Majeczka zjada łóżeczko 🙂 no więc dziś wchodzę do pokoju a mój mały robaczek liże szczebelki i próbuje je ugryźć... mniej więcej tak
[URL=http://img822.imageshack.us/i/s6004465.jpg/][IMG]http://img822.imageshack.us/img822/12/s6004465.jpg[/IMG][/URL]

a tak sobie siedzi jak to mówi mój brat, nasz mały golasiński Pudzian

[URL=http://img824.imageshack.us/i/s6004459.jpg/][IMG]http://img824.imageshack.us/img824/5919/s6004459.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

My już nie śpiochamy od 7 ale ten czas szybko wykorzystałam, bo pranie już wisi i schnie.

Upał znowu zapowiada się niemiłosierny, ale lepsze te skwary niż zimno. U mnie też słoneczko dopiero zawita popołudniu bo większość okien mam na południową stronę.

Fredeczko szkoda że nie masz już ochoty do nas zaglądać 😞

Kasiu ale masz smakosza drewnianych szczebelków 🤪

Uciekam bo moje bobo się obudziło, a i dzieki w jego imieniu za życzonka

• Mamusia
Wczoraj kupiłam Majce krem do opalania z Musteli, podobno najlepszy 🤔 sie okaze.

Chciałam tez pokupywac jej kaszki o nowych smakach ale wszystkie po 6 miesiacu zawieraja gluten!!!! Wciekłam się jak nie wiem. Narazie jej podaje 1 łyżeczkę kaszki glutenowej dziennie, nie wiecie kiedy mogę zacząć zwiększać tą ilość??

MY JUZ W DOMKU. ZJADŁAM SOBIE SNIADANKO A MAŁA WALCZY Z ZABAWKAMI NA MACIE.

JAKI UPAŁ , MASAKRA. WSZYSTKIE OKNA MAM POOTWIERANE W DOMU ZEBY JAKIŚ PRZECIAG BYŁA TU DUPA ...

WIOLKA JA SIE NIE ZNAM. KUPIŁAM LENIE KASZE GLUTENOWĄ I DODAJE JEJ ŁYŻKĘ DO ZUPEK JAK GOTUJE .. NIC POZA TYM NIE WIEM 😞 MAJA JEST SLICZNA 🙂

KAJTUCHA CHYBA SĄSIAD Z GRUDNIÓWEK 2008 🙂 A PO CO ONI GO NA TEN BALKON DAJĄ??
SZYMUŚ JEST BOSKI, SŁODZIAK JAK CUKIEREK 🙂

NO IDE PRANIE WSTAWIĆ 🙂

• Mamusia
Agaw no oczywiście że 2008... widzisz, mój z 2010 więc rok mniej mi wychodzi 2009... no z matmy to ja zawsze miałam problemy... nie wiem po co go tam puszczają... niedawno mieli psa wilczura i ta to na wszystkich szczekała z balkonu głupia to pies zdechł a hałas musi być więc teraz dzieciak nadrabia... po prostu masakra!!! może im za bardzo w domu hałasuje... nie wiem ale mam tego dosyć, a uwagi nie zwrócę bo raz- cisza nocna jest do 6, a dwa- za rok mój Szymek da im popalić i będę go wypuszczać na balkon żeby krzyczał z samego rana, nawet w piżamie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Agaw no oczywiście że 2008... widzisz, mój z 2010 więc rok mniej mi wychodzi 2009... no z matmy to ja zawsze miałam problemy... nie wiem po co go tam puszczają... niedawno mieli psa wilczura i ta to na wszystkich szczekała z balkonu głupia to pies zdechł a hałas musi być więc teraz dzieciak nadrabia... po prostu masakra!!! może im za bardzo w domu hałasuje... nie wiem ale mam tego dosyć, a uwagi nie zwrócę bo raz- cisza nocna jest do 6, a dwa- za rok mój Szymek da im popalić i będę go wypuszczać na balkon żeby krzyczał z samego rana, nawet w piżamie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Kasiu to ty z tym małym masz podobnie jak moja siostra. Ona mieszka na parterze a do sąsiadów nad nia przychodzi 3 letni wnuczek i cały czas gania po domu i skacze. A teraz moja siorka się śmieje że jak Antek podrosnie to go wypuścimy u moich rodziców bo oni mieszkają nad tymi sąsiadami. I dopiero zobaczą jak to jest jak dzieciak cały czas tupie komuś nad głową 😁

Wiolu ale Majeczka jest słodziachna a z tym języczkiem to powala na całego

Hej Kochane Mamusie 🙂

Wczoraj mnie nie było, więc dzisiaj skladam spóźnione życzenia naszym wczorajszym solenizantom 😘 😘 😘
I oczywiście oc buziaków dla Antosia i Kamilka!!!

Nie nadrobię Waszych wszystkich postów 😞 Tylko to co pamiętam...

Kajtucha serce boli jak coś takiego się słyszy 😞 Życzę tej dziewczynie, by znalazł się ktoś godny jej miłości, bo matka biologiczna na jej miłość nie zasługuje!!! Jedyna pozytywna rzecz to taka, że poszła rodzić do szpitala 🥴
A co do Szymonka, to Wiola trafiła w dziesiątkę z tym określeniem 🙂 Taki słodki gumiś!!!
Wiola Majka to dosłownie kopia mamusi 😁 Rozkoszna ślicznotka
Ewa a truj nam ile wlezie.... Jesteśmy matkami i rozumiemy czym jest rozstanie z maluszkiem i jak może być z tego powodu smutno!! Ja też ostatnio truję tylko o moich problemach!! A co do ubrań, to ja mam powoli problem, by coś nie było na mnie zbyt duże. Niestety przez ten stres i dietę bezmleczną zaczynam chudnąć...
Picasso a może synek przestraszył się podczas mycia włosków??? W każdym bądź razie mam nadzieję, że szybko mu to minie!
Aga84 ja pierdzielę, ta Twoja smoczyca to jakaś wariatka!!!!!!!!!!!!!!!

Kurcze dajcie trochę tej pogody tutaj!! U mnie 14 stopni!!!!!!

U nas sprawa przedstawia się tak:
Wczoraj byłam na kontroli z Mariką. Mamy drugi antybiotyk. Wczoraj pielęgniarka zrobiła wymaz ze skóry i wyniki będą w poniedziałek. Jeśli ten antybiotyk nie pomoże to czeka nas szpital 😞 ;(
Dzwoniłam do kliniki i operacja będzie 26 lipca.
Dzisiaj Marika spadła mi w nocy z łóżka 🥴 Na szczęście nie potłukła się, bo spadła na ubrania.
Wychodzi jej ząbek, swędzi ją skóra i jest niemożliwie niemożliwa 😁
I tak zastanawiam się czemu ja jeszcze nie oszalałam 😮 🤢