Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Cześć Dziewczyny,

Czasem zaglądam do Was, ale niestety tyle piszecie, że nie jestem na bieżąco, bo nigdy mi się nie udaje nadrobić 😁 Co kilka dni jest kilka stron przeczytanych a i tak z tego niewiele wiem. Dobrze, że jest jeszcze nk i u kilku z Was co jakiś czas świeże fotki 🙂

A brzuszek jakieś okno mi tu wyskoczyło do pisania postu... boże :/

Jak mi się uda to może jeszcze wieczorem naskrobię, bo Natalia jest dosyć absorbująca, a i w domu jak zwykle 200 rzeczy do zrobienia 🙂
W każdym razie u nas wszystko ok, nawet bardzo, tylko od dawna tu skwarzy niemiłosiernie i jeszcze się lato nie zaczęło, a ja już mam dosyć :/
Ściskam Was wszystkie :*

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MARTO KOCHANA WIEKI CIĘ NIE BYŁO 😮 SUPER ŻE SIĘ ODEZWAŁAŚ 🙂
NA BRZUSZKU NET JEST TROCHĘ ZMIAN WIĘC JAK COŚ NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁA TO PISZ 🙂

JAK TAM NATALKA MA JUŻ ZĄBKI??? 🙂 U NAS TEŻ JUŻ LATO ALE TAKIE TROSZKĘ CHŁODNIEJSZE 🙂

KAJTUCHA JAK SZYMUŚ SUPER SIEDZI 🤪 MÓJ JESZCZE LECI NA WSZYSTKIE STRONY CHOĆ I CZASAMI UDAJE MU SIĘ TROSZKĘ POSIEDZIEĆ 🙂

• Mamusia
O Martusia SUPER że się odezwałaś 🙂 ciesze się że u Was wszystko w porządku.Zajrzyj oczywiście do nas wieczorkiem 🙂

Ja podaje kaszki mleczno ryżowe a zupke narazie zagęszczam kaszką manną 🙂

Zmykam na razie bo zaraz ma wpaść koleżanka będziemy sobie plotkować a może nawet na piwko wyskoczymy 🤪
Do wieczorka dziewczynki 😘

• Mamusia
kurcze znowu Was nie ma i nie mam z kim pogadać. Ja to mam pecha jak mnie nie ma to wy jesteście a jak ja jestem to Was niet 😞

Idę poprasować bo z wyjścia nici, Tosiek śpi więc idę coś porobić. Może któraś z was się pokaże

• Mamusia
wrocilismy do domu.. ja dzis poszlam na spacer o 11 i postanowilam pojechac tramwajem do mopjej babci bo cale dnie siedzi sama tylko tyle co tata do niej zaglada zawsze przed praca i my zajrzymy czasem wiec tam bylam o 13 i d nas odebral po pracy...

jutro jade z moimi rodizcami do babci na wioche a d pojedzie do tesciow sprawic cos z autem a popoludniu na grilla 🙂

kurde, maly gaworzy i wychodzi mu z tego tata i d zadowolony i sie chwali ze pierwsze mowi tata

• Mamusia
ja też już jestem 🙂 mąż poszedł do knajpy na mecz i będzie po 23. Moja kuzynka przyleciała do Polski na 5 dni i ja jej jeszcze nie widziałam, a mąż będzie dziś z nią mecz oglądał (i z kuzynem z żoną i moim bratem i bratową) no a mamuśka w domu z synkiem 😜 trochę mi szkoda, że nie mogłam iść. chyba najwyższy czas żeby wrócić trochę do życia, zostawiać synusia z babcią i wyjść na jakieś piwko.

• Mamusia
Fajny chodzik dostał Bartuś 😉

Gosiu Antoś też już ładnie siedzi 😉

Aga ja też później kąpię Piotrka i ogólnie późno chodzi spać 🤢
Fajnie, że idziecie do kina. Ja z jednej strony nie chcę zostawiać Piotrka, a z drugiej jestem coraz bardziej nerwowa i z byle powodu wpadam w szał, czuję się jak baba w ciąży 😁 Poza tym czuję, że potrzebne nam jest parę chwil tylko dla siebie. Muszę o tym pomyśleć w najbliższej przyszłości 😉

• Mamusia
Ewa wyjdzcie gdzies dobrze Wam to zrobi i malemu tez tym bardziej ze niedlugo do pracy wiec sie troche przygotujesz ale ebdzie dobrze, musisz tylko zrobic tez pierwszy raz i zostawic malego chociaz zawsze jak wracam i malego nie bylo z nami to sciskam go jakbym go rok nie widziala i mam potem wyrzuty ze mnie nie bylo przy nim ale wiem ze to troche chore

Witam 🙂

Antoś super sobie siedzi 🙂

Jestem kompletną przeciwniczką chodaków, nic tak nie obciąża kręgosłupa dziecka jak to cholerstwo, my się bez tego nauczyliśmy chodzić 🤢 🤢 🤢

Ja też po 21 kąpie małego potem cyc i śpi 🙂 inna bajka że się co półtorej godziny później budzi 🤢 😁

Mały siedzi na balkonie z teściami a ja mam chwilę dla siebie i co robię? no jak to co? BRZUSZEK.NET 🤪 😁

Kamilka nie usypia sam, muszę go ululać na kolankach i go przekładam 🙂

Och jak mi się marzy jakiś wypad na piwko albo do kina 🤪 Niedługo mamy 1 rocznicę ślubu i mam nadzieję że mąż coś wymyśli 😉

PRÓBOWAŁAM UŚPIĆ MOJEGO ŁOBUZA ALE NICI Z TEGO MA W DUSZY SPANIE 😁 😁 😁 😁
O 21 PRZYJDZIE JEGO CZAS 🙂

U MNIE POGODA SIĘ POPSUŁA BO PADA CAŁY CZAS 😞 NO ALE CÓŻ I DESZCZ POTRZEBNY 😉

OJ MI TEŻ SIĘ MARZY JAKIŚ WYPAD NA PIWKO ALE PO 1 NIE MAM Z KIM DZIECI ZOSTAWIĆ A PO DRUGIE PIWA JESZCZE NIE MOGĘ PIĆ BO KARMIĘ CYCEM 🤢 ALE OGÓLNIE JAKIEŚ WYJŚCIE MOGŁO BY BYĆ 😉