Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

TAAA MITTKO , STAROŚĆ NIE RADOŚĆ A MŁODOŚĆ NIE WIECZNOŚĆ...
A TY TO TAKA STARA.. BIERZ DRUTY , KRZESŁO BUJANE I BABUNIA 😁

AGNIESZKOK SUPER TA TRUSKAWKA I STRASZNIE CI ZAZDROSZCZE TYCH SZASZŁYKÓW, AZ SOBIE ZROBIE W NIEDZIELE 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

OJ MITTKO JA DZIŚ MIERZYŁAM SIĘ Z KOLEŻANKĄ KTÓRA JEST W 9 MIESIĄCU CIĄŻY I UWIERZ MI DUŻO MI NIE BRAKOWAŁO DO NIEJ TAK SIĘ OBJADŁAM TYMI SZASZŁYKAMI 😁 😁 😁 TAKŻE TWÓJ BRZUSZEK DO MOJEGO TO PEWNIE PIKUŚ 😜 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
o ja ale truskawa!!!
Mittko oj idź do tego lekarza!!!
Picasso nieźle Cie sie przytrafiło

kupiłam wózek bo mój jest taaaki duży a jakbym miała gdzieś jechać sama busem to bym sie nie wtargała... taka se ważne żeby jeździła 🙂
http://www.allegro.pl/item1079399609_wozek_spacerowy_parasolka_venus_folia_pokrowiec.html

O rety Picasso no to nieźle się nadźwigałaś 😮
Mittko współczuję Ci tego bólu 🤨 Ja mam bóle kręgosłupa od ponad pięciu lat i zazwyczaj pod koniec dnia to z bólu tchu mi brakuję. Powinnam chodzić na basen, ale nie mam jak i kiedy 🤨
AgnieszkoW termin operacji mamy na 26 lipca. Boję się strasznie ☺️
AgnieszkoK super truskawka. A szaszłyki też bym zjadła 🙂

Moja mała miss już senna, ale muszę ją jeszcze przetrzymać jakieś pół godziny, bo inaczej zamiast snu na noc utnie sobie drzemkę a u nas prawie do 23 jest jasno jak w dzień 😮

WIERZĘ CI PANNO NIKT ZE SIĘ BOISZ, NIE MA NIC GORSZEGO JAK STRACH O ZDROWIE WŁASNEGO DZIECKA, ALE WIERZE W TO ŻE WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE. OPERACJA NA PEWNO POMOŻE MARICZCE I NIUNIA BĘDZIE MIAŁA ZDROWE OCZKA A O TO PRZECIEŻ CHODZI 🙂 BĘDZIE DOBRZE KOCHANA.
BĘDZIEMY TU WSZYSTKIE TRZYMAĆ STRASZNIE KCIUKI I MODLIC SIE ZA TWOJĄ MALEŃKĄ 🙂

U NAS TEZ JEST DŁUGO WIDNO, DO 22 TO JASNO JESZCZE 🙂

KAJTUCHA SPACERÓWKA SUPERAŚNA I NAJWAŻNIEJSZE ŻE LEKKA 🙂 JA TO SIĘ Z KAMILKIEM NAMĘCZYŁAM JEŹDZIĆ AUTOBUSEM I Z TAKIM WIELKIM WÓZKIEM BO NIE MIAŁAM PRAWKA 🤢 ALE BYŁO I MINĘŁO 😜

AGAW FOTELIK TEŻ SUPER 🙂 A NOEMI CZUJE SIĘ DOBRZE 🙂 JEST TERAZ W TYM OKRESIE REMISJI KTÓRY TRWA 5 LAT ( 2 MINĘŁY) 🙂 JEŻDŻĄ NA KONTROLE CO JAKIŚ CZAS 🙂 MAŁA JEST ŻYWA 🙂 JEJ MAMA MÓWI ŻE ONA MA DISCO ROBACZKI W DUPCE BO WSZĘDZIE JEJ PEŁNO 😁 😁 😁

• Mamusia
PannoNikt przecież wiadome jest że będzie dobrze 😘

Kajtucha fajna spacerówka,ja dzisiaj moją targałam po schodach w szkole a było ich troche,ale dałam rade bo z tamtym to w życiu bym nie weszła do szkoły 😜

AgnieszkoW super fotelik 🙂

Śliczna dziewczynka fajnie że już zdrowa mój kolega i koleżanka z podstawówki też się borykali z tą chorobą u swoich dzieci.

No kurcze i zapomniało się co dalej bo mąż się mnie wypytuje kiedy noc świętojańska

• Mamusia
No obudziłyście się na wieczór 😜

AgaW super ten fotelik. My mamy dostać fotelik po moim bratanku, mam nadzieję, że jest w dobrym stanie 😉 A Piterowi kupiliśmy coś takiego bo dostał ostatnio kasę od cioci 😉 Powiedzmy, że to meduza 😁 😁 😁 http://allegro.pl/item1084072049_uspokajacz_obrazkowy_ocean_wonders_fisher_price.html

Kajtucha super wózeczek 😉

PannoNikt będzie dobrze, nie ma innej opcji!!!

Mittko maszeruj do lekarza bo rzeczywiście za często Cię boli!

Pikasso to miałaś przygodę 😆

AgaK to fajnie, że sobie pojadłaś 😉 Ja też będę jutro jadła szaszłyki i karkóweczkę 😜
No a Bartolinko słodziak jak zawsze 🙂

Zrobiłam sobie przed chwilą torta 🙂 Gotowy biszkopt, krem waniliowy z proszku i truskawy!!! Przynajmniej wyszło bo wszystko gotowe 😁 😁 😁

Kajtucha bardzo fajna spacerówka!
AgnieszkoW fajny fotelik. My jeszcze trochę i też zaczniemy myśleć o zmianie 😉
Ewa ślinka mi pociekła na myśl o torcie 😁 A ten projektor to super sprawa. Też coś takiego chciałam albo takiego konika co ma Emilka Mittki... ale jak na razie nic nie kupiłam.

Marika była taka zmęczona i gówno 😠 Zaczęła odlatywać przy karmieniu a jak tylko odłożyłam ją do łóżeczka to się ocknęła, wydała z siebie radosny okrzyk i zaczęła się śmiać. Potem pokazała mi język i tyle... Siedzi teraz w foteliku a ja udaję, że jej nie widzę, może się zmęczy gryzieniem królika 😁 🤨

• Mamusia
no tak chyba jednak myślałam o rozgwieździe 😁 😁 😁 😁 😁 😁 meduza inaczej wygląda 😁 😁 😁 😁 Projektor jest śliczny i kolorowy, ale myślałam, że będzie się kręcił, a stoi w miejscu. Ja to stawiam na stoliku i super to widać na suficie 😉

dobranoc!

nadrobilam was wiec :
wiolu mam nadzieje ze majeczce to paskudztwo wkoncu zniknie raz na zawsze
ewa84 masz racje za rok wseselich, a ja juz sie boje. projektor fajny ale moj szkrab przewaznie sam zasypia jak jest najedzony i przychodzi godz 22 ... jak by cos wymysleli na te jego nocne wstawanie co pol godz to bym byla w 7 niebie 🤪
asiula mnie tez podobaja sie takie niskie domki ... pozniej jak ma sie troszke wiecej funduszy to mozna pociagnac pietro do gory albo w bok jak jest odpowiednio dzialeczka duza 🙂
emmax nie smutaj sie ze nie pamitamy o urodzinkach twojej lenki ale ja jak nie na pisze ze moje dziecie cos tam konczy lub zrobilo to dziewczynki tez nie pogratuluja ...
edytko tez sie nie smutaj - ja np nie mam tabelki w glowie nawet nie mam jej sciagnietej wiec wybaczcie - skladam zyczenia jak juz ktos zlozyl 😞 nigdy nie jestem pierwsza
AGAK1601 ale smieszna truskawke znalazlas ... ja jeszcze takiej u siebie nie widzialam - musze dobrze poszukac 😜
mitko lepiej idz do tego lekarza ... mam nadzieje ze to nic powaznego
kajtucha fajny wuzio - ja szukam czegos tanszego - musze poszukac chyba w uzywanych rzeczach bo nowego za 100 nie kupie a szkoda 🥴
ta facetka z ta dziewczyna osmioletnia to chyba przesadzila .... moja siostra miala 4 latka ale lekarz zalecil jak najdluzej bo urodzila sie w 9miesiacu z waga ledwo ponad kilo- bo mama miala zrosty na macicy - i przez ta diete oczywiscie miala jadla jeszcze do tego normalnie ... przescigla wszystkich ... nawet jest teraz wyzsza ode mnie

i to na tyle ide lulu bo juz pozno a mlody juz spi do juterka 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczynki!!1

Jestem na bierzaco z postami 😁 teraz np zamiast isc spac to siedzialam i czytalam....nalog jak nic.... OPALILAM SIE W KONCU!!!! sesese!

AgaK ładna ta truskawka hahaha.

Emmax dla Lenki sto buyiakow i zdrówka!

Wiecej nie pamietam, ide spać.

Dobrej nocki!