Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

DZIEŃ DOBRY MAMUSIE 🙂

NOCKA OK TYLKO JA SIĘ NIE WYSPAŁAM 🙂

AGAW OF TO LENCE ZĄBKI NA POTĘGĘ WYCHODZĄ 🤪 GRATULUJEMY 🙂 DOBRZE ŻE PRZECHODZI DOŚĆ ŁAGODNIE 🙂

WIECIE CO JA MAM DRUGIE DZIECKO ALE W TEJ KWESTII BUCIKÓW DO NAUKI CHODZENIA TO JESTEM ZIELONA 🤢 KAMIL NAUCZYŁ SIĘ NA BOSI CHODZIĆ 😉

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ANTOSIA GOSIG Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĘCY 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

DZIEŃ DOBRY

NOC OK. SPAŁYSMY DO 8 😉

FREDECZKO BUCIKI MAMY FIRMY BEFADO, ZE SZTYWNĄ PIETĄ I SPODEM. SĄ BARDZO FAJNE I POLECANE DO NAUKI CHODZENIA I STAWANIA I NIE SĄ STRASZNIE DROGIE. http://www.sklep.befado.pl/index.php?c=produkty&id_pgr=990
WCZORAJ TEZ KUPIŁAM LENCE BUTY W BOTI ZA 19,90 , TEZ PODOBNE DO BEFADO.
A CO DO ZĄBKA TO PEWNIE TAK JAK DZIEWCZYNY MÓWIĄ, DZIĄSEŁKO NAPUCHŁO I SIĘ ZĄBEK SCHOWAŁ 😉

MITTKO JAK TAM PO TRZĘSIENIU? BO U MNIE TEZ WCZORAJ BYŁO TRZĘSIENIE?? ODCZUŁYŚCIE COŚ ??? 😁 😁 😁

CAŁUSKI DLA ANTOSIA Z OKAZJI JEGO ŚWIETA 🙂

MIŁEGO DNIA KOCHANE 😉

• Mamusia
Hej dziewczynki 🙂

Nocka jak zwykle w miare i pospałyśmy do 8:30 🙂

Wszystkiego najlepszego dla Antosia z okazji 8 miesiąca,zdrówka i słoneczka 😘

O to wczoraj się trzęsła ziemia 😁 🤪 AgnieszkoW było czuć było 🤪 😁
U nas łóżko już kurcze nawala trzeba zakupić nowe 😜 🤪

Co do bucików to Dominika nauczyła się chodzić w takich miękkich ze skórki miałam od siostry i strasznie lubiła w nich biegać a stopy wogóle nie trzymały bo były takie cieńkie 😜
A Emili kupiłam z Bartka są też mięciutkie ze skórki ale widze że pięta się marszczy.A najlepiej chodzi jej się boso " 🙂

• Mamusia
dzień doberek!

Oj trzęsiecie dziewczyny, trzęsiecie... 😁 😁 😁

Fredeczko w temacie butów jestem zielona 🤢

Gosiu wszystkiego dobrego dla Antosia 😘

Persy dużo zdrówka dla Ciebie i Madzi!

Mittko rozpieszcza Cię mąż 😉
Miłych pogawędek ze znajomymi na starych śmieciach 😉

AgaK fajne śniadanko, ja nigdy nie jadłam mozzarelli ☺️ 🤪

Co do zabawek to chyba wszystkie dzieci lubią się bawić wszystkim tylko nie zabawkami 😁 rodzice się starają, wydają kasę, a szmata, miotła, butelka dają największą frajdę 😁

O 7 dałam Piterowi cycusia bo tak będę wychodziła do pracy i teraz do 16 musimy wytrzymać na innym jedzonku. HELP!!!!!!!!!!!! O 9 zjadł pół kromeczki z masełkiem i szyneczką. Teraz mąż poszedł z nim na dwór żeby zasnął. I co dalej??? ok. 11 owocki, ok. 13 obiadek, a co poza tym??? Co mogę wymyślić? Chyba będę musiała pomyśleć nad jakimiś paróweczkami i jajeczniczką... dawałyście już takie rzeczy?

• Mamusia
Ewo ja dawałam paróweczki cielęce,ale trafiłam na jakieś twarde i chyba się przerzuce na coś drobiowego bo jest miększe,a jajeczniczke Emila też już jadła 🙂

Ok dziewczynki ja się zbieram do rodziców 🙂
Odezwe się od nich 🙂
Paaa 😘
Miłego Dnia Wam życze 😘

• Mamusia
hej mamuśki

u nas nocka piękna! mam nadzieje że to powróci już na stałe, bez płaczu, stękania itp. mały po kaszce obudził się dopiero o 3 a tak to już ok północy domaga się cyca

Antosiu, wszystkiego najlepszego!!!

Ewa, ja robiłam jajeczniczkę Szymkowi, tak jak pisała Aniusia kiedyś- na parze. Wzięłam garnek z wodą, oczywiście tyle co na dnie, na garnek postawiłam talerzyk i na talerzyku rozbiłam jajo, dodałam odrobinę masełka i mieszałam. Bez przypraw, i miałam od koleżanki jaja takie domowe, pyyyyycha była1 nawet bez przypraw, a Szymek zajadał się że hej!

Agaw zaraz wkleję zdjęcie Szymka

Witam Kobietki 🙂

Nie nadrobię Was bo jestem wykończona psychicznie 😞 To co dzieje sięw tym domu przechodzi ludzkie pojęcie 😞 😞 😞
Kamil w nocy z zegarkiem w ręku budził się co 15 minut 😞
Co myślicie o lekach Homeopatycznych? weszłam na stronę o Viburcolu i jedna mama polecała coś takiego http://www.i-apteka.pl/product-pol-2536-LEHNING-Passiflora-GHL-krople-30ml.html
muszę zapytać się w aptece o to 🤨

flanelcia zrobiła mi awanturę wczoraj powiedziałam do niej żeby chwilę poczekała bo muszę iść po telefon bo każdą rozmowę będę nagrywać ALE SIĘ WKURWIŁA 😜 🤪 zaczęła wrzeszczeć że nagrywanie jest karalne ( owszem bez wiedzy nagrywanego a ja ją poinformowałam 😎 )
wmawia mi że przeze mnie te awantury że mi nic nie pasuje (kurwa mać to ona za mną po całym domu chodzi i mówi że jej to i to i to i to i to i to nie pasuje nie ja zanią 🤢
najlepszy tekst "gdybym ja to jeszcze jędzą jakąś była" kurwa tyle miałam słów na języku ale się powstrzymałam 😠 bo w tej kłótni ją przeprosiłam za to że niegrzecznie się do niej odzywałam 🤢 mówi ja Ci tak pomagam stoję za tobą a Ty nastawiasz M przeciwko mnie KURWA MAĆ NIGDY TEGO NIE ROBIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój mąż nie chce z nią gadać bo z góry wiadomo że się nie da bo flanelcia jest najmądrzejsza najlepsza pod słońcem i tylko ona poszkodowana w tym wszystkim a wszyscy to be 😠 a jak mąż wypije to się z nią kłóci bo w tedy nie ma skrupułów 🤢 i wygląda to tak że ja go namawiam żeby szedł flanelci awanturę robić 😲
usłyszałam wczoraj że jestem złą matką że więźnia zrobiłam z dziecka bo w pokoju z nim siedzę 🤢 mówi do mnie że teściu przeciwko niej M a teraz ja nawet! a ja mówię coś musi o tym świadczyć 😜 😠 powiedziałam że nic nie obchodzi mnie co się dzieje w tym domu umywam ręce obchodzi mnie tylko mąż i dziecko a reszta może się dla mnie pozabijać 😜 😠 powiedziała AHA AHAAAAAAAA i jak już nie miała co powiedzieć to zajebała że próbuję z siebie mądrą zrobić ale mi się nie udaje powiedziałam że nie musi mi się udawać i wyszłam z domu 🥴
postanowiliśmy ostatecznie iść na wynajem... jestem taka zła bo miesiąc temu mieliśmy propozycję wynajmu mieszkania 2 pokojowego za 700zł w tym czynsz
a tak to znalazłam kawalerkę 25m kw za 700zł z czynszem ale wole klitkę i zdrowie psychiczne niż tu zostać 🤢 tylko mieszkanie wolne od 1 października 😲 muszę półtora miesiąca wytrzymać 🤨 🤨 🤨
WYBACZCIE ŻE WAM TRUJĘ 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞

BOŻE ASIULA JA JUŻ SAMA SIEDZĘ I RYCZĘ BO TAK BYM CHCIAŁA TOBIE POMÓC A NIE MAM JAK 😞
UCIEKAJCIE Z STAMTĄD JAK NAJDALEJ A TOBIE RADZIŁABYM NA TE PÓŁTORA MIESIĄCA DO PIOTRKOWA SIĘ PRZEPROWADZIĆ 😞 I TAKIE TERAZ SĄ SKUTKI ZE TY MAŁO JESZ I POKARM ZANIKA 😞
WYKOŃCZYSZ SIĘ KOBIETO I PSYCHICZNIE I FIZYCZNIE PRZEZ TĘ KUREWSKĄ SZMATĘ 😠

miałam straszną biedę w domu, ojca pijaka który robił awantury i bił, 4 lata temu zmarła mi Mamunia a teraz teściowa mi się trafiła z piekła rodem, kiedy to się skończy 😞 😞 😞 😞 😞 😞 😞
(ojciec mój nie pije odkąd Mamusia nie żyje trochę poniewczasie się opamiętał ale lepiej późno niż wcale...) 🤨

ASIU MÓJ OJCIEC NIE PIJE NO OD CZASU DO CZASU PIWKO ALE BRAK MATKI TO CHOLERNY BÓL 😞

KTO JAK KTO ALE MAMUSIA ZAWSZE JEST MAMĄ 😞 U NAS TEŻ BYŁO KIEPSKO NIGDY WAM O TYM NIE PISAŁAM ALE U MNIE TO MAMA PIŁA ALKOHOL 😞 OJCIEC TEŻ JĄ LAŁ ZA TO ŻE PIJE 😞 ALE NIGDY NIE POMYŚLAŁ ABY WYSŁAĆ MAMĘ NA LECZENIE 😞 W SUMIE JAK ZACZĘŁA CHOROWAĆ NA NADCIŚNIENIE TO TEŻ JUŻ NIE PIŁA 😞

ASIU KOCHANA TRZYMAJ SIĘ 😘

Dzięki że jesteście bo już bym w tworkach wylądowała 🥴 🥴 🥴

Moja siostra jest mi winna 5 tysięcy musiałam jej wczoraj powiedzieć żeby mi oddała 😞 Przykro mi że musiałam to zrobić bo jej się nie przelewa ale sama pod murem stoję 😞
Mieszkamy u teściowej od 1 lutego powiedziała że do końca czerwca możemy za darmo mieszkać, ale ja jej oddam po 400zł za każdy miesiąc żeby nigdy nie powiedziała że jej coś zawdzięczam 🤨
dała mi 50zł na urodziny - oddam,100 na naszą 1 rocznicę ślubu - oddam i teściowi 220 za kojec bo mi wmawia że wyłudziłam 🥴 NIECH SIĘ UDŁAWI TYMI PIENIĘDZMI!!!!!!!!!!!!!!!