Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Kobitki ja tylko na chwilke... Byla dzis polozna i tak jak mala sie urodzila to wazyla 3.330kg pozniej jej spadlo do 3.160kg a dzis jak byla po 5 dniach tak mala wazy 3.420kg 🤪 🤪
Moja ksiezniczka tez dzis nie zabardzo ze spaniem..
OK pozniej zagladne bo sylwestra w domu przed telewizorem...A wam zycze wszystkiego co najlepsze szczescia i radosci i aby wasze pociechy zdrowo sie wam chowaly 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność i spełnienie wszystkich marzeń. A gdy się one już spełnia niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens. W Nowym Roku wielu szczęśliwych chwil z bliskimi a w szczegolnosci z Waszymi Dziecinkami zyczy Anita z Mezem i Olafkiem w Brzuszku 🙂 😘

Moja Lenka śpi w wózeczku w przedpokoju bo tu najciszej. W łożeczku ciągle się budziła przez ten straszny huk. Co to będzie o pólnocy jak juz teraz fajerwerki, petardy wrrrrrr

Kajtucha czy ja dobrze przeczytałam?? Ty pijesz alkohol w ciązy?? Oj niedobrze kochana, niedobrze.... ale to Twoje dziecko, Twoja ciąża... ja Tobie nic nie moge powiedziec... 😞

No własnie Mittko tak jak moja Lenka , aż podskakuje biedna w tym wózku.

A ja z męzem sie wykąpaliśmy, ubralismy w piżamy i czekamy na północ :laugh:

No ja myslę Kajtuniu że Ty sobie tylko marzysz, bo mądra z Ciebie kobietka i pewnie ja Cie uczyc nie musze czym grozi picie alkoholu w ciązy 🙂
A ja nawet piccolo nie moge bo jest bombelkowy 😞

A u mnie jakoś nadzwyczaj spokojnie tylko dalej w centrum słychać jakieś huki ale mały śpi 🙂
Ale ciekawe jak to będzie o północy 😉

My też wykąpani poubierani w piżamki i też czekamy na północ a potem zaraz lulku o ile Bartuś się nie obudzi 🤨

• Mamusia
A moja ksiezniczka wlasnie zasnela po kapieli i jedzonku...MAm nadzieje ze sie nie wystraszy....

No juz jestem spowrotem minela godzina odkad zaczelam p[isac tego posta ale moja sliczna znow mnie wolala na cyca :laugh: :laugh:

Co do sylwestra to wcale sie nim az tak nie ciesze bo moj maz polazl z kolegami 😠 😠 😠 😠 normalnie w to nie wierze tym bardziej ze prosilam zeby z nami zostal, ale cos mi sie to dziwne wydaje bo nigdy sie tak nie zachowywal 😠 😠 😠 moze wroci przed polnoca zobaczymy

• Mamusia
Mój mąż siedzi trochę ze mną trochę w drugim pokoju bo przyszła dziś karta graficzna i od godz 14 walczy z kompem bo się zepsuł, tu format tu trzeba ściągnąć antywirusa... I tak biega w kółko ode mnie do kompa...
No dziewczynki, mój synek będzie młodszy od waszych dzieci o rok... To już nie ściema... Nie jestem już grudniówka...
Byłam teraz z psem na spacerze i biedny się tak wystraszył petardy że leży teraz między moimi nogami i nie chce się sam nigdzie ruszyć...

Kajtusia ja już raz pisałam zawsze będziesz grudnióweczką choć nawet w styczniu urodzisz i głowa do góry już bliżej niż dalej i może Twój uparciuszek zrobi Tobie niespodziankę i już jutro pojawi się na świecie 🙂
Czego życzę Tobie z całego serca 😘 😘 😘 😘

A ja dziewczyny stanęłam przy łóżeczku mojego małego księcia i poryczałam się jak bóbr:laugh:
W zeszłym roku nawet nie myślałam że już za rok będę mieć swoje szczęście przy sobie 🤪

A ja sobie piję Karmi 🙂 bezalkoholowe na laktację podobno rewelacyjne! 🙂 Basieńka zasnęłą jakieś 40 minut temu i pozwoli pewnie rodzicom chociaż pooglądac fajerwerki 🙂

Kajtucha - no to nie zdarzyłaś w grudniu... ba! w 2009 roku 🙂 ale tylko sie cieszyc! Maleństwo będzie najstarsze w klasie, najwieksze i najmądrzejsze 🙂 hehehe

AgnieszkoK - masz rację. Też wiele razy wspominaliśmy z mężem, ze rok temu nikt się jeszcze nie spodziewał, a tu już Królewna Córcia na łóżku naszym śpi 🙂 ahhhhh

Uciekam! Jeszcze raz Szczęśliwego Nowego Roku!!!!!!!!!!!!!