Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

WITAJCIE

FREDECZKO JASNE ZE DASZ RADE, A TO ZE TESKNISZ ZA MARCINEM ŚWIADCZY TYLKO O TYM, ZE NIE JESTES KOBIETA POZBAWIONA UCZUC. JUZ CI PISAŁAM, ZE NIE MOZNA PRZESTAC KOGOS KOCHAC TAK Z DNIA NA DZIEN... BEDZIE JESZCZE DOBRZE,ZOBACZYSZ 😉
A CHCIAŁAM JESZCZE ZAPYTAC O WASZEGO PSA, DLACZEGO CHCECIE GO USPIĆ? JEST CHORY?
SUPER FOTKI NA PICASSA 🙂

ANJU SLICZNIE WYGLADACIE Z BARTKIEM, AZ MIŁO POPATRZEC NA TAKIE ROZPROMIENIONE BUZKI.

A NASZA NOC TEZ OK. DZIS ŁADNIEJSZA POGODA TO PÓJDZIEMY NA SPACER, BO WCZORAJ TAKIE WIATRZYSKO WIAŁO, ZE NIE WYSZŁYSMY NIGDZIE.

HEJ 🙂

U NAS NOCKA DO BANI 😞 BARTEK Z ZEGARKIEM W RĘKU CO GODZINĘ NA CYCA SIĘ BUDZIŁ 😞 CO USNĘŁAM TO ZARAZ ZNOWU TRZEBA BYŁO DAĆ MU CYCA 😞 NO ALE CZEGO NIE ROBI SIĘ DLA SWOJEGO DZIECKA 😉

A MÓJ KAMILEK ZNÓW CHORY 😞 TYM RAZEM GARDŁO I KASZEL 😞 KASZLE JAK GRUŹLIK I GARDŁO GO BOLI 😞

KURWA JAK NIE UROK TO SRACZKA 😠 SORKI ŻE PRZEKLNĘŁAM ALE MUSZĘ GDZIEŚ ODREAGOWAĆ SŁOWAMI :P

POSZEDŁ DZIŚ DO ZERÓWKI BO MAJĄ ZDJĘCIA JUŻ ROBIONE ZAKOŃCZENIE ROKU ALE JAK ZDJĘCIA SIĘ SKOŃCZĄ TO JEGO PANI ZADZWONI ABY ZABRAĆ GO DO DOMU 🙂

MÓJ SMYKUŚ BARTUŚ LEŻY W SWOIM ŁÓŻECZKU I GADA PO SWOJEMU 🙂

ANJA SUPER WYGLĄDACIE Z BARTUSIEM 🙂 A BARTUŚ UŚMIECH MA ŚLICZNIUTKI 🙂

PIKASSO TO SUPER ŻE TWOJEMU SMYKOWI JUŻ LEPIEJ BO NIE MA NIC GORSZEGO JAK DZIECKU COŚ DOLEGA A RODZIC JEST BEZRADNY 😞 NAJWAŻNIEJSZE ŻE JUŻ OK 🙂

FREDECZKO JESZCZE NIE RAZ BĘDZIESZ MIAŁA CHWILE ZAŁAMANIA ALE NAJWAŻNIEJSZE JEST TO ABYŚ ZARAZ WZIĘŁA SIĘ W GARŚĆ 🙂

WCZORAJ Z MĘŻULKIEM OGLĄDAŁAM "OSZUKAĆ PRZEZNACZENIE 4 " MASAKRA JAK CI LUDZIE GINELI 🤢 🤢 🤢
JAK TOŚ LUBI TAKIE FILMY TO POLECAM :P

MIŁEGO DNIA MAMUSIE 🙂

• Mamusia
Fredeczko oczywiście że dasz rade,żadna z nas w to nie wątpi 🙂

AgnieszkoK ogdlądałam wszystkie 3 części oszukać przeznaczenie,a czwartej jakoś jeszcze nie dane mi było jak leciał w kinie na 3D to ja byłam w ciąży i nie poszłam :P

Aleee mąż przyjeżdża we czwartek 🤪 🤪 to naprawi kompa i ściągnie :P

Zdrówka dla Kamilka 😘

A u nas też wczoraj strasznie wiało i nie wyszłyśmy,ale dzisiaj to nadrobimy bo pięknie słoneczko świeci 🙂

• Mamusia
AgaW no on go uspi bo nie bedzie mial kto sie nim opiekowac jak Marcin do pracy wroci a pozatym w maju siostra go z domu wyrzuci bo sprzedaje mieszkanie i gdzie on sie z psem podzieje? pozatym na latwizne marcin idzie. kolejny problem z glowy co nie?

otwieram oczy i biore sie w garsc.... bede szla do apteki po test, do drogerii po kosmetyki i do sklepu zobaczyc moze jakas bluzka fajna mi sie trafi chociaz w tej krajence ze tak sie wyraze chujem wieje 2 sklepy na krzyz w tym w jednym sprzedaja te same ubrania co na rynku ze cena jest liczona jeszcze raz :|

• Mamusia
a jesli chodzi o to,ze Killer jest chory to tylko koncowke ogona ma odmrozona i ja obgryza ale weterynarz normalnie amputowalby ta koncowke a nawet nie trzeba isc do weterynarza bo "zwierzeta sie same lecza" no i dlatego killer obgryza bo chce odrysc i zeby sie zagoilo. Tak samo dlatego zwierzeta jedza trawe, kwiatki, rozne rosliny, warzywa itd bo potrzebuja niektorych skladnikow ktorych nie ma w karmach itd.

Niunia przed chwila bawila sie grzechotkami w lezaczku a teraz wlasnie spi slodko jak aniolek... ostatnio ja na tym czesto przylapuje. bawi sie grzechotkami a za chwile spi niewiadomo kiedy zasnela. Kocham ta moja corcie ponad zycie.

Prawda jest taka, ze jesli Marcin dzisiaj w nocy bo do mnie przyszedl wybaczylabym mu wszystko 😞 najgorsze sa takie chwile slabosci... mam nadzieje,ze nigdy mnie nie spotkaja jak on bedzie obok no i mam nadzieje,ze test wyjdzie negatywny...

• Mamusia
marcin wczoraj pisal,ze dzisiaj przyjedzie napewno po psa ale nie wie o ktorej wiec nie bede siedziec w domu i czekac tak jak wczoraj chociaz wczoraj i tak z mala bym na spacer nie poszla bo ta pogoda...
a dzisiaj pojde. jesli przyjedzie i nikogo nie bedzie to poprostu poczeka.

MITTKO JEŻELI CHODZI O FILM TO TEŻ WIDZIAŁAM POZOSTAŁE 3 CZĘŚCI ALE NAJBARDZIEJ UTKWIŁA MI W PAMIĘCI 3 CZĘŚĆ A W SZCZEGÓLNOŚCI TE DWIE DZIEWCZYNY W SOLARIUM 😉 MASAKRA JAKAŚ 🤢 🙃 ☺️ 🤨 🤔 🥴 🙃

• Mamusia
WITAM GRUDNIOWECZKI I WASZE SŁODZIACHNE POCIECHY 🙂MARTUSIA GORACO WAS POZDRAWIA I DZIEKUJEMY ZA WSZYSTKO..JESTESMY DOPIERO NA PÓŁMETKU ALE WIERZE ZE BEDZIE OK I SZYBKO MARTUSIA WROCI DO PRZEDSZKOLA 🙂 🙂

• Mamusia
a ja sie boje ogladac takie filmy.... kiedys jakaos tam jeszcze obejrzalam... Marcin mnie przytulil i dalam rade a teraz to juz bym miala kilka tygodni nieprzespanych :|

Doruniu bardzo sie cieszymy,ze wszystko jest dobrze! Wszystkie trzymalysmy za was mocno kciuki! 🙂

FREDECZKO A CZY TEN PIES NIE MOZE ZOSTAC U CIEBIE? TRZEBA GO USYPIACZ? JEJKU STRASZNIE MI GO SZKODA...
JA PIERDZIELE, PRZECIEZ PIES TO NIE JEST ZABAWKA, KTÓRA JAK SIE ZNUDZI TO SIE JĄ WYWALA I PO SPRAWIE.
DECYDUJAC SIE NA PSA TRZEBA SIE ZASTANOWIC CZY PODOŁA SIE OBOWIAZKOM Z NIM ZWIAZANYM, A JESLI NIE TO PO PROSTU DAC SOBIE SPOKOJ.
TRZEBA BYC ODPOWIEDZIALNYM....

MOJA CÓRCIA DZIS RANO [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC06140__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

A TU W DRODZE DO BABCI [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC06104__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
AgaW wlasnie o to chodzi,ze nie moze zostac u mnie. Jakby nie patrzec to jest amstaff, bydle 50kg , utrzymanie jego troche kosztuje, trzeba wyprowadzac, zaszczepic, a pozatym te psy maja jednego wlasciwiela w tym przypadku to jest marcin i tylko jego Killer sie slucha tak naprawde. Jego pies wiec zrobi z nim co chce.
No Marcin wzial go 5 lat temu chyba nigdy nie myslal,ze tak bedzie. A pozatym on juz chcial go uspic wtedy co go oddal a pozniej zwrocili go "bo ten pies szczeka" i nie bylo co z nim zrobic a moj tata twedy zbudowal mu klatke i bude i tutaj Kiler byl od wakacji.

Ahh szkoda slow. mi tez jest go szkoda 😞 ale ja nic na to nie moge poradzic.

PYSZCZEK [img size=267]http://www.brzuszek.net/images/fbfiles/images/DSC06141__320x200_.JPG" src="https://brzuszek.net/applications/core/interface/js/spacer.png" />

• Mamusia
Aga Lenka jest slodziutka!

A mi kiedys sie snilo praktycznie noc w noc tez ze moja mama umarla i nad jej grobem stoje.... to jakies chore sny byly. budzilam sie z placzem.
Dzisiaj mi sie snilo.... ze Marcin mial wypadek i zadzwonili do mnie ze szpitala i ja pojechalam i go przytulalam i umarl i tez obudziam sie zalana lzami 😞

• Mamusia
Cześć mamusie!

Dorunia strasznie sie cieszę, że przeszczep się udał i że jesteście już w domku! 😘 😘 😘

Mittka oby do czwartku hehehe, pewnie nieźle podjarana jesteś, u mnie jeszcze trochę zostało a ja już chodzę jak nakręcona :laugh:

AgaW Lenka jest prześliczna!

Fredeczka....brak mi słów na tego palanta, podziwiam Twoją siłę, ja bym chyba pękła na pół po prostu 🥴

Widzę, że zaczęłyśmy klnąć na forum heheh, spoko! Czasem się przydaje takie wyładowywanie, chociażby na forum 😁

A moje biedne Majeństwo jest przeziębione, nie wiem jakim cudem się to stało bo przecież ostatnio nigdzie nie wychodziłyśmy, gdzieś ją musiało przewiać bo ma tak nos zapchany, że w nocy się budzi z krzykiem bo nie może oddychać 😞 poza tym jeszcze coś jest z oczkiem bo ciągle łzawi, narazie przemywam solą fizjologiczną i mam nadzieję, że pomoże. Mi zawsze pomaga więc jej też powinno. Eh czuję się jak wyrodna matka bo mam wrażenie, że to moja wina, może ja za cieńko ubrałam, może za szybko przeniosłam do drugiego pokoju po kąpieli, nie wiem 😞

No ale jedno jest wesołe, wypisuję się z założonego przeze mnie klubu zielonyuch kupek, Majka już 3 dzień robi całkiem na żółto eheheh 🤪 !!!!

Coś jeszcze miałam pisać ale zapomnialam 😉

fredeczko daje mu do picia taka herbatke na trawienie (koperek, rumianek i anyz)

Doruniu zobaczysz czas szybko zleci i bedziecie sie z tego smiac 🙂 zobaczysz 🙂

ja tez chcialam zobaczyc oszukac przeznaczenie 4 ale nie mialam czasu a teraz nie widze go nigdzie - ani w sklepie ani w kinie ... moze jak kiedys pojade do realu to tam go znajde ... widzialam wszystkie 3 czesci i mi sie podobaly ...

nie opowiadajcie takich strasznych snow bo mnie ciarki przechodza ... mnie sie ostatnio snilo ze malusiem bylam na lonce i gonilismy motylki 😆 slodki sen az nie chcialo mi sie wstac ale mlody obudzil sie na jedzonko i musialam ruszyc dupsko :P

AgnieszkoK zdrówka dla synka!
AgnieszkoW Lenusia jest przesłodka!
Anju ślicznie wyglądacie z synusiem!
Fredeczko trzymam kciuki!
Wiolu zdrówka dla Majeczki i cieszę się, że kupki mają normalny kolor 🙂
Doruniu bardzo mnie cieszy, że Martusia jest z Wami 🙂

Witam 🙂
Moje dziecko leży na macie i gada coś do zabawek... Biedulka musiała dziś zaprowadzić siostrę do przedszkola będąc głodna... Żaliła się tak w wózku, że jedna z matek musiała ją bujać w szatni :P

Poza tym, chyba wpadam w depresję... Ja chcę WIOSNĘ 😠

AGNIESZKO W JEŻELI ŚNIŁ CI SIĘ TAKI SEN TO POCIESZENIEM JEST TO ŻE MOŻE NIE PRĘDKO SIĘ SPEŁNIĆ 🙂 TWOJA MAMA BĘDZIE ŻYĆ JESZCZE DŁUGO 🙂

A LENKA JEST PRZEŚLICZNA 🤪

DORUNIU FAJNIE ŻE DO NAS ZAGLĄDASZ 🙂 DLA CIEBIE I MARTUSI DUŻO ZDRÓWKA ŻYCZĘ 😘 😘 😘 DLA POZOSTAŁEJ RODZINKI RÓWNIEŻ 😉 😉

A JA ZMYKAM ZARAZ NA SPACER JAK SIĘ BARTOLINI OBUDZI 🙂