Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewuchy!

Fredeczko w ciąży??? jak????

Gosiu super wygląda Twój mały gangster 🙂

AgaW a ja w nocy nie mogłam spać przez komary 🤪 🤪 🤪 Nerwicy dostawałam bo ciągle mi bzyczały nad uchem 😠 😠 😠
Domek byliśmy oglądać i była tam masakra 😁 Tzn. dom sam w sobie był fajny, ale okolica masakryczna 🤪 Szukamy dalej!

AgaK no na całe szczęście już po awarii u Ciebie 🙂

Wiolu i jak Maja? dalej ma temperaturę czy już trochę lepiej?

Asia no szkoda słów na Twoją smoczycę 😠 Współczuję Ci, że musisz tam mieszkać 😞

Mittko dużo Dominika chce ściąć włoski??? Takie ma ładne, długie 🙂

My sobie dziś pojechaliśmy do zagrody za miasto na pstrąga z masełkiem czosnkowym 🙂 Było pycha, ale porcja średnia bo już robimy hot dogi 😁 😁 😁 Teraz jest u nas burza i leje 🤪 🤪 🤪 Cudownie!! Jak wysiadaliśmy z auta to postaliśmy chwilę w tym deszczu!

Piter zaczął podnosić dupkę do góry i mamy radochę 🙂

Potówki też mamy na szyjce! Nie kremuję Piotrka w taki upał tylko smaruję sudocremem pupcię, paszki i szyjkę 😉

NO PIĘKNIE PLUSKA ANTOŚ 🙂

LASKI WYBACZCIE ALE JA SIĘ DZIŚ JUŻ Z WAMI POŻEGNAM BO ZA CHWILĘ JADĘ PO TOMKA A POTEM PROSTO JEDZIEMY DO KOLEŻANKI NA GRILLA I PEWNIE PÓŹNO WRÓCIMY 🙂

ŻYCZĘ WAM MIŁEGO WIECZORKU 🙂 ( ASIA BEZ OBRAZY ŻE UŻYWAM TWOJEGO NAZWISKA 😁)

DO JUTERKA 😘 😘 😘 😘 😘

RODZIĆE BYLI, POSIEDZIELI, NA BUDOWIE BYLIŚMY I POJECHALI 😉

EWO ALE MI NAROBIŁAS OCHOTY NA PSTRĄGA. ZRESZTĄ NA HOT DOGI TEZ 😁 😁
EWO I JA TEZ PASZKI SMARUJE SUDOCREMEM.
A POTEÓWEK NA RAZIE NIE MA NA SZCZĘSCIE.

MOJE DZIECKO ZROBIŁO DZIS KOLEJNY POSTĘP W ROZWOJU. STANEŁA W ŁOŻECZKU NA NÓZKI TRZYMAJĄC SIE SZCZEBELEK. DZIĘKI BOGU, ŻE PRZED WCZORAJ W KOŃCU MAŻ OBNIZYŁ ŁOZECZKO.
NO I WYCHODZI JEJ DRUGA DWÓJKA GÓRNA 🙂 BEDE MIAŁA W DOMU GARGAMELA 😁 😁
A TERAZ BAWI SIE BALONIKAMI BO JEJ NAPOMPOWAŁAM BO NAM JESZCZE Z WESELA ZOSTAŁO 🙂

ANTOS TO SUPER MODEL 🙂 A TY GOSIU COŚ OSTATNIO RZADKO NA BRZUSZKU 😞

AGUŚ MIŁEJ IMPREZKI Z SOCZKIEM W DŁONI 😁

IDE SIE WYKĄPAC BO WZIEŁO MNIE NA SPRZATANIE I ZNOWU SIE SPOCIŁAM. DZIŚ JUŻ CHYBA 10 RAZ W WANNIE MASAKRA Z TYMI UPAŁAMI, CHOCIAZ TROSZKE LŻEJ PO TEJ BURZY.

• Mamusia
Agnieszko bo jeszcze jestem u siostry i większość czasu spędzamy nad wodą i tak jakoś brak czasu aby na bieżąco odpisywać. Ale wszystko czytam na bieżąco 🙂

Antoś też już ślicznie się wypionizował i nic innego nie chce robić jak tuptać na nóżkach. Super że Lenka też już przeszła ten etap swojego rozwoju 😘

• Mamusia
AgnieszkoW to może dlatego Lenka wstała bo wreszcie miała się jak podciągnąć jak łóżeczko już obniżone 🙂 super gratuluje nowej umiejętności i drugiego ząbka 🙂

Jej jakie moja dzisiaj histerie urządzała 😲 dzisiaj mam już serdecznie dość.A w wannie posiedzieła 5 minut i wstawać chciała,jej ona ma chyba jakieś robaki w dupie 😜
Teraz już wreszcie padła to mam nadzieję że uda mi się zaliczyć wanne.

• Mamusia
Gosiu jakoś nie spieszy mi się 😜 Póki co podniósł kilka razy dupkę i z tego mam radochę. Potem raczkowanie i chodzenie 😉 Wszystko w swoim czasie 😉

Mittko no to niezłą metamorfozę chce sobie zafundować Dominika 🤪

U nas ochłodzenie, cudownie po prostu! Ja już po prysznicu, Piter śpi, ale na pewno jeszcze się obudzi bo to nie jego pora. Oglądamy kabarety na dwójce 🙂

EWO MASZ RACJĘ. MI TEZ SIĘ NIE SPIESZYŁO JAK KTÓRAS Z DZIEWCZYN PISAŁA ZE JEJ DZIDZIA JUŻ SIEDZI, ŻE MA ZĄBKA CZY COS TAM... AŻ TU NAGLE Z DNIA NA DZIEŃ TAKIE POSTEPY 🙂 DLA KAŻDEGO DZIECIACZKA MUSI PRZYJŚC ODPOWIEDNI MOMENT I JUZ 🙂

MITTKO MOŻE I TAK BYC ŻE MIAŁA SIĘ CZEGO PODCIAGNĄC 😁ALE Z TYMI DWOMA ZĘBAMI TO WYGLĄDA KOMICZNIE. WYOBRAŹCIE SOBIE DWIE GÓRNE DWÓJKI 😁 JAK JEJ PORZĄDNIE WYJDZIE DTUGA TO WAM WSTAWIĘ FOTKĘ 🙂

LENKA JUZ WYKAPANA, PO CYCU I SPI I MAM NADZIEJE ŻE JUZTAK ZOSTANIE.

• Mamusia
Pewnie że każde dzieciątko ma swój rytm,jedne robią to wcześniej inne tamto 🙂
Ja pamiętam jak wszystkie dzieciaczki się stópkami interesowały a moja gdzie tam 🙂 i nagle trach przyszedł moment i zasuwa z nimi 🙂 wcześnie zaczęła wstawać a ostatnia może chodzić 🙂
Wiem jedno zęby pewnie będzie miała ostatnia 🤪

AgnieszkoW nie wątpie że Lenka zajebiście musi wyglądać z tymi dwójkami i koniecznie wstaw fotke bo jeszcze takich cudów nie widziałam 🤪

A ja sobie dziś siedziałam i wspominałam jak to rok temu Emila w brzuszku siedziała,jeździłyśmy sobie nad wode i wogóle hehe a dziś już taka duża jest,ten czas szybko leci zdecydowanie za szybko...

Ewo ona zawsze mówiła że po komuni ścina włosy,mnie jest troszke szkoda,ale ona ma dość czesania codziennie no i sama głowy też za bardzo nie umyje bo nie radzi sobie.A jedzie na obóz i wygodniej jej będzie bo tylko poczesze się i tyle.

MITTKO JESTEŚ CUDOWNA ZE POZWALASZ OBCIĄC WŁASY IŚCE !!! PAMIETAM JAK BYŁAM MNIEJ WIECEJ W WIEKU DOMINIKI I TEZ MIAŁAM TAKIE WŁOSY DŁUGIE, DO PASA. STRASZNIE MI ONE PRZESZKADZAŁY, ALE RODZICE ZA CHINY LUDOWE NIE POZWOLILI MI ICH OBCIĄC I TAK SIĘ MĘCZYŁAM BIEDNA AZ W KOŃCU KIEDYŚ JAKOŚ W 8 KLASIE MI KOLEZANKA PODCIEŁA DO POŁOWY PLECÓW I TAK JUZ MAM DO DZIŚ 😉 \

HAH TRAUMA Z DZIECIŃSTWA 😁

• Mamusia
Hehe AgnieszkoW mój interes w tym też troszke jest,nie będę musiała jej czesać i to mycie głowy.Zapuszczała do komuni a teraz to już niech robi co chce 🤪 z włosami oczywiście.
Teraz zastanawiamy się nad fryzurką jaka by jej pasowała 🙂

U MNIE ZNOWU TROSZKE PADA I GDYBY NIE TEN ZAJEBSTY HAŁAS SAMOCHODÓW POD BLOKIEM SZŁO BY JKAKOŚ TU ZYC. ZIMĄ JEST CAŁKIEM INACZEJ BO OKNA POZAMYKANE TO TAK NIE SŁYCHAĆ A LATEM TO MASAKRA TU MIESZKAĆ. CZASEM CZUJĘ SIE JAK BYM LEŻAŁA NA CHODNIKU TAK JEST GŁOSNO W MIESZKANIU 😞

IDĘ DO LENUSI SIĘ PRZYTULIĆ.

DOBRANOC

• Mamusia
Fajna ta fryzurka 🙂 Ja uwielbiam grzywkę, ale po tygodniu zawsze jestem wściekła, że znowu obcięłam bo zaczyna mi przeszkadzać 😁

Piter oczywiście się obudził, ale dziwne bo z wielkim krzykiem. teraz się bawi klawiaturą 😉

Witajcie!

Ja znowu czasu nie miałam by byc na bieżąco 😞 Wykonczę się chyba ;]

Przepraszam, ze nie odniosę się do Waszych postów ale naskroalyście 74 strony!!! ;] Ja za starych czasów ;] ie powiem, ze dobrych bo te tez są równie wyśmienite ;] Mimo wszystko!

Mittko! Zmiany często przynoszą dużo dobrego! Mi sie bardzo podobają te fryzurki i nie dalej jak dzis przeglądałam dla siebie i wyczytałam, że jeśli prosta grzywka to włosy nigdy równo z brodą... Niech będą ciut dłuższe a Dominice będzie taka fryzurka pasować ;] Ma owalna twarz a z taką to w każdej powinno byc ładnie! ;]

Asiula - współczucia co do smoczycy... Nie daj sobie w kaszę dmuchać! Trzymaj się mała!

AgnieszkaW - jeszcze troche.. wytrzymasz z tym halasem ;]

Fredeczka - zamiast domniemywać zrób test! ;] Ciekawam jest ;]

U nas burza bez deszczu póki co!