Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

DZIEWCZYNY JA WAM WCZORAJ ZAPOMNIAŁAM POWIEDZIEĆ ŻE KOLEŻANKA Z LIPCA KACZUSZKA WCZORAJ URODZIŁA CÓRECZKĘ 🙂

KAJTUCHA GRATULACJE DLA PRZYJACIÓŁKI 🙂 🙂 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

moja niunia znów śpi juppppiiii 🙂 🙂 🙂

ja równiez gratuluje świeżo upieczonym mamusiom 🙂 🙂 🙂

Aśka nie wiem co ci napisać, ja pierdolona wódeczka, nienawidzę tego świństwa i tych problemów po jej wypiciu, mojemu księciowi zawsze po alkoholu włącza sie problemator 😠 😠 😠 😠 😠 😠

JAPIERKURWADOLE 😁 😁 😁 STOJĘ W PRZEDPOKOJU A MÓJ OJCIEC Z TEKSTEM AGA TY ZNÓW W CIĄŻY BO MASZ TAKI ZAOKRĄGLONY BRZUSZEK 😁 😁 😁 😁 😁 GOŚCIU MA POCZUCIE HUMORU 😁 😁
JA MU MÓWIĘ ŻE NIE A ON NA TO ŻE BARDZO PODEJRZANIE WYGLĄDAM 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁 😁

heja dziewuszki ... dziekuje za zyczenia w imieniu wikiego .. calkiem zapomnialam 🤢
alkohol to jest jedna z wielu najgorszych rzeczy .... dobrze z epawel nie pije co dziennie tylko od swieta a wam dziewczynki wspolczuje ... nie wiem co napisac ...
agak moze zrob test i pokaz tacie 😁
wszystkiego dobrego dla mamusia 🙂
ide troche posprzatac bo przez te upaly nic nie robilam ... masakra jaki syf 🤪

• Mamusia
haha AgaK no żeby nie było ciąży z zaskoczenia 🤪 nieżle tata 🤪wypalił 🙂

gratulacje dla mamusiek 🙂 świeżo upieczonych i napisałam tak a właściwie to nie wiem czemu się tak pisze przecież one nie są upieczone 🤪 😁 😁

Pikasso to moż z rozpędu i do mnie wpadniesz posprzątać 😉 🤪 u mnie też przez upały bajzel się zrobił bo sprzątać nie byłam wstanie a teraz mi się nie chce 😜 🤪

A my byłyśmy na spacerku i chyba mi się organizm przegrzał bo jak wyszłam na ten chłód to mam katar 🤢 ide uspać moją marude

• Mamusia
Dobra moja też śpi to przypilnuje ich oboje 🤪 😁 taka robota mi się podoba 🙂

A tymczasem wstawiłam zupke ( lepiej późno niż wcale 😜 ) zachciało mnię się rosołku 🤪
A i wiecie nie wiem czy Wam mówiłam zaczynam mega odchudzanie 🙃 (zobaczymy jak mi to wyjdzie 😜 ) Zaczynam z wagą 60kg trzymajcie kciuki 😜 😁

• Mamusia
jak cudny Jaś 🤪 🤪 🤪
Już nie pamiętam jak Piter był taki ☺️

Pikasso no u mnie też przez upały zrobił się syf, ale nie chce mi się tego sprzątać 😜

AgaK no wiesz... może jednak masz dla nas niespodziankę 🤪 🤪 🤪 😁 😁 😁

Mittko mi też się zachciało rosołu i zaraz sobie zjem, ale taki z torebki 😁 😁 😁
Co do odchudzania to trzymam kciuki! Ty zaczynasz w wagą wyjściową 60 kg, a ja nawet nie marzę, że kiedykolwiek do takiej dojdę 🤪

• Mamusia
Jej Jaś jest słodziaśny mmm aż mi się zamarzyło potrzymać taką kruszynke,musze się wybrać do kuzynki potrzymać sobie takiego maluszka 🙂

Ewo no prosze Cię przecież ty chudzinka jesteś 🙂
Mnie strasznie przeszkadza ten brzuch i uda bleee

a ja dzis na obiad bede mies smazone udka z krolika bo tata wczoraj przyniosl a dzis wykopal mlode ziemniaczki i je wlasnie strugam ... bedzie pychotka obiadek 🙂
jas jest naprawde cudny ... wiki tez kiedys taki byl ... juz nie pamitam 😞

• Mamusia
Ewo hehe 😜 ja też lubie ten rosołek z amino tylko pikantny 🙂

A ja zjadłam rosołek z kaszką manną 🤪 bo Emila zjadła porcje rosołku i tak jakoś mało jej było to poszłam dorobić,ale zjadła z drugiej porcji jeszcze ze 4 łyżeczki to ja reszte dojadłam 🙂

AGUŚ GRATULUJE DRUGIEGO ZĄBKA. JA DZIS ZAUWAŻYŁAM U LENKI TRZECCIEGO 🙂

ROBIŁAM OGÓRKI DO SŁOIKÓW NA ZIME BO JUZ U MOJEJ SMOCZYCY NA DZIAŁCE WYROSŁY I ZROBIŁAM SOBIE 10 SŁOIKÓW KISZONYCH I JEDEN 5 LITROWY MAŁOSOLNYCH 🙂
A TO DOPIERO POCZATEK 🙂

ASIULA WSPOŁCZUJE CI PROBLEMÓW Z MĘZEM. JA NIE NAWIDZE ALKOHOLU I DZIEKI BOGU MÓJ MĄZ NIE PIJE.A POWIEDZ CO NA TO WSZYSTKO TWOJA SMOCZYCA?? NIE MOZE ONA MU JAKOŚ DO GŁOWY PRZEMÓWIĆ??

JA TEZ LUBIE ZUPKI Z AMINO 😉 W OGÓLE LUBIE SOBIE CZASEM ZJEŚĆ ZUPKE CHINSKĄ 🙂

A DZIŚ UGOTOWAŁAM NA OBIAD LECZO I MAM Z GŁOWY 3 DNI OBIADU BO ZROBIŁAM WIELKI GAR

A KRÓLIKA JADŁAM BO MÓJ TATUŚ KIEDYŚ HODOWAŁ , PYSZNE JEST MIĘSKO Z KRÓLIKA...

I NIE PAMIETAM WIECEJ

• Mamusia
Dobrze Aguś 🙂 ale przez te upały myślałam że nie wytrzymam na szczęście się ochłodziło trochę 😁 miałam w domu saunę 24 godziny na dobę po 30 stopni bo u mnie jak u Wioli jak w dzień upał to w nocy też gorąco z reguły było w dzień koło 32-35 a w nocy 27 więc ani chwili wytchnienia no ale trzeba przetrzymać 🙂 Muszę lecieć do sklepu bo jeszcze nie byłam buziaki 😘 😘 😘