Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

ewo oczywiscie ze pojde zrobic badania ... do tego od kilku miesiecy mam przepisane jeszcze witamine d3 ikwas foliowy i mnie sie jeszcze pytala czy daje malemu te vibowity do picia ale nie dawalam - widocznie juz moge dawac mu inne witaminki ... dopytam sie dokladnie jak zaniose jej wyniki

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej Mamusie, i znów Was zaniedbałam. Ale niestety Madzia daje się we znaki dość mocno z powodu ząbkowania. Poza tym nadrabiam zaległości w porządkach domowych. I tak ciągle coś jest do roboty...a ledwo żyję. Chyba mnie niemoc dopadła...przesilenie, zmęczenie materiału nastąpiło.
Dziś byłam zważyć Madzie i niestety nadal jest na 10 centylu. Waży 7300. 😞 😞 😞
Trochę się martwię tym że nie przybywa odpowiednio na wadze. Ehhhh.....

PERSY MY WSZYSTKIE ROZUMIEMY 🙂 JEDNE DZIECI SĄ MNIEJ A DRUGIE WIĘCEJ ABSORBUJĄCE 🙂

PERSY 7300 A EMMAX NAM PISZE ŻE JEJ LENKA JESZCZE 7 NIE WAŻY 🤢 JEŻELI JEJ POZA TYM NIE DOLEGA TO NIE MA CO SIĘ MARTWIĆ 🙂

persy7 jeśli Madzia jest szczęśliwą dziewczynką i nic jej nie dolega to się tak nie martw, kuzynka Wiktora ma ponad roczek i też waży ok. ponad 7 kg

Ja też się z Wami żegnam, bo młody pluska się w wanience na pranie i powoduje powódź w pokoju. 🤪

Do jutra korowych snów

• Mamusia
ale się rozpisałyście wieczorem 🤪

Fredeczka wklejej foty swoich nowych nabytków bo jestem ciekawa tych butów 😜

mój mały waży ok 10 kg, kiedyś posadziłam go na wadze łazienkowej i tak wskazała a na szczepienie na pneumokoki idziemy 20 sierpnia to się dokładnie dowiem ile waży i mierzy bo ubranka już na 80-86 nosi 🤪

• Mamusia
Heloł ponownie.

Ja wyskoczyłam do koleżanki do szpiatala uwolniłam się troche od tego łeeee 😜
A tak wogóle to jestem głucha na jedno ucho 😲 zatkało mi się i ni hu hu nie zamierza odetkać 🤢

PannoNikt Mariczka jest cudna i gołym okiem widać poprawe,a na chrzcie wyglądała cudnie.Buziaki dla Was i zdrówka 😘 😘 😘

Pikasso Wiktorek fajnie waży i kobieta pewnie się czepia,ale badania oczywiście zrób dla świętego spokoju 🙂

Moja Emila to się tak dziera że szok i tak jak Antoś Gosi jak upadnie to ryyyk chociaż zawsze staram się jej mówić że nic się nie stało 🤪

I co jeszcze nie pamiętam się wzięło i zapomniało 🤢

No dobra nie będę Was oszukiwać jeszcze jestem na Brzuszku 😁

fredeczka no to pokazuj te buciory 🙂 a najlepiej porób zdjęcia wszystkich przecen 🙃

A dzisiaj Wiktor po wychlapywaniu wody z wanienki powiedział "tata mniam mniam" 🤪 🤪 🤪 I ma 71 cm 😁

anja25 twój maluszek chyba najwięcej waży, czym go karmisz? Drożdżami? 🙃 🤪

mittka "zawsze staram się jej mówić że nic się nie stało
I co jeszcze nie pamiętam się wzięło i zapomniało " Ty już do rymu zaczynasz pisać 🙃 🤪

anja25 w tym democie chodzi o to, że one są głupie i na żonę się nie nadawają, a tyle na sobie mają tapety... silikonu... lakierów, że na budowę by się przydało 😁

wpadłam jeszcze na chwilkę, persy mi się wydaje, że nie masz się co martwić wagą Madzi moja Lenka 6 lipca ważyła 6500g więc teraz na pewno nie waży 7 ky tylko tak ok 6800 myslę i wszystko jest ok dobrze się rozwija, taka jej uroda po prostu jest drobna ale w niczym innym nie odstaje od rówiesników więc głowa do góry z madzią też jest wszystko ok 🙂

• Mamusia
pikasso mój mały jak się urodził to ważył 4 kg, poza tym ja jestem wysoka bo mam 175 cm i mój M ma ponad 185 więc i dziecko jest duże
a karmię go normalnie, rano 2 razy mleko, ok 11 kaszka, o 13-14 obiadek ze słoiczka, koło 15 deserek lub owoc, potem mleko, przed 19 kasza i tyle a rano już mleko

anja25 to się zgodzę, że synuś jest duży, ja mam zaledwie 1,55 w dowodzie 😁 a Paweł 1,80 też w dowodzie 😁

A Wiktor ostatnio ma zabójcze teksty, coś się go pyta, a on jakieś swoje słowa wymyśla. 😁

mittka no jak się czyta na głos to wszystko słychać. Jest taki jeden demotywator co jest napisane NA MCHU JADALI i każą to przeczytać na głos 🙃

• Mamusia
anja25 napisał(a):
pikasso mój mały jak się urodził to ważył 4 kg, poza tym ja jestem wysoka bo mam 175 cm i mój M ma ponad 185 więc i dziecko jest duże
a karmię go normalnie, rano 2 razy mleko, ok 11 kaszka, o 13-14 obiadek ze słoiczka, koło 15 deserek lub owoc, potem mleko, przed 19 kasza i tyle a rano już mleko

Kurde mówie Wam dziewczyny jaka z Ani jest laska jak modelka wiem co mówię 🙂