Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

HEJ MAMUSIE 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂 ALE BEZ ŻADNYCH REWELACJI 🙂

FREDECZKO KIECKA EXTRA 🤪 TYMASZ JUŻ NIEZŁĄ FIGURKĘ WIĘC NA PEWNO LEŻAŁABY NA TOBIE SUPER 🙂 🙂 🙂

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZEJ TRÓJECZKI MADZI, MAI I MARIKI Z OKAZJI UKOŃCZENIA 8 MIESIĄCA 😘 😘 😘 NIECH WAM SŁONKO ZAWSZE ŚWIECI 😎 😎 😎

A RESZTA WZIĘŁA I SIĘ ZAPOMNIAŁA 😜 😜 😜

AHA MOJE BOBO SIADA SAMO ALE NIE Z POZYCJI LEŻĄCEJ TYLKO PRZEKRĘCA SIĘ NA BRZUSZEK PRZECHODZI DO POZYCJI RACZKOWANIA A POTEM ODPYCHA SIĘ RĘKOMA I SIADA 😜 😜

LECĘ DO MARUDY 😁 😁 😁

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

dziewczynki nocka okropna ... mlody wiercil sie i budzil co jakies 30 min nawet jak go wziolam do nas do lozka to i tak nic nie pomoglo .... jak ja nie nawidze szczepien 😠
ewo nie gniewam sie ze nie przeslalas fotki ... zobaczymy ja jak wrucisz do domu
fredeczka sukienka zarabista 🙂
wszystkiego naj naj dla naszych malych M 🙂
ide cos zjesc

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂

te co mialam na imprezie faktycznie trudno w nich ustac ale te co sobie kupilam sa super 🙂) i nie sa az takie wysokie hehe.

sukienka no owszem podoba mi sie ale ja jestem troche przy tuszy wiec wygladalabym w niej strasznie ale mam zamiar zrzucic 8kg jeszcze 🙂 mam na to niecale 2 mies.... mam nadzieje,ze sie uda tylko sie musze wziac ostro za diete !! chyba zaczne od dzisiaj ograniczac posilki i do tego pic jeszcze wiecej wody ......

Ami Basia jeszcze chora 😞( jutro ida do lekarzaa ..... 😞 duzo zdrowka dla Basienki ;*

Witam Kobietki 🙂

u nas nocka średnia 4 pobudki chyba były jak zwykle na brzuszek się przekręcił i ryk, kiedy to się skończy 🤢

Smoczycy jeszcze nie ma ale coś mi się wydaje że dzisiaj przyleci, już się boje jej trajkotania bo tej babie się gęba nie zamyka na co dzień a co dopiero jak wróci i będzie miała co opowiadać 🤢
Ja jestem trochę typem samotnika lubię być sama porobić sobie co mam do zrobienia i jak coś to sobie śpiewam pod nosem piosenki które w radiu lecą ona zamiata i gada zmywa gada pranie wiesza gada ja pierdolę muszę się jej zapytać czy ją gęba nie boli czasami od tego gadania 🤢 🤢 🤢

Demotywator rozszyfrowała fredeczka 😁 puste baby - pustaki 😉

Kobietki będę gotowała tą pomidorówkę i wiem że kostkę rosołową, Vegetę, pieprz i sól na samym końcu wrzucić a co z liściem laurowym i zielem angielskim też bez tego zanim odleje zupkę małemu? i ze śmietana mu odlać czy zanim wleje ? Wybaczcie ale laik jestem ☺️ ☺️ ☺️

fredeczko buty mnie powaliły co za obcas 🤪 nigdy bym takich nie założyła gleba murowana 😁 Ta kiecka na wesele zajebista i te kolczyki co ma ta babka też mi się podobają 😉

mittko zazdroszczę Ci tego piwka ja się boję wypić 🥴

Wszystkiego najlepszego dla naszych małych trzech M 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusia
Dla trzech M sto lat!! :*

Mittko nom ja przy tuszy jestem "troche" :/

Asiula to Ty jak moja mama 😁 typ samotnika a ja znowu gaduuuuuuuuuuula jestem xD

kiedys dawno dawno temu kolega zaprosil mnie na pizze. ja nawijalam jakies 2 godz bez przerwy i jak on wkoncu chcial cos powiedziec to wcielam mu sie w slowo a on wtedy " Karolina ale ja chcialbym wkoncu cos Ci moc powiedziec" i zaprosil mnie na studniowke :P

ja też lubię pogadać z mężem z siostrą z koleżanką ale moja teściowa gada tylko o tym ile co w sklepie kosztowało co sobie ona albo córcia kupiła kto na co jest chory kto jaki dom postawił ile kto na weselu zebrał 🤢
A MNIE TO CHUJ OBCHODZI!!!!!

FREDECZKO JA DAJE WAFELKI LENCE. ŚMIETANKOWE 🙂 WSUWA AŻ MIŁO 🙂 DAJE JEJ TAK RAZ W TYGODNIU POCMOKAĆ COŚ SŁODKIEGO 😉

A JA NIE GOTUJĘ POMIDORÓWKI NA LIŚCIU LAUROWYM I ZIELU ANGIELSKIM 🤨 GOTUJĘ PO PROSTU ROSÓŁ I NA KOŃCU ZAPRAWIAM GO KONCENTRATEM POMIDOROWYM WYMIESZANYM ZE SMIETANĄ 😉

ASIULA JA TEZ JESTEM TYPEM SAMOTNIKA I DOMATORA W DODATKU 😉

Wyznaję zasadę że słodyczy to jeszcze dziecko zdąży się najeść w życiu i jak na razie prócz chrupek i biszkoptów nic mu nie dawałam 😉 i nie wiem kiedy to nastąpi 😉
A cóż to za pomysł żeby dziecku słodzić soczki czy deserki przecież one są naturalnie słodkie 😉 😜

Zupka się gotuje ale jestem podjarana czy Kamil będzie jeść 🤪

Dzwoniła teściowa wkurwiła mnie oczywiście chciała pierdolić o pogodzie ale jej przerwałam że mnie nie interesuje czy u niej pada 😜 Jeszcze nie wie kiedy wraca, na końcu języka miałam pytanie czy nie chce tam może zamieszkać 😜 Wiem wredna suka ze mnie 😁

ASIU MI CHODZI O NP TARTE JABŁKO LUB INNY DESER PRZYRZĄDZONY WŁASNORĘCZNIE LUB HERBATKĘ MIETOWĄ LUB WODĘ POSŁODZONĄ... JA NIE SŁODZĘ 🙂 BO SOKI TO CHYBAA OCZYWISTE ŻE SIĘ NIE SŁODZI I DESERKI ZE SŁOICZKÓW...
A CO DO SŁODYCZY TO KAŻDA MAMA MA SWÓJ ROZUM I KAŻDA ROBI JAK UWAŻA 😉 ALE SĄDZĘ, ŻE SIE DZIECKU NIC NIE STANIE JAK POSMAKUJE CZEGOŚ DOBREGO 😉 MOJA LENKA WSZYSTKO PIEKNIE ZJADA OBIADKI, DESERKI, CYCA DOI NA POTĘGĘ, WIĘC DLACZEGO MAM JEJ NIE DAC POCMOKAĆ WAFELKA 🙂
NIE LUBIĘ PRZESADY .. TAK JAK KIEDYS EWA NAPISAŁA - ANI W JEDNĄ , ANI W DRUGĄ STRONĘ 🙂

• Mamusia
Cześć laseczki 🙂

Wszystkiego naj dla robaczków na "M", dużo zdrówka i samych pogodnych dni 😘 😘 😘

Fredeczko butki zajefajne ale z pewnością nie dałabym rady w nich się poruszać. Ja tam wolę _____ na takim obcasie 😁
No i kiecka super jak dla ciebie i twojej figury 🙂

Asiu ale ze śmietaną ty sie jeszcze wstrzymaj dla Kamilka to jeszcze za wcześnie. Możesz mu troszkę mleka wlać dla lepszego smaku 🙂