Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

SIEMANKO KOLEŻANKI 🙂

MY W DOMKU JUŻ OD 19 ALE TERAZ MAM CZAS COKOLWIEK NASKROBAĆ 🙂

DZIŚ U TEŚCIOWEJ ROBIŁYŚMY SAŁATKI Z OGÓRKÓW 🙂 TZN JA POMAGAŁAM TEŚCIOWEJ BO ROBIŁA ICH OKOŁO 100 SŁOICZKÓW I SKAPŁO MI SIĘ 25 SZTUK 🤪 🤪 🤪

CO DO ZUPEK TO JA STARAM SIĘ GOTOWAĆ CAŁKIEM NORMALNIE BO W SUMIE JA NIGDY NIE UŻYWAM KOSTEK ANI WEGETY A I ZA SOLĄ NIE PRZEPADAMY WIĘC NIE MUSZĘ ODLEWAĆ Z GARNKA OSOBNO DLA BARTUSIA 🙂
A DO POMIDOROWEJ RAZ DAŁAM ŚMIETANĘ BO ZAPOMNIAŁAM ODLAĆ ALE I BARTUŚ JĄ ZJADŁ I NIC MU NIE BYŁO 🙂

PI9KASSO ALE WIKTOREK EXTRA WYGLĄDA A JAK SUPER JUŻ STOI 🤪 🤪 🤪
A CHŁOPY SUPER ODPOCZYWAJĄ 🙂

WIOLA A RÓB ZAKUPY ILE WLEZIE NAJWYŻEJ MĄŻ Z DOMU CIĘ WYRZUCI 😁 😁 😁 😁

HEJ

JA TEZ NIE MIAŁAM DZIŚ ZA BARDZO CZASU B O PÓL DNIA NA BUDOWIE BYŁAM A DRUGIE PÓŁ WKŁADAŁAM OGÓRKI DO SŁOIKÓW BO MI BRAT PRZYWIÓZŁ OD MAMY Z DZIAŁKI 🙂

PICASSO ŚWIETNE ZDJĘCIA WIKTORKA 🙂 MOJA LENKA TEZ TAK ŁADNIE STOI. WSTAJE SAMA GADZINA MAŁA I MUSZE ZA NIĄ CHODZIĆ BY SOBIE GUZA NIE NABIŁA.

WIOLU WYDAWAJ KASIURE , A CO, NIECH MĘZOWIE WIEDZĄ ŻE MAJĄ ŻONY 😁 😁
KIEDY WRACACIE Z MAJĄ DO DOMKU??

AGUŚK MY TEZ NIE PRZEPADAMY ZA SOLĄ. MĄŻ LUBIŁ DO CZASU GDY ZE MNĄZ ZAMIESZKAŁ. SZYBKO GO ODUCZYŁAM SOLENIA 🙂 I TEZ NIE UŻYWAM VEGETY I KOSTEK. DLA MNIE NAJLEPSZE PRZYPRAWY TO ŚWIEŻUTKA PIETRUSZKA, KOPEREK , LUBCZYK... OCZYWIŚCIE SÓL TEŻ UZYWAM ALE Z UMIAREM 😉

FREDECZKO MASZ W DUPSKO ZA TO KUSZENIE WINEM 😜

MITTKO A CO ZA ZABAWKI KUPIŁAŚ EMILCE?? JA WŁASNIE POLUJE NAD CZYMŚ EDUKACYJNYM, GRAJĄCYM 🙂

EWO MOJA LENKA TEZ SIĘ DRZE JAK JEJ ZABIERM OGÓRKA, STRASZNIE LUBI 🙂

WIĘCEJ NIE PAMIĘTAM, IDE SPAĆ BO GŁODNA JESTEM, A NIE CHCĘ NA NOC JEŚĆ. LENKA ŚPI WYMĘCZONA 🙂

DOBRANOC DZIEWUSZKI

• Mamusia
Witajcie dziewczynki 🙂

A co to nikogo jeszcze nie ma.
U nas nocka w miare tylko nad ranem była mała pobudka,ale zaraz zasnęła i spałyśmy do 7:40
Zapowiada się piękny dzień to pewnie gdzieś wybyjemy.
Zmykam na śniadanko które mąż szykuje 🤪

Miłego dnia dziewczynki 🙂

DZIEŃ DOBRY

U MNIE TEŻ SŁONECZKO DZIŚ PIĘKNIE ŚWIECI , WIĘC NA PEWNO PÓJDZIEMY SOBIE NA SPACEREK.

NOC NAWET , NAWET. LENKA PO RAZ PIERWSZY UGRYZŁA MNIE W BRODAWKE. BOLAŁO. ZROBIŁA TO NIEŚWIADOMIE, PRZEZ SEN. MAM NADZIEJE, ŻE SIE TO WIECEJ NIE POWTÓRZY 🤪

MITTKO TY TO MASZ DOBRZE Z TYM SWOIM MĘZEM 🙂 GDZIEŚ TY GO ZNALAZŁA??

IDE GOTOWAC BIGOS Z MŁODEJ KAPUSTKI.

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I ŻYCZE MIŁEGO DNIA

witam lejdis 🙂

wczoraj nie miałam czasu zajrzeć ale dzisiaj juz jestem i nadrobie zaległości.

u nas tez ładnie świeci słoneczko więc na spacerek pójdziemy, nocka ok, a mój bzibziol rozmawia teraz ze swoimi rękami i śmieje się do mamusi 🙂

miłego dnia 🙂 🙂 🙂

SERWUSIK 🙂

U NAS NOCKA OK 🙂

MĄŻ MA URODZINY A DO PRACY MUSI JECHAĆ 😞 LATKA CHRYSTUSOWE MU STUKNĘŁY 33 😁 😁
I MOJA SIOSTRA TEŻ MA DZIŚ URODZINY ALE 34 KOŃCZY 🙂

NA RAZIE ZMYKAM BO MUSZĘ ODWIEŹĆ TOMKA DO PRACY 😞

A NIE PISAŁAM WAM WCZORAJ ALE MÓJ OJCZULEK LEŻY W SZPITALU ALE TYLKO NA DWA DNI ROBI BADANIA NA SERCE 🙂

DO NAPISANKA PÓŹNIEJ 🙂

to ja też wszystkim jubilatom życzę sto lat i zdrówka 🙂

kuźwa ten mój mąz to jest taki głupi, półka miała 4 śruby to wkręcenia a idiota przykręcił na 2 i zaraz mi spadnie, no jak wróci do domu to go ukatrupię 😠 😠 😠 😠

Witam Kobietki 🙂

U nas nocka taka sobie ze 4 pobudki a o 2 w nocy musiałam go przebrać bo przesikał pampersa 😮 😁

Wszystkiego najlepszego Emilko 😘 😘 😘 😘

emmax ale mnie rozśmieszyłaś 😁 ach ci mężowie, ach te żony... 🤪 😁

fredeczko pamiętam że start mnie zaskoczył bo myślałam że będzie się rozpędzał tak jak samochód a on powolutku dojechał do linii startu staną i jak nagle wypruł to w fotel się wbiłam 😁 no i jeszcze bardzo dla mnie niemiłe było jak samolot pułap obniżał czułam się jakby mózg mi nad głową latał 😁 Widok ziemi z samolotu - bezcenne 😉

Siedzę jak na szpilkach bo w każdej chwili smoczyca może przylecieć 🤢

Założyłam się wczoraj z mężem co do filmu który leciał na 2 on mówił że to Top Gun a ja że inny no i wygrałam 😜 zażyczyłam sobie zestaw biżuterii Swarovskiego 😜

http://allegro.pl/item1160939739_swarovski_kolczyki_i_wisiorek_serca_promocja_kolor.html#gallery
znalazłam coś takiego ale nie wiem czy serduszka to nie za dziecinne i nie mam pojęcia jaki kolor 😮 😁

na upartego można bransoletkę dobrać 😜

http://allegro.pl/item1163285995_swarovski_bransoletka_serca_promocja_kolory.html

dziewczyny no ale on wieszał to z moim tata, kuźwa jeden lepszy od drugiego, już mi przeszło ale i tak już dostał opieprz a jeszcze mojemu tatusiowi się zbierze, no ja mogli pomysleć że ja tam nic ciężkiego nie będe stawiać 😠 😠 😠 😠
to teraz będzie miał podwójną robotę, łącznie ze sprzataniem po wierceniu 😁 😁 😁

asiula ja bym chyba wybrała kolczyki, a co do koloru to zależy jakich ciuchów masz najwięcej a najlepiej to może jakichś z takich delikatnych to bedzie ci pasował też do innej biżuterii 😜

hej dziewczynki
buziaki dla wszystkich solenizantow a mamy ich kilka
asiulo wcale nie sa dziecinne moze jedynie te rozowe ... mnie sie podobaja te w koloze bursztynu ... a film to napewno nie byl co moz mowil bo go znam 😁
noc okropna ... jak terazkajtucha budzi sie mniej wiecej ze dwa razy to ja teraz z ponad 15 🤢 i jestem nie do zycia
pogoda narazie jest u nas wiec jesli tak zostanie to ide z mlodym na spacerek na ogrodek bo strasznie zaroslismy ... on bedzie sobie siedzial na kocyku lub znow wyrywal cebule 😁
ale pietruszka mu smakowala i mogl w niej siedziec z godzine i sie w niej bawic i jesc 😜
wczoraj sie gaz skonczyl wiec dzis nie robie obiadu bo pawel nie zostawil mi kasy wiec nie zamowi ... ale dla mnie to lepiej chociaz tyle sie nie namecze 🙂

Kamil śpi a ja zamiast się walnąć to siedzę na necie jak ta pipa 😠 😁
taki mi się jeszcze zestaw podoba ale nie ten kolor...

http://www.jubiler.pl/pl/komplet-kule-swarovskiego-silver-violet-1474.html

• Mamusia
Hej
Najlepsze życzenia dla Emilki! No i Aguś dla siostry i męża też 🙂
Pikasso Ty 15 razy a ja że 30! Ja już się poddaje, cała noc nie spalam bo co pół godziny musiałam go brać na ręce i spał dalej. A o 6 koniec spania. No kur!!!
Asiu śliczna ta biżuteria!
Lecę robić pomidorowa 🙂