Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

LASKI MAM WIEŚCI OD DORUNII 🙂

OTÓŻ JEDZIE DO SZPITALA BO MA SKURCZE REGULARNE 🤪 NAJPRAWDOPODOBNIEJ DZIŚ URODZI 😮

KURCZE ZA WCZEŚNIE TROSZKĘ O TE 5 TYGODNI 😞 MAM NADZIEJĘ ŻE JESZCZE LEKARZOM UDA SIĘ POWSTRZYMAĆ PORÓD I MALUSZEK POSIEDZI JESZCZE W BRZUSZKU 😞

FREDECZKO COŚ DŁUGO TRWA TA CHWILA 🙂

ANUSIA JA WIDZIAŁAM KOLCZYKI U TWOJEJ CÓRCI NA ZDJĘCIU NA NK 🙂

DZIEWCZYNKI DZIĘKUJĘ ZA TROSKĘ 😘
NIESTETY MAM ZAPALENIE PIERSI I MUSZE BRAĆ ANTYBIOTYK. AUGUMENTIN , MOGĘ KARMIĆ NADAL PIERSIĄ. BOLI PIERUŃSKO, ALE MAM NADZIEJE ŻE SZYBKO MI PRZEJDZIE. ZASTANAWIAM SIĘ SKĄD TO CHOLERSTWO PO PRAWIE 8 MIESIĄCACH KARMIENIA PIERSIĄ SIĘ PRZYPAŁĘTAŁO 😞

KURCZE CZUJĘ SIĘ TAK JAK BYM PRZEŻYWAŁA WSZYSTKO JESZCZE RAZ JAK MYŚMY RODZIŁY 😁 😁 😁 😁
ALE MAM NADZIEJE ŻE JESZCZE NIE URODZI 😞 ŻEBY LEKARZE POWSTRZYMALI JEJ TE SKURCZE 😞
ALE JAK URODZI TO MALUSZEK MA SZANSE NA PRZEŻYCIE 🙂 BĘDZIE DOBRZE 🙂

gosia2301 napisał(a):
Aguś kochana jak będziesz miała jakieś info proszę daj znać bo się bardzo przejęłam tym wszystkim o matko az duszności dostałam 😁

GOSIU JASNE ŻE PRZEKAŻĘ WAM WIADOMOŚCI 🙂

SAMA SIĘ PODEKSCYTOWAŁAM 😁 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
O rany co ja tu czytam Dorunia rodzi 😲 jej mogła by jeszcze [poczekać.No ale jak co to oczywiście trzymam kciuki 🙂

Aniusiaa Amelka słodka 🙂

AgnieszkoW to mam nadzieję że szybko zapalenie przejdzie i bezboleśnie będziesz mogła dalej karmić Lenke 🙂

AgnieszkoK też lubie czytać ten okres naszych porodów który przytoczyłaś 🤪 już chyba ze dwa razy go przewertowałam 🙂

Gosiu2301 tylko z wrażenia Ty nie zacznij rodzić 😉 😁

A u mnie zbiera się na burze,ciemno się zrobiło 😲

• Mamusia
Hej :P

O matko jedyna Dorunia trzymam kciuki!!!!!!

dluo sie zdj zgrywaly a ja w tym czasie robilam oiadek i ogarnelam :P i spacerek krotki byl..

zaczynam :

http://img153.imageshack.us/i/sam4304.jpg/ bluzka leginsy i spodnie

http://img213.imageshack bluzka i korale

http://img46.imageshack.us/i/sam4352.jpg/ i moj mega rozowy plaszczyk 😁

• Mamusia
To dobrze Gosiu 🙂 niech maluszek pomieszka jeszcze do października 🙂

Fredeczka bluzka super i płaszczyk rewelacja korale i bluzka mi się nie owiera 🤢
I normalnie uśmiałam sisę z Ciebie TY PRZY TUSZY HAHA ciekawe gdzie chyba w uszach 🤪 😁 super laska z Ciebie 🙂

Czesc Laseczki!

Ulala! Jakie pokazy dziś nam Fredka serwuje ;] A z tym "przy tuszy" to sie nasmiałam!!! Wkleje Wam zdjęcie to zobaczycie kogoś przy tuszy a nie takie jakieś udawane! hehehehe :*

CMOK CMOK dla wszytskich naszych małych solenizantów, jubilatów i całej reszty!
Ja kompletnie nie mam czasu na nic... Niby wieczorki mam wolne jak Baska śpi ale cięgle musze cos sprzatac, prasowac, ostatnio się wzięłam za aniołki z masy solnej... może zacznę masową produkcję ;] tak więc dzień w dzień chodze spać najwczesniej po 1:00... 😞
W pracy mam taki zajob, że nie mam czasu kichnąć! Czasami tylko uda mi sie wejsc na NK i wstawic jakąs fotę, czy zajrzeć na Facebooka.
Kochane wybaczcie moje zaniedbanie ale nie obiecuję poprawy poki co, bo moja doba powinna trwać conajmniej 40 godzin!

Jeszcze raz buziaki dla wszystkich! Wracam do pracy!!!! :*:*:*:*:*:*