Skocz do zawartości

grudniówki2 | Forum o ciąży

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
jestem jeszc ze bo się z mężem rozgadałam i wkurwiłam bo nie dość że go kurwa nie ma 5 dni w tyg dniami i nocami to jeszcze jego jebnięty szef sobie wymyśla na dwie soboty z rzędu warsztat, jutro z naczepą a za tydzień do elektryka i mnie kurwa chuj zaraz strzeli bo mam dosyć a ten mój jebnięty mąż się nie umie postawić i w sobotę zapierdala na te warsztaty za darmo!!!!!!! bo mu za to nie zapłaci! raz wyjechał o 6 rano a wrócił o 21 i to był bez jedzenia bez picia bo ekipa się pierdoliła zamiast zrobić i koniec. Wrrr to się wygadałam...

Fredka, ja nie wiem o co Ci chodzi... jakie plastry? ten post to jakbyś się wódki ostro nachlała 🙂

• Odpowiedzi 45,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• fredeczkaa

4147

• mittka

4665

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

fredeczkaa napisał(a):
http://sandruss1991.wrzuta.pl/audio/4v5WbsVzyk2/kindla_-_serce_jak_kamien dziewczyny ale fajna piosenka..... taka disco polo ale podoba mi sie 🙂

FREDECZKO JA UWIELBIAM PIOSENKI TEGO ZESPOŁU. MAJĄ CZADOWE I LATA MI TO , ŻE TROSZKĘ ZAJEŻDZA DIOSCO POLO 😁
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU TAŃCZYLIŚMY Z MĘZEM WŁASNIE DO JEDNEJ Z PIOSENEK TEGO ZESPOŁU http://www.youtube.com/watch?v=9fBv875D8PQ
A TA TEZ JEST SUPER http://www.youtube.com/watch?v=FruSglv9OWc&feature=related

DZIEŃ DOBRY 🙂

U NAS NOCKA OK. CYCUSZEK BOLI MNIEJ 🙂 A DOPIERO 2 ANTYBIOTYKI WZIEŁAM. JESZCZE MAM ZACZERWIENIONY ALE TROSZKĘ MNIEJ NIZ WCZORAJ BOLI.

KAJTUCHA I MITTKO DOBRE JESTEŚCIE Z TYMI SŁOWAMI 🙂

FREDECZKO POKAZUJ NAM TA SUKNIĘ SIOSTRY 🙂 🙂 A CO DO TWOJEJ WAGI TO SAME CYCKI CI WAŻĄ PEWNIE Z 5 KG 🙂 FAJNA Z CIEBIE LASECZKA I PRZESTAŃ MARUDZIĆ.
JA WAŻE 65 KG PRZY WZROŚCIE 170 I JESTEM ZADOWOLONA ZE SWOJEJ WAGI, WYDAJE MI SIĘ , ŻE JESTEM SZCZUPŁA, WIĘC NIE WIEM CZEMU TY NARZEKASZ KOBIETKO.
A JAK SIE NAJEM TO TEZ MI BRZUCH WYSADZA. TAK JUŻ JEST PO CIĄŻY. TRZEBA BY BYŁO BRZUSZKI ROBIĆ ABY WZMOCNIĆ MIĘSNIE 😉 ALE KOMU SIE CHCE PRZY MAŁYM DZIECKU 😁

IDE ZROBIC SOBIE ŚNIADANKO

MIŁEGO DNIA. U MNIE DZIŚ PADA 😞

Witam Kobietki 🙂

Moje dziecko nie śpi od 7 🤢 A w nocy budził się ciągle z takim krzykiem że masakra chyba mu się coś śniło 🥴

Jednego kwiatka bym usunęła żeby we włosach mieć takiego samego i to ramiączko zlikwidowała a reszta tak jak jest 😉 Normalnie siedzę i gapię się na tą kiecę jak sroka w gnat 🤪 😁
U mnie napaćkane - ubrudzone a jak jest czegoś za dużo to się mówi nadzbane 😜 Na gorące mówi się i siiiiiiiii i hhhhhhhh 😉 a smoczyca na ukłucie szczepienne mówi " Kamilek miał ziug ziug" 😮

Dobrze że Dorunia jeszcze nie rodzi 🙂

Ja ważę 75kg przy wzroście 167 to 5 kg mogła bym zgubić (pozostałość po ciąży) ale w gruncie rzeczy lubię siebie taką jaką jestem a samoakceptacja jest ważna w życiu bo jak mają cię akceptować inni skoro samemu się tego nie robi 😉

WITAM SOBOTNIO 🙂

NOCKA W MIARĘ 🙂

U MNIE NAPAĆKANE TO UBRUDZONE, NA GORĄCE DO DZIECKA MÓWIĄ HHH , NA SZCZEPIONKĘ KUJ KUJ, A JAK ZA DUŻO TO NABADZIANE 😁 😁

DZIŚ RUCH PEWNIE BĘDZIE BARDZO MAŁY WIĘC LASKI ŻYCZĘ WAM MIŁEJ SOBOTY 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
hej mamusie

ja dziś znowu króluję na kompie 🙂

u nas noc standard czyli Szymek non stop popłakiwał i musiałam go brać na ręce. Nic nie dało to że spał ze mną, i tak i tak musiałam z nim wstać... nie wiem, może on cierpnie w nocy... ale raczej nie bo sam się przekręca non stop więc ja już nic nie wiem...

Asiu na pewno będziesz pięknie wyglądała w tej sukni a cena mnie zaskoczyła 🙂 nie kosztuje tak dużo!

u mnie na szczepienie mówi się "gik" 🙂 fajne te różne odmiany )

Agaw to fajnie że już troszkę lepiej z cycuszkiem!

ja też lubię piosenki tego zespołu ale na pierwszy taniec mieliśmy Walc Barbary z Nocy i Dni http://moli.wrzuta.pl/audio/2acBXhCri4o/muzyka_filmowa_-_walc_barbary_z_filmu_noce_i_dnie

lece pomieszać miesko gulaszowe

• Mamusia
Hej laseczki 🙂

O nocke nie pytajcie jakiś koszmar normalnie zaczynam wierzyć że te moje dziecko ktoś zauroczył od dwóch dni jest taki buczek że szok a dzisiaj w nocy to dała popis 🤢

Fajne się czyta te słowa widać co region to inaczej 🙂

U nas na razie pięknie słoneczko świeci,ale zapowiadają burze gorsze niż wczoraj 🤢

Miłej soboty Wam życze 🙂

• Mamusia
Czesc dziewczynki!

Dawno mnie nie bylo i nie wiem co sie dzieje, mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku.

Ja zalatana, wiadomo 😜 Dzisiaj noc calkiem nieprzesapana bo młoda dostala po czyms rozwolnienia i brzuszek ja bolak, ciagle krzyczala, a dzisiaj cipeczka okropnie odparzona 😞 No ale ruchliwa jest jak nie wiem 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Dzisiaj laba w domku.

Milej soboty!

WIOLKA SZALEJ SZALEJ 🙂

A U MNIE JEST BURZA I LEJE JAK Z CEBRA 😁 😁 😁 😁 😁
ALE ZALICZYLIŚMY SPACEREK 🙂

TERAZ IDĘ COŚ UPICHCIĆ NA PRZYJAZD MĘŻUSIA 😜 😜 😜 😜

MY TEZ PO SPACERKU. BYŁAM KUPIĆ PRZEPYCHACZ DO WANNY BO KUŹWA SIE ZAPCHAŁA I NAWET KRET NIE POMAGA... NIESTETY PRZEPYCHACZ TEZ NIE POMÓGŁ .. MĄŻ BEDZIE MUSIAŁ KOMBINOWAC

MOJE BIEDNE DZIECKO SIE DZIŚ PRZEWRÓCIŁO.. NIE ZDĄZYŁAM DO NIEJ PODBIEC GDY WSTAWAŁA NA NÓŻKI I UPADŁA I MA CZERWONE CZÓŁKO. MAM NADZEJE, ZE SINIAKA NIE BEDZIE.. NIE MÓWIĄC O CZYMS POWAŻNIEJSZYM.

WIOLKA POSYP MAJCE CIPKE MĄKĄ ZIEMNIACZANĄ 🙂

• Mamusia
AgaW posypalam ale jak ona sie tak kreci i wierci zaraz sie to wyciera, psmarowalam sudokremem i czesto myje i zmieniam pieluszki.

Majka ostatnio tez zaiczyla glebe na czolko, nie mowiac juz o tyle glowki 🤢 😮 😲 ale poplakala chwilke i za chwilke usmiech na cala buzke wierc nie moglo byc tak zle 😜 😉

Jestem udupiona i uziemiona bo pada 🤢

• Mamusia
Moje dziecię przed chwilą też sobie nabiło siniaka ale pod okiem... chciał się na kocu położyć na brzuszek z siadu ale nadział się głową na plastikowego zająca no i akurat tak walnął że ma śliwę pod okiem a za chwilę trzepnął głową w szafę...... rodzice wrócą to powiedzą że maltretuje dziecko 🙂

Wiola u mnie na takie coś u Szymka jak fajfuska 🙂 sobie odparzył zajebiście się spisał krem Hippa na odparzenia